Alle maandmenu’s zijn vanaf 2004 terug te vinden in onderstaande tabel, met de nieuwste recepten bovenaan.

Zoeken kan snel en eenvoudig door zoektermen gescheiden door een spatie in te voeren in de zoekfunctie rechtsboven de tabel.

Bijvoorbeeld amuse gamba, geeft 3 resultaten. Door op de hyperlink te klikken opent het maandmenu en is alles printbaar met ingrediënten, bereidingswijze en foto’s.

Overzicht wijnadviezen : Wijnadviezen huidig seizoen

GerechtDatumGangLabel 
Cipolline Tonnate amusejuni-18amusevis
Reuzenravioli con sorpresa juni-18voorgerechtkaas
Italiaanse schelp- en schaaldierensoepjuni-18soepvis
Zonnevis met sinaasappel en
roze peper
juni-18tussengerechtvis
Bavette met portobello’s en polentajuni-18hoofdgerechtvlees
Limoncellotaart, basilicumijs en
aardbeien
juni-18nagerechtzoet
Tataki van
(geiten)lam
mei-18voorgerechtvlees
Aspergevelouté mei-18tussengerechtvis
Bavarois met langoustines en
asperges
mei-18tussengerechtvis
Poussin met salie en
citroen, krokant gebakken zwezerik, kroketjes van raapsteelstampot 
mei-18hoofdgerechtwild
Rijstebrij van Joris
Bijdendijk
mei-18nagerechtzoet
Kalfstartaar
met piccalilly
april-18voorgerechtvlees
Wafeltjes van sardientjes
met jus van couscous
april-18tussengerechtvis
Makreel Tom Yumapril-18tussengerechtvis
Eend met oloroso sherry,
szechuanpeper en hazelnoot
april-18hoofdgerechtwild
Multivitamineapril-18nagerechtzoet
Geitenkaas
in as met radicchio en peterselieroom
maart-18voorgerechtvegetarisch
Zoetzuur konijn op
Italiaanse wijze
maart-18hoofdgerechtwild
Pistachesoufflé
frambozencoulis en chocolade ijs
maart-18nagerechtzoet
Wortel sinaasappelsoepmaart-18soepvegetarisch
Structuren van bloemkool met
gambas
maart-18tussengerechtvis
Bloedworstpakketje
met gekarameliseerde appel
februari-18voorgerechtvlees
Gevulde schweinebraten,
mierikswortel-pruimensaus, canederli, sperziebonen
februari-18hoofdgerechtvlees
Glühweintaart met
rozemarijn- en kruidnagelijs
februari-18nagerechtzoet
Kastanjesoepfebruari-18soepvegetarisch
Zeller rookvisfebruari-18tussengerechtvis
Bietencarpaccio
met garnalen
januari-18voorgerechtvis
Beef Wellington, spruitjes,
rode wijnsaus, chutney
januari-18hoofdgerechtvlees
Caramelised orange triflejanuari-18nagerechtzoet
Stilton soepjanuari-18soepkaas
Kabeljauw met gepocheerd
eitje, aardappel, bieslookbotersaus
januari-18tussengerechtvis
Bonbon van
geitenkaas met tomatenjam
december-17amusekaas
Hertenrack met
peterseliesaus, knolselderijpuree met brie en spinazie
december-17hoofdgerechtwild
Eton Mess met chocolade en
rood fruit
december-17nagerechtzoet
Wildbouillon met
peterselieroom
december-17soepwild
Gebakken zwaardvis met
antiboise en zeekraal
december-17tussengerechtvis
Ceviche van coquilles,
zoetzuur van bloemkoolcouscous, rosti en kaviaar
december-17voorgerechtenvis
Toast met gemarineerde zalm
en citrusdrank
november-17voorgerechtvis
Kalfslende met pompoen en
schuim van citroengras en gember
november-17hoofdgerechtvlees
Zoetzure mango met sorbetijs
van rode grapefruits, bloedsinaasappels, meringuewafel en Salsa Balsamico
november-17nagerechtzoet
Zeebaars op bedje van venkel
en tomaat
november-17tussengerechtvis
Waldorfsalade à la Jamienovember-17voorgerechtenvegetarisch
Rode-bieten-terrineoktober-17voorgerechtvegetarisch
Fazantenfilet,
rieslingzuurkool, druiven en spekaardappelen met en appel-calvadossaus
oktober-17hoofdgerechtwild
Kruidkoek met pannacotta van
witte chocolade steranijsijs en stoofpeertje in rode port en wijn gegaard
oktober-17nagerechtzoet
Schelvisfilet met rookzout
en gedroogde ham, ongehutste pot en saus van laurier
oktober-17tussengerechtvis
Selderij-baconsoepje in een
glaasje
oktober-17voorgerechtenvlees
Gerookte oesters met
gemarineerde zalm en groene mosterd sabayon, oesters met gembersiroop
september-17voorgerechtvis
Kalfsentrecote met
tagliatelle van courgette en pistachepesto
september-17hoofdgerechtvlees
Hibiscus-litchi-dessertseptember-17nagerechtzoet
Geitenkaas-ijs en makreelseptember-17voorgerechtenvis
Blood
Sausage and Yuca Shepherds Pie Taartje van Caribische bloedworst en cassave
met avocado en koreandersaus
juni-17voorgerechtvlees
Gebraden eendenborst met
marmelade van Julie-mango’s en aubergine in kokosroom en riz au Djon Djon
juni-17hoofdgerechtgevogelte
Appelbananen met
zuurzakroomijs en granaatappelsaus
juni-17nagerechtzoet
Callaloo Tayerbladsoep met
krab
juni-17soepvis
Camarones Rellenos
Gefrituurde garnalen met een ansjovisvulling
juni-17tussengerechtvis
Gefrituurde
Parmezaansekaas-aspergerolletjes met tomatendip
mei-17voorgerechtvegetarisch
Gepocheerde kalfsfilet met
kruidenkorst en spaghetti van asperges met een aspergescoulis
mei-17hoofdgerechtvlees
Asperge-kwarksouffle met
rabarber
mei-17nagerechtzoet
Aspergebouillon
met bieslook-kwarkquenelles
mei-17soepvegetarisch
Gekonfijte zalm met asperges
en daslookrisotto
mei-17tussengerechtvis
Voorjaarsrodekoolrolletjes
met citroenschuim en rode pepers
april-17voorgerechtvegetarisch
Lamsspareribs met ragout van
gedroogde zuidvruchten, lamsrugfilet met yoghurtkorst, meiraap en meiraapsaus
april-17hoofdgerechtvlees
Gebakken
appelstrudelbuideltjes met vanillesaus
april-17nagerechtzoet
Tongscharfilets gevuld met
drie farces en limoensaus
april-17tussengerechtvis
Garnalenconsomme met
bladerdeeghoedje
april-17voorgerechtenvis
Getikt eitjemaart-17amusevegetarisch
Twee
bereidingen van Iberico vlees
maart-17hoofdgerechtvlees
Ananasmikado met mayonaise
van limoen, olijfolie extra vierge, acaciahoning en Citroengras-gemberijs
maart-17nagerechtzoet
Drie bereidingen van
zeeduivel
maart-17tussengerechtvis
Gerookte zalm met zoetzuurmaart-17voorgerechtenvis
Verse geitenkaas met
gegrilde watermeloen en balsamicostroop
januari-17voorgerechtvegetarisch
Eendenborstfilet met
druivencompote en chips van aardpeer
januari-17hoofdgerechtgevogelte
Ananassouffle met citrussausjanuari-17nagerechtzoet
Uiensoep met sherry en
saffraan
januari-17soepvegetarisch
Zeebaarsfilet met vanillejusjanuari-17tussengerechtvis
Amuse van avocado met
makreel
december-16amusevis
Everzwijnhaas op een
stamppotje van spruitjes met kaantjes en sjalottenmarmelade, in jus van
Banyuls
december-16hoofdgerechtwild
Tarte tatin van peer met
hazelnoot ijs
december-16nagerechtzoet
Duivenbouillon geparfumeerd
met gember en daarbij tempura van duivenfilets
december-16soepwild
Op de huidgebakken
kabeljauwfilet met appel haricots verts omwikkeld met spek en een dragonsaus
december-16tussengerechtvis
Carpaccio van zeewolfdecember-16voorgerechtenvis
Gepocheerd ei met gerookte
zalm en Hollandaisesaus op zuurdesemtoast
november-16voorgerechtvis
Gestoofde konijnenbout met
gewelde abrikozen en rozijnen met gestoofde savooiekool en aardappelgratin
november-16hoofdgerechtwild
Chocolade panna cotta met
ananas, kokosschuim en witte-chocolade-ijs
november-16nagerechtzoet
Schuimige
soep van rode bieten met balletjes van mierikswortel
november-16soepvegetarisch
Cannelloni
gevuld met kalfsvlees met fonduta en tomatensaus
november-16tussengerechtvlees
Gegratineerde Jakobsschelp
met paprikagnochhi, olijfolie en honing-mierkswortel-schuim
oktober-16voorgerechtvis
Blije parelhoen met
dragonsabayon, eekhoorntjesbrood en gegrilde aardappels 
oktober-16hoofdgerechtgevogelte
Rode bessen-karnemelk-mousse
met saliehoningijs en knapperig amandelkoekje
oktober-16nagerechtzoet
Romige kerriesoep met
mosselen, shiitake en bloemkoolroosjes
oktober-16soepvis
Gepocheerde rogvleugel met
gestoofde notensla
oktober-16tussengerechtvis
Komkommer-makreelrolletjes
met groene salade
september-16voorgerechtvis
Taartje van bramen en
vanillecreme
september-16nagerechtzoet
Pastinaaksoep met hazelnotenseptember-16soepvegetarisch
Kwartel gevuld met compote
van vijgen en saus van honing
september-16tussengerechtvlees
Rode mul met salade van
bulgur 
september-16tussengerechtvis
Met limoen en kokos
gemarineerde grietfilet met een jus van vanille
juni-16voorgerechtvis
Kalfsmedaillon met calvados
en appel met peultjes, sugersnaps en warme aardappelsalade met kruiden
juni-16hoofdgerechtvlees
Cremeux van kersen met ijs
van Limburgse appelstroop kersen gevuld met geitenkaas en een sabayon van Wieckse Witte
juni-16nagerechtzoet
Romige witlofsoep met
stukjes amandel en peterselie
juni-16soepvegetarisch
Knoflookflan met
paprikacoulis
juni-16tussengerechtvegetarisch
Asperges gemarineerd in
suhsi su, salade van krab
mei-16voorgerechtvis
Rosbief met rozemarijn,
aardappeltjes, gepofte tomaatjes en groene asperges
mei-16hoofdgerechtvlees
Aardbeiencilinders met pure
chocolademousse, creme van vanille en honinggelei
mei-16nagerechtzoet
Romige Limburgse aspergesoep
met uitsmijter van Livarham en Heuvellandkaas
mei-16soepvlees
Licht gebakken zalm met
Hollandse asperge en sauce Hollandaise met garnalen
mei-16tussengerechtvis
Millefeuille van
mediteraanse groenten met champignons en basilicumpesto
april-16voorgerechtvegetarisch
Lamsfilet uit de correze,
Lamsniertjes stoof en mango
april-16hoofdgerechtvlees
Tomaat duizend smaken met
roomijs van gegrilde amandelen
april-16nagerechtzoet
Groene asperge soep met
krokant gebakken spek
april-16soepvis
Avocadotartaar met
brickdeeg, gerookte forel en saus vierge
april-16tussengerechtvis
Roerei met ragout van
gerookte paling asperges met het schuim van groene mosterd
maart-16voorgerechtvis
Kalfslende uit de Correze
met mais, spitskool en oesterzwammen
maart-16hoofdgerechtvlees
Banaan en pindacrumble met
gebakken ananas en roomijs van palmsuiker
maart-16nagerechtzoet
Witte-uien-Parmezaanse soepmaart-16soepvegetarisch
Coquille met Iberico chorizo
zeewierkoekjes en piccalilly
maart-16tussengerechtvis
Gebakken artisjokken met
dressing van ratatouille,olijven en basilicum
februari-16voorgerechtvegetarisch
Tournedos van ossenhaas met
serranoham
februari-16hoofdgerechtvlees
Dadel citroen-ricottataartfebruari-16nagerechtzoet
Kastanje creme soepfebruari-16soepvegetarisch
Zalm-prei terrinefebruari-16tussengerechtvis
Salade van eendenborst met
rijstmarinade
januari-16voorgerechtvis
Zalmfilet met komkommer in
sushirijst
januari-16voorgerechtvis
Patatas bravasjanuari-16bijgerecht 
Baklava met cranberry’s en
noten
januari-16nagerechtzoet
Kaneelijs met
bosvruchtencoulis
januari-16nagerechtzoet
Soep van knolselderij met
walnoten/appel/ravioli
januari-16soepvegetarisch
Lasagne op basis van
tongfilets met spinazie en pesto
januari-16tussengerechtvis
Pulpo met zoete aardappels
en zhougsaus
januari-16tussengerechtvis
Taco met kipreepjes en
parmezaanse kaas
januari-16tussengerechtvlees
Amuse van tonijndecember-15amusevis
Hazenrugfilet met
cranberry-portsaus, rode uiencompote gesmoorde spruitjes met cashewnoten en
spekjes en aardappelkroketjes 
december-15hoofdgerechtwild
Chocoladeganache met
frambozencreme
december-15nagerechtzoet
Heldere wildbouillon met
paddentoelenmix en kerryschuim
december-15soepwild
Kabeljauw in de oven
gegaard, Champagneschuim met venkelcreme, blauwe en witte druiven met muntolie
december-15tussengerechtvis
Michaels Italiaanse
geroosterde eendenborst
december-15voorgerechtenvlees
Wild zwijn met rode biet,
spitskool en jus van bundelzwam
november-15hoofdgerechtwild
Carre profiterols soesje
gevuld met ijs en bavaroise 
november-15nagerechtzoet
Consomme Doria Heldere
kippenbouillon met tapioca
november-15soepvlees
Scampisouffle op zwarte
pasta met Noilly Prat en basilicum
november-15tussengerechtvis
Tagliatelle met
konijnenragout
november-15tussengerechtvlees
Zacht gegaarde makreel met
tomaat
november-15voorgerechtenvis
Hollandse biefstuk op
lasagne van geroosterde knolselderij pastinaak, paddenstoelenmix en rode
bietendressing
oktober-15hoofdgerechtvlees
Chocolademousse op
ananasschijfjes met rumgelei, mango en kokosschuim
oktober-15nagerechtzoet
Schuimige soep van
schorseneren
oktober-15soepvegetarisch
Vitelle tonato modernoktober-15voorgerechtenvis
Mousse van rode biet met
gerookte kippenborst tuinbonen in appelcidervinaigrette
september-15voorgerechtvlees
Gevulde
Schnitzel met mais-erwtengarnituur
september-15hoofdgerechtvlees
Druiven met
rode-wijn-zabaglione en pecancrumble
september-15nagerechtzoet
Schuimige soep van
eekhoorntjesbrood met gegrilde coquille en mandarijnvanille-olie
september-15soepvis
Zeebaars met champignons en
kokkels
september-15tussengerechtvis
Duif met erwtjes en toast
van foie gras
juni-15hoofdgerechtwild
Gemarineerde aardbeien met
red Bull, Passievruchtendonuts, explosie van aardbeien en Red Bull, mangoroomijs
juni-15nagerechtzoet
Saoto soepjuni-15soepvegetarisch
Kabeljauw gepaneerd met
amandelschaafsel op een brandade van couscous
juni-15tussengerechtvis
Rettich ravioli met
Hollandse garnalen en gele paprikamoussaise
juni-15voorgerechtenvis
Kalfsfilet met prosciutto en
asperges
mei-15hoofdgerechtvlees
Verloren brood
(wentelteefjes) met exotische vruchten
mei-15nagerechtzoet
Aspergecremesoepmei-15soepvegetarisch
Risotto van asperges met
krokante oesterzwam
mei-15tussengerechtvegetarisch
Chartreuse van asperges met
langoestinestaartjes
mei-15voorgerechtenvis
Panna cotta van witte
chocolade met lemoncurdsiroop
april-15nagerechtzoet
Veloute van aardperen met
Sint-Jacobsschelpen
april-15soepvis
Gepocheerde grietfilet op
linzen met geglaceerde sjalotjes en rodewijnsaus
april-15tussengerechtvis
Twentse
couscous
april-15tussengerechtvlees
Komkommermousse met
zalmeieren
april-15voorgerechtenvis
Lamsrib met mosterd en
kruizemuntsaus
maart-15hoofdgerechtvlees
Gekonfijte ananas met
boerenyoghurt-kardemomijs
maart-15nagerechtzoet
Erwtencremesoep met
kruidencroutons en munt
maart-15soepvis
Doradefilets met
rucola-basmatirijst, courgettekoekjes en gegrilde aubergine
maart-15tussengerechtvis
Loempia met gambas en
avocado
maart-15voorgerechtenvis
Black Boxfebruari-15black box 
Kip oet Papehoevejanuari-15hoofdgerechtgevogelte
Witte chocolade-ijs met
crumble van polenta, coulis van perzik en brunoise van courgette en perzik
januari-15nagerechtzoet
Venkelsoep met limoen-creme
fraiche en parmaham
januari-15soepvlees
Champignons met
chili-knoflook en toast
januari-15tussengerechtvegetarisch
Lauwwarme gekonfijte zalmjanuari-15voorgerechtenvis
Amuse van tonijndecember-14amusevis
Hertenbiefstuk met
rode-wijn-portsaus, zuurkool en pommes duchesse 
december-14hoofdgerechtwild
Wilde fazant met een
tapenade van paddenstoelen en aardappelpuree met krokante quinoa
december-14hoofdgerechtwild
Vijgentaartje, lauw
opgediend en gecompleteerd met een cassissaus en een bolletje Portijs
december-14nagerechtzoet
Heldere wildbouillon met
reepjes van gekruide flensjes
december-14soepwild
Gemarineerde
Sint-Jakobsvruchten en rolletjes pompoen gevuld met knolselderij
december-14voorgerechtenvis
Kangoeroefilet met
specerijensaus en spruitjespuree
november-14hoofdgerechtvlees
In rumkaramel gepocheerde
banaan en nogakegels met chocolade-ijs
november-14nagerechtzoet
Gambabouillon met
kruidensalade en zacht gegaarde gambas 
november-14soepvis
Bretonse heilbotfilet met
risotto nero en pijlinktvis
november-14tussengerechtvis
Lauwe aardappel met
zalmkaviaar, mousse van Noordzeegarnalen
november-14voorgerechtenvis
Sesam-pepersteak met
avocadosaus en rozemarijnaardappelen
oktober-14hoofdgerechtvlees
Warm gevuld polderappeltje
met amandelspijs en citroenroomijs
oktober-14nagerechtzoet
Romige soep van rode bieten
met Aperol-chocolademelk 
oktober-14soepvegetarisch
Zeebaarsfilet met vanillejusoktober-14tussengerechtvis
Tonijn met groene
pistachenoten, tomatenmarmelade en gemberschuim
oktober-14voorgerechtenvis
Polentarepen met dipsausjesseptember-14voorgerechtvegetarisch
Gebraden
eendenborst met peperkersen, gekonfijte uien en aardappel-courgette taartjes
september-14hoofdgerechtgevogelte
Oester-coquillesoepseptember-14soepvis
Herfstpakketje van
paddenstoelen
september-14tussengerechtvegetarisch
Kalfszwezerik gebakken in
knapperig spek met broodkorst en cantharellen
september-14tussengerechtvlees
Lasagne van Kernhem met
dadels, walnoten en olijven, geserveerd met een rode uiencompote 
september-14tussengerechtvegetarisch
Hamburger van huisgerookte
Schotse zalm en gefrituurde aardappelschijfjes
september-14voorgerechtenvis
Barnevelder hoenderfilet met
risotto van lavas, Parmezaan, eidooier en zeewier
juni-14hoofdgerechtgevogelte
Chocoladecakeje met kersen
en tonkabonenijs
juni-14nagerechtzoet
Thaise garnalen-noedelsoepjuni-14soepvis
Gegratineerde fromage de
chevre kleine loempia van pruimencompote met honing en waterkers
juni-14voorgerechtenvegetarisch
Kreeft,
coquilles en knolselderijpuree
juni-14voorgerechtenvis
Eenvoudige asperges, ham uit
de regio en Hollandaise saus
mei-14hoofdgerechtvlees
Karnemelkcreme met kleine
aardbeien, muskaatgelei en aardbeiensorbet
mei-14nagerechtzoet
Koude soep van asperges,
citroen en munt
mei-14soepvegetarisch
Krokant gebakken rode
mulfilet met couscous en gemarineerde Tasty Tom tomaat
mei-14tussengerechtvis
Asperges met garnalen,
groente, kruiden en zachte tomatensaus
mei-14voorgerechtenvis
Krokante groene asperges met
guacamole
mei-14voorgerechtenvegetarisch
In lavendel gerookte
parelhoenfilet met parelhoenragout koolrabi en krielaardappelen
april-14hoofdgerechtgevogelte
Creme caramel met
sinaasappel
april-14nagerechtzoet
Schuimige soep van
schorseneren
april-14soepvegetarisch
Spinazie-ricottataartapril-14tussengerechtvegetarisch
A la minute gegaarde
Sint-Jacobsvruchten
april-14voorgerechtenvis
Lamsrack met gekruide
aubergine en voorjaarsgroenten
maart-14hoofdgerechtvlees
Tiramisumaart-14nagerechtzoet
Doperwtengnocchimaart-14tussengerechtvegetarisch
Tomatenessence met
tomaten-ricotta-ravioli en scampis
maart-14tussengerechtvis
Taartje van avocado en
gemarineerde zalm
maart-14voorgerechtenvis
Gevulde kalfslende met
ratatouille en pandanrijst
februari-14hoofdgerechtvlees
Gekonfijte paprika en
frambozensorbet
februari-14nagerechtzoet
Soep van pastinaken met
sinaasappelaroma en gamba’s in knapperig deeg
februari-14soepvis
Claressefilet met in
sinaasappel geglaceerde venkel
februari-14tussengerechtvis
Salade van ganzenborst met
appel
februari-14voorgerechtenvlees
Gekonfijte eendenbouten met
rode kool en vijgen
januari-14hoofdgerechtgevogelte
Gelato al caffe met
gekaramelliseerde hazelnoten
januari-14nagerechtzoet
Zuurkoolsoep met
jeneverbessen en kip
januari-14soepvlees
Blauwkaas-taartjes met
Waldorfsalade
januari-14tussengerechtvegetarisch
Salade van gerookte zalm met
witte chocoladedressing
januari-14voorgerechtenvis
Rillette van kabeljauw en
citrus
december-13amusevis
Wildzwijnhaas licht gerookt
met wildfond en vijgen
december-13hoofdgerechtwild
Creme Centenaire met
citrusvruchten
december-13nagerechtzoet
Duo soep: Heldere
wildbouillon met tuinkruiden; Creme van spruiten
december-13soepwild
Snoekbaars gelakt met
appelstroop pijpjeskruid en Rieslingsaus
december-13tussengerechtvis
Krabkoekjesdecember-13voorgerechtenvis
Gebraden wild in rode
wijnsaus begeleid door kweeperen, sjalotjes, savooiekool en polenta Romana
november-13hoofdgerechtwild
Speculaasparfait met
rolbiscuit en kaneelsaus
november-13nagerechtzoet
Snert met kabeljauwnovember-13soepvis
Gambas en roquefortcreme,
witlof met geraspte sinaasappelschil en schaaldierenjus
november-13tussengerechtvis
Rouleau van Coppa di Parma
en eendenlever, pittige appelgelei, pompoen en krokant kletzenbrood
november-13voorgerechtenvlees
Fazant (wilde) au naturel
met puree van knolselderij en gepofte kastanjes
oktober-13hoofdgerechtwild
Gepocheerde witte perzik met
mousse van hangop, sabayon van perzik en sorbet van perzik
oktober-13nagerechtzoet
Tomatenbouillon met raviolioktober-13soepvis
Pladijs met geplette
aardappels, rucola en garnalen
oktober-13tussengerechtvis
Carpaccio van Limousinrund,
tartaar van bospaddenstoelen
oktober-13voorgerechtenvlees
Moorse kip met sherry,
pijnboompitten en gevulde groenten uit Tunesie
september-13hoofdgerechtgevogelte
Taartje van pink lady appel
met ras el hanout, vanille-ijs, karamelsaus en panna cotta van limon cress
september-13nagerechtzoet
Yoghurtsoep met saffraan en
venkelbruschetta
september-13soepvegetarisch
Viscouscous met aardappel,
wortel en spinazie
september-13tussengerechtvis
Zeevruchten met chermoulaseptember-13voorgerechtenvis
Varkenshaas, in spinazie
verpakt, met Catalaanse kool en een milde kerriesaus
juni-13hoofdgerechtvlees
Kersentaartje met cassis
zure-roomijs
juni-13nagerechtzoet
Spaanse makreel en
serranoham met brioche, kappertjes, chilipeper en gekonfijte citroen
juni-13tussengerechtvis
Tournedos van soja met
broccoli taartje
juni-13tussengerechtvegetarisch
Tartaar van jonge haring met
een saus van artisjokken en dille
juni-13voorgerechtenvis
Lamsfilet in knoflookolie
gebraden met shiitake, tuinboontjes, jonge bospeen en witte asperges
mei-13hoofdgerechtvlees
Drie texturen van mango met
vanillecremeux en vanilleolie
mei-13nagerechtzoet
Aspergeroomsoep met Noilly
Prat en amandelen
mei-13soepvegetarisch
Zalmforel met getruffeerde
aspergeragout
mei-13tussengerechtvis
Asperges met zalmtartaarmei-13voorgerechtenvis
Piepkuiken gevuld met
pruimen pommes Anna en gebraiseerde spitskool
april-13hoofdgerechtgevogelte
Chocolade-ijs, hemelse
modder en chocolade cake met passievruchtensaus
april-13nagerechtzoet
Rooibosbisque met kreeft en
gepocheerd ei
april-13soepvis
Tagliatelle Carbonara met
groene asperges
april-13tussengerechtvlees
Tagliatelle Carbonara met
groene asperges (garnering van ham weglaten)
april-13tussengerechtvegetarisch
Paling met gemarineerde
komkommer auberginepuree met miso
april-13voorgerechtenvis
Hamburger van lam met
pastinaak en paprikaketchup
maart-13hoofdgerechtvlees
Bevroren mousse van koffie
en whisky, bananencake en kruidnagelcreme
maart-13nagerechtzoet
Erwtencremesoep met
scampi’s, munt en krokantjes van Parmezaanse kaas
maart-13soepvis
Zalm in mangokorstmaart-13tussengerechtvis
Op de huid gebakken
doradefilet met witlofsalade, Serranoham en een vinaigrette van witlof
maart-13voorgerechtenvis
Kalfsentrecote met een korst
van chorizo andijvie, tomaat en een saus van kalfsjus
februari-13hoofdgerechtvlees
Knapperige koekjes van
ananas en zachte creme geparfumeerd met rum
februari-13nagerechtzoet
Schuimige soep van
citroengras en Sint Jacobsmosselen
februari-13soepvis
Blinis met geroosterde
paprika en kaviaar van aubergine
februari-13tussengerechtvegetarisch
Gesouffleerde garnalen,
yoghurt van tomaat, inktvisinkt en wasabi met kruidencreme-fraiche en radijs op toast
februari-13voorgerechtenvis
Mousseline van selderijjanuari-13bijgerecht 
Fazant gebraden in
wijnbladeren met gesmoorde witlof en dadels gevuld met gekonfijte citroen
januari-13hoofdgerechtwild
Soep van kleine vruchten met
rode wijn en mascarpone-ijs
januari-13nagerechtzoet
Lichte creme van kastanjes,
brochette van konijn en vichy wortelen
januari-13soepwild
Heilbot, limoenolie,
parelgort en inktvis met een saus van venkel en dragon
januari-13tussengerechtvis
Maiskip gevuld met pruimen
en pistachenootjes op zoetzure prei
januari-13voorgerechtenvlees
Hertenrugfilet met
boterraapjes en pommes dauphine met een saus van bloedworst en
sinaasappelkrokantjes
december-12hoofdgerechtwild
Karamelmousse met frambozen,
specerijencake en yoghurtcreme
december-12nagerechtzoet
Veloute van tuinbonen en
cannelloni van krab
december-12soepvis
Gelakte eend en bulgur met
gedroogd fruit
december-12tussengerechtvlees
Krokant aardappeltaartje met
langoustine en artisjok
december-12tussengerechtvis
Ceviche van Sint
Jakobsschelpen met espuma van groene asperges
december-12voorgerechtenvis
Zwijn filet met porcini
secci en aceto balsamico en borlotti bonen
november-12hoofdgerechtwild
Nogaparfait met passiesorbet
en sinaasappelsalade
november-12nagerechtzoet
Soep van babykerstomaatjes
met rucolapesto
november-12soepvegetarisch
Gebraden Roodpoot patrijs
met tijmkruim, gesuikerde knoflook en gegrilde groenten
november-12tussengerechtvlees
Lauw warme gerookte zalm met
huzarensalade van vergeten groente en paprikamayonaise
november-12voorgerechtenvis
Kwarteltjes geparfumeerd met
Szechuanpeper en mandarijn en Pad pak (geroerbakte groenten)
oktober-12hoofdgerechtgevogelte
Bananenloempia met
mangosorbet chocolade saus en tropische saus
oktober-12nagerechtzoet
Soep met zoete aardappel en
geroosterde eend
oktober-12soepwild
Viscurry gestoomd in
bananenblad
oktober-12tussengerechtvis
Sashimi van tonijn, schuim
van rijst, wasabisorbet
oktober-12voorgerechtenvis
Lauwwarme sinaasappelsoep
met grapefruit, dragon, steranijs en kaneel met vanilleroomijs 
september-12nagerechtzoet
Warme geitenkaas op gebakken
appel met een kleine salade van roodlof, rozijnen en walnoten
september-12nagerechtkaas
Gebakken zeeduivel met
rodewijnsaus en risotto
september-12tussengerechtvis
Zeebaarsfilet met lamellen
van groene courgette en lauwwarme antiboise
september-12tussengerechtvis
Ossenhaasrol met frisse
aardappelsalade en chocolade 
september-12voorgerechtenvlees
Kwartels met
munt-basilicumsaus
juni-12hoofdgerechtgevogelte
Symfonie van tomaten en
frambozen
juni-12nagerechtzoet
Gieterse bruiloftsoep met
snoekbaars
juni-12soepwild
Gefrituurde courgettebloemenjuni-12tussengerechtvis
Torofilet met
mosterd-su-misosaus en wakame
juni-12voorgerechtenvlees
Livarfilet met kruidensaus,
witte asperges en fijn gesneden groenten
mei-12hoofdgerechtvlees
Kokossorbet met een
ananassoepje en gestoofde ananas met kardemom
mei-12nagerechtzoet
Verfijnde aspergesroomsoepmei-12soepvegetarisch
Groene asperges met gevulde
rode poon, grote garnalen en beurre blancsaus
mei-12tussengerechtvis
Hammousse, gebakken en
gerookte asperges en eivinaigrette
mei-12voorgerechtenvlees
Gebraden kalfszwezerik met
gebraiseerde raddichio, bramen en basilicum
april-12hoofdgerechtvlees
Maanzaadtaartje met Leffe
Tripel ijs en vossenbessensaus
april-12nagerechtzoet
Bouillon van gerookte paling
met gegrilde grietfilet
april-12soepvis
Ravioli van Gandaham en
Bokkesprong geitenkaas met een saus van gepofte knoflook
april-12tussengerechtvlees
Coquilles met salsa van
tomaat en gemberlimoencreme
april-12voorgerechtenvis
Lamsrack met Nicoise
garnituur
maart-12hoofdgerechtvlees
Koffiecreme en whiskycreme
met vanille-ijs en knapperige madeleines
maart-12nagerechtzoet
Veloute van
prei met sinaasappelroom en muffin met spekjes, gruyere en peterselie
maart-12soepvlees
Gestoomde scholfilet met
gepocheerde tauge, venusschelpjes op een saus van west malle abdijbier
maart-12tussengerechtvis
Gebakken gambas met
affilla-mascarpone-ijs en een relish van mini roma trostomaten
maart-12voorgerechtenvis
Witte chocolademousse met
pruimencompote en gezouten pindas
februari-12nagerechtzoet
Pittige tomatensoep met rode
paprikaroom
februari-12soepvegetarisch
Variatie van topinamboer met
snoekbaars en rivierkreeftjes
februari-12tussengerechtvlees
Zoete Spaanse ui gevuld met
zwezerik en cantharellen
februari-12tussengerechtvlees
Heerlijkheid van Schotse
zalm en gerookte paling
februari-12voorgerechtenvis
Varkenshaas in prosciutto
met truffeltapenade
januari-12hoofdgerechtvlees
Fruit-wijnsoep met
mascarpone-ijs
januari-12nagerechtzoet
Veloute van witlof met
gember en chinoise van chorizo
januari-12soepvlees
Schelvis met salie in
bladerdeeg en sjalottencompote
januari-12tussengerechtvis
Met kroepoek gepaneerde
gambas met een zoetzure saus en spitskoolsalade
januari-12voorgerechtenvis
Gebakken fazantenborst met
Grand Marnier-sabayon, fondantaardappel en sterappeltjes
december-11hoofdgerechtwild
Creatie van chocolade,
passievrucht en hazelnoot
december-11nagerechtzoet
Wild-gevogelte bouillon van
fazant met fazantenvlees, cantharellen en kervel
december-11soepwild
Cannelloni van hert gevuld
met eendenlevermousse
december-11tussengerechtvlees
Zeebaars met puree van
pastinaak op een bedje van spinazie en saffraan-vanillesaus
december-11tussengerechtvis
Sushi van sojajelly met King
krab
december-11voorgerechtenvis
Hertenbiefstuk met
cantharellen en herfstgroenten
november-11hoofdgerechtwild
Cremekaramel met
lavendel-bramensaus en zwarte-peper-tuilles
november-11nagerechtzoet
Geconcentreerde bouillon met
eekhoorntjesbrood en hoedje van bladerdeeg
november-11soepvegetarisch
Rode uien uit de oven gevuld
met creme van geitenkaas en rozemarijn 
november-11tussengerechtvegetarisch
Schotse zalm in brood met
doperwtencreme en saffraanmayonaise 
november-11voorgerechtenvis
Piepkuiken op Poolse wijzeoktober-11hoofdgerechtgevogelte
Zwarte-rijstpudding met Blue
Curacaopeertjes en brownie
oktober-11nagerechtzoet
Krachtige lichtgebonden
kreeftensoep met een soepstengel met kaas
oktober-11soepvis
Rolletjes van wortel met
Hollandse garnalen en rode-wijnvinaigrette
oktober-11voorgerechtenvis
Wilde eendenborst met vier
peulvruchtensausjes en vergeten groenten
september-11hoofdgerechtwild
Hazelnootcake,
chocolademousse, banaan en vanille-ijs
september-11nagerechtzoet
Gevogeltesoep met
kwartelfilet, shiitake en flensjesrolletjes
september-11soepwild
Zwezerik met
kastanjechampignons en kervel
september-11tussengerechtvlees
Pot au feu van mosselen met
balletjes van wilde rijst
september-11voorgerechtenvis
Tournedos met bearnaisesaus,
pommes Pont-Neuf en gegrilde groenten uit de oven
juni-11hoofdgerechtvlees
Aardbeiensoep met
anijsstengels en frambozenijs
juni-11nagerechtzoet
Gebakken Langoustines met
mango-papaja-salsa en kokosschuim
juni-11tussengerechtvis
Tartaar van kalf en
coquilles
juni-11voorgerechtenvis
Tartaar van kalf en
coquilles
juni-11voorgerechtenvlees
Tompouce van zoete
aardappel, ananas, haricots verts en een pikante tahindressing
juni-11voorgerechtenvegetarisch
Witte asperges met kipfilet
in Serranoham
mei-11hoofdgerechtvlees
Lycheesoep met sorbet van
witte chocolade en 5-kruidenpoeder
mei-11nagerechtzoet
Aspergesoep met truffelroommei-11soepvegetarisch
Asperges in broodrolmei-11tussengerechtvegetarisch
Tompouce van aspergemoussemei-11voorgerechtenvlees
Varkenshaas in piroggedeeg
met worteltjes en balsamico-azijn
april-11hoofdgerechtvlees
Jonagold met yoghurt,
amandelkrokant en ijs van Tarte Tatin
april-11nagerechtzoet
Sushi van prei en gepofte
paprika
april-11tussengerechtvegetarisch
Zeebaars met jonge groentenapril-11tussengerechtvis
Kalfsvlees met tonijnapril-11voorgerechtenvlees
Spannend Zeeuws potje van
lamsrib en portsaus
maart-11hoofdgerechtvlees
Warm ananastaartje met
roomijs van stemgember
maart-11nagerechtzoet
Groentebouillon met gelei
van lente-ui
maart-11soepvegetarisch
Orientaalse zalm en papillotmaart-11tussengerechtvis
Warme taart van gegrilde
groenten
maart-11voorgerechtenvegetarisch
Compote van appel met
kaneelijs
februari-11nagerechtzoet
Riesling-zuurkoolsoep met
palingflensjes
februari-11soepvis
Gerookte maiskip met
snijbonen en spekpolenta
februari-11tussengerechtvlees
Heekfilet met peperkorrel en
rode paprikamoes
februari-11tussengerechtvis
Supreme van rode tonijn en
groente-rijstsalade en korianderradijsjes
februari-11voorgerechtenvis
Cannelloni van zoete
aardappels, rauwmelkse geitenkaas en eend
januari-11voorgerechtvlees
Focaccia met hertensteak en
pompoen
januari-11voorgerechtvegetarisch
Gebrand geitenkaasje met
slaatje en rozenwatersiroop
januari-11voorgerechtvegetarisch
Gin and tonic ijs met witte
chocoladebrownie
januari-11nagerechtvegetarisch
Oester Rockefellerjanuari-11amusevis
Pannacotta van bloemkool en
gedroogde parmaham
januari-11amusevlees
Tempura van gamba met
truffelmayonaise
januari-11amusevis
Uientaartjejanuari-11amusevegetarisch
Paddenstoelenbouillon met
soja en rijstazijn
januari-11soepvegetarisch
Veloute van kastanjes en
koffie met knoflookchips
januari-11soepvegetarisch
Gazpacho met olijventapanade
en wit tomatenschuim
december-10amusevegetarisch
Hertensteak met
cantharellen, boerenjongenssaus en gefrituurde schorseneren
december-10hoofdgerechtwild
Parfait van vanille en
gesuikerde amandelen, ravioli van marsepein en Amarene kersen
december-10nagerechtzoet
Reebouillon met tortellini
van jonge prei en geroosterde oesterzwammen
december-10soepwild
Gebakken zeebaarsfilet met
kappertjes
december-10tussengerechtvis
Gestreepte visterrine met
mierikswortelmayonaise
december-10voorgerechtenvis
Fazant geregen aan een spies
van zoethout met knoflookwentelteef, paarse ridderzwam en gevogeltejus
november-10hoofdgerechtwild
Eisweinsoep met
appel-maanzaad-taartje
november-10nagerechtzoet
Op de huid gebakken
kabeljauw met medaillons van rode bieten en dillekomkommer
november-10tussengerechtvis
Spruitjescappuccino met prei
en uitgebakken spek
november-10tussengerechtvis
Knapzakje van gerookte
hertenham gevuld met champignonpate 
november-10voorgerechtenvlees
Mayonaisseoktober-10bijgerecht 
Runderentrecote met
Westmorelandsaus, Lyonaardappeltjes en gebraden groenten
oktober-10hoofdgerechtvlees
Omelette Siberienneoktober-10nagerechtzoet
Consomme Celestineoktober-10soepvegetarisch
Tongfilet Olgaoktober-10tussengerechtvis
Waldorfsalade met gekookte
kipfilet
oktober-10voorgerechtenvlees
Warme waldorfgroentenseptember-10bijgerecht 
Kalfslende met vijgenkorst
en warme waldorfgroenten
september-10hoofdgerechtvlees
Bombe van manjarichocolade
met citrussushirijst, gelei van bloedsinaasappels, amandelroom en yoghurtijs
september-10nagerechtzoet
Garnalensoep met een vleugje
citroen
september-10soepvis
Ravioli van roomkaas met
bruine boter en spinazie
september-10tussengerechtvegetarisch
Groentencarpaccio met
gemarineerde harder
september-10voorgerechtenvis
Frambozen in
vlierbloesemgelei
juni-10nagerechtzoet
Kreeftensoep met Coquilles
St. Jacques en bloemkool
juni-10soepvis
Kreeft met lavendel in zout
gegaard met een puree van gebakken uien
juni-10tussengerechtvis
Bretonse kreeft met
walnotenolie en saffraanvinaigrette en krokante witlof
juni-10voorgerechtenvis
Groene aspergecappuccinomei-10amusevegetarisch
Amandelbavarois met
rabarber-aardbeiencoulis
mei-10nagerechtzoet
Asperges met zalmsouffle en
beurre-blanc-saus
mei-10tussengerechtvis
Mille-feuille van zwezerik,
asperges en rode biet
mei-10tussengerechtvlees
Gerookte asperges met
vinaigrette van passievruchten
mei-10voorgerechtenvegetarisch
Warme couscoussalade met
lamsrack en uiensaus
april-10hoofdgerechtvlees
Creatie van grapefruit met
citroen-tijmsorbet
april-10nagerechtzoet
Kropslasoep met gebakken
gambas en basilicumolie
april-10soepvis
Brandadekroketten met
zoetzure venkel
april-10tussengerechtvis
Rolletjes Gandaham gevuld
met een luchtige mousse van rode paprika met een doperwtencoulis
april-10voorgerechtenvlees
Gebakken ricotta met
tomatensalade
maart-10amusevegetarisch
Gnocchi met
citroen-paramezaansaus en ruccola
maart-10amusevegetarisch
Lentespiesjesmaart-10amusevegetarisch
Pollo con noce (Kip met
hazelnoot) met cavolo strascicato
maart-10hoofdgerechtgevogelte
Krokant-Panna cotta met
bramencompote
maart-10nagerechtzoet
Risotto al a Milanese met op
de huid gebakken rode poon
maart-10tussengerechtvis
Vitello tonnatomaart-10voorgerechtenvis
Saucijsjes van eendenpootjes
in saliejus en op de huid gebakken eendenborstfilet
februari-10hoofdgerechtgevogelte
Flensjes gevuld met
sinaasappelsouffle en warme sinaasappelcompote
februari-10nagerechtzoet
Geitenkaas met gemberhoning
met in wijn gepocheerde peer
februari-10nagerechtkaas
Gebaken kabeljauwfilet met
gekonfijte aardappel en saus van gebrande paprika
februari-10tussengerechtvis
Gemarineerde reuzengarnalen
van de grill op komkommerspaghetti en tomatencoulis
februari-10voorgerechtenvis
Cappuccino van kerrie en
citroengras met gambaspies
januari-10amusevis
Mille-feuille van mokkacreme
en hazelnoten met karamelsaus
januari-10nagerechtzoet
Gebakken zeeduivel met licht
gerookt spek, wilde rijst, bosuitjes met komijn en sabayon van citroenverbena
januari-10tussengerechtvis
Gemarineerde meerval met
hoorntjes van rettich sinaasappelsaus met kummel
januari-10voorgerechtenvis
Kwartelborstjes in
aardappelmantel met rozemarijn
januari-10voorgerechtenvlees
Amuse van gemarineerde zalm
met oester-bloemkoolmousse
december-09amusevis
Hertenbiefstuk met
sjalot-sinaasappelmarmelade
december-09hoofdgerechtwild
Chocoladeganache met
frambozencreme
december-09nagerechtzoet
Heldere wildbouillon met
peterselieroom
december-09soepwild
Gegrilde coquilles met
bloedworst en beurre-blanc-saus
december-09tussengerechtvis
Gerookte ganzenborst met
herfstsalade
december-09voorgerechtenvlees
In Noilly Prat gepocheerde
geroosterde duivenfilet met mousseline van suikermais en kruidensaus
november-09hoofdgerechtgevogelte
Bananentimbaaltje met
exotische vruchten en chocolade-rumijs
november-09nagerechtzoet
Wilde-spinazie-knoflooksoep
in een tortilla
november-09soepvegetarisch
Heilbotfilet met schubben
van bleekselderij op dragonsaus en ravioli van mosselen
november-09tussengerechtvis
Gerookte hazerugfilet op een
salade met Hollandse-mosterddressing
november-09voorgerechtenvlees
Varkensnootjes met pruimen
en mini ratatouille
oktober-09hoofdgerechtvlees
Chocolade-korianderstrudel
met passievruchtenmascarpone  en cacao-gembersorbet
oktober-09nagerechtzoet
Roomsoep van gerookte palingoktober-09soepvis
Gebraden kwartel in appel
met honing
oktober-09tussengerechtvlees
Ossenhaas bedekt met
courgette en paddenstoelen
september-09hoofdgerechtvlees
Kwarkeilandjes in
abrikozensaus
september-09nagerechtzoet
Artisjokkensoepseptember-09soepvegetarisch
Taartje van zalm, oesterzwam
en aardappel
september-09tussengerechtvis
Tomatenbavarois met
gemarineerde fettucini en gedroogde parmaham
september-09voorgerechtenvlees
Lamsrib met mosterd en
kruizemuntsaus
juni-09hoofdgerechtvlees
Frambozen en creme van
roomkaas op een krokante bodem met mascarponemousse en frambozenijs
juni-09nagerechtzoet
Wachauer - Veltlinersoepjuni-09soepvegetarisch
Geroosterde pladijs met
gemarineerde komkommers, tuinkers en knoflookmayonaise
juni-09tussengerechtvis
Scheermessen met
sesamvinaigrette
juni-09voorgerechtenvis
Ossenhaas met asperges a la
Anna Sacher
mei-09hoofdgerechtvlees
Creme Catalanamei-09nagerechtzoet
IJskoude meloensoep met
inside-out sushi
mei-09soepvegetarisch
Gefrituurde asperges met
jonge bladsla en papajasalsa
mei-09tussengerechtvegetarisch
Taartje van filodeeg met
asperges, spinazie en feta
mei-09voorgerechtenvegetarisch
Gevulde aardappelsapril-09bijgerecht 
Piepkuiken met gevulde
aardappels
april-09hoofdgerechtgevogelte
Clubsandwich van suikerbrood
met aardbeien, groene pepers, vanillevla en vanille-ijs
april-09nagerechtzoet
Venkelsoep met gerookte
paling
april-09soepvis
Gevuld sardientje met
couscous en tomatensaus
april-09tussengerechtvis
Tonijn met avocado en
Japanse salade
april-09voorgerechtenvis
Kalfswang met selderijpuree,
tomaat en een nestje van gefrituurde wortel en prei
maart-09hoofdgerechtvlees
IJskoffie met vanille-ijs en
Haagse hopjesmousse
maart-09nagerechtzoet
Heldere vissoep met
zalmquenelles
maart-09soepvis
Coquilles Saint Jacques met
meloen
maart-09voorgerechtenvis
Toscaans broodtaartje met
zongedroogde tomaten
maart-09voorgerechtenvegetarisch
Torentje met lamshaas en
portsaus
februari-09hoofdgerechtvlees
Meringues met gepocheerde
ananas
februari-09nagerechtzoet
Aardappelpreisoep met
gerookte schelvis en kwarteleitjes
februari-09soepvis
Buideltje met garnalen en
coquilles Saint Jacques
februari-09tussengerechtvis
Steak tartare met lauwwarme
gelei van Westmalle, geroosterde langoustine en trappistenmayonaise
februari-09voorgerechtenvis
Rundvlees met tomaat en
paprika in zwarte bonensaus
januari-09hoofdgerechtvlees
Peren in theesiroopjanuari-09nagerechtzoet
Thaise miesoepjanuari-09soepvegetarisch
Forel in sojasausjanuari-09voorgerechtenvis
Oosterse kalkoen met
peultjes
januari-09voorgerechtenvlees
Tournedos van hert a la
Rossini
december-08hoofdgerechtwild
Kerstduo van zabaglione en
cranberry’s-clementinepudding
december-08nagerechtzoet
Heldere kreeftensoep /
Garnalencanapes
december-08soepvis
Op de huid gebakken
kabeljauw op een brandade van zeewolf
december-08tussengerechtvis
Heilbotcreme met zalmtartaar
en avocado
december-08voorgerechtenvis
Heldere kreeftensoep /
Garnalencanapes
december-08voorgerechtenvis
Meergranen broodjesnovember-08brood 
Hazenrugfilet met
cranberry-portsaus, tay soy en rosevalaardappeltjes
november-08hoofdgerechtwild
Romige Schwarzwalder Kirsch
in een glas
november-08nagerechtzoet
Chinese koolsoep met een
meergranenbroodje
november-08soepvegetarisch
Rode mul met een stamppot
van prei, tijgergarnaaltjes, kreeftenjus en peterselieolie
november-08tussengerechtvis
Worteltaartje met gerookte
forel en mierikswortelcreme
november-08voorgerechtenvis
Geroosterde eendenborst met
gevulde flensjes, geitenkaas en eendenleversaus
oktober-08hoofdgerechtgevogelte
Bananendessertoktober-08nagerechtzoet
Consomme Henri IVoktober-08soepvegetarisch
Champignons Dordogne a la
Echoput
oktober-08tussengerechtvegetarisch
Krabcakes met sinaasappel,
venkel en salade
oktober-08voorgerechtenvis
Bloody Mary van romatomaten
en mosselkookvocht
september-08amusevis
Kletskopjes van parmezaanse
kaas gevuld met een huzarensalade van mosselvlees en groente
september-08amusevis
Roompot mosseltjesseptember-08amusevis
Tempura van mosselenseptember-08amusevis
Varkenshaas met
Gewurztraminer-abrikozencompote en groenteparelgort
september-08hoofdgerechtvlees
Hazelnoottaart van drie
chocolades
september-08nagerechtzoet
Pompoensoep met gemberseptember-08soepvegetarisch
Gegratineerde paddenstoelen
met sherrysaus
september-08tussengerechtvegetarisch
Gebraden kwartel met een
stoofpotje van kippenlevertjes
juni-08hoofdgerechtgevogelte
Taartje Lady Framboise met
vanillecreme
juni-08nagerechtzoet
Riesling-erwtensoep met
garnalen
juni-08soepvis
Nieuwe haring met mousse van
tomaat en dragon
juni-08voorgerechtenvis
Rabarbersoep Bagatelle met
Florentine-driehoekjes
mei-08nagerechtzoet
Voorjaarssoep met
soepstengel
mei-08soepvegetarisch
Kreeft met asperges en
hollandaisesaus
mei-08tussengerechtvis
Salade van krokant gebakken
zwezerik met asperges en appel/mosterddressing
mei-08voorgerechtenvlees
Lamsrugfilet met olijven,
geitenkaasstengels, koolrabi en knoflookbrood
april-08hoofdgerechtvlees
Gekonfijte ananas met
boerenyoghurt-kardemomijs
april-08nagerechtzoet
Romige basilicumsoep met een
gevuld tomaatje
april-08soepvegetarisch
Bladerdeeg gevuld met
heilbotfilet vergezeld van scampi in kreeftenjus
april-08tussengerechtvis
Lauwwarme salade van gerookte
parelhoenfilet
april-08voorgerechtenvlees
Courgettekoekjesmaart-08bijgerecht 
Gesmoorde voorjaarsgroentemaart-08bijgerecht 
Entrecote double met
bearnaisesaus, gebakken krieltjes en groentegarnituur
maart-08hoofdgerechtvlees
Sinaasappel-amandel-kletskop
met passievruchtenmousse en sinaasappelsalade
maart-08nagerechtzoet
Kwartelbouillonmaart-08soepwild
Doradefilets met
rucola-basmatirijst, courgettekoekjes en gegrilde aubergine
maart-08tussengerechtvis
Gevulde tonijnsashimi met
creme fraiche
maart-08voorgerechtenvis
Sjalottenbroodjefebruari-08brood 
Lamschenkel met doperwten,
lamsjus en chips
februari-08hoofdgerechtvlees
Tarte tatin met kaneelijs en
vanillesaus
februari-08nagerechtzoet
Licht gebonden paprikasoep
met garnalen
februari-08soepvis
Rode mul met een puree van
gezoete knoflook
februari-08tussengerechtvis
Rucola-notensalade met
pestokip en een sjalottenbroodje
februari-08voorgerechtenvlees
Mousse van zeeforeljanuari-08amusevis
Warme aardappelsalade met
kruiden
januari-08bijgerecht 
Room- en chocoladebavarois
met vruchtensauzen
januari-08nagerechtzoet
Sjalottenbouillon
gegratineerd met roquefort
januari-08soepvegetarisch
Garnalen kroketjesjanuari-08tussengerechtvis
Loempia met gambas en
avocado
december-07amusevis
Zuurkoolrisottodecember-07bijgerecht 
Hertenbiefstuk met
zuurkoolrisotto
december-07hoofdgerechtwild
Gebakken peren met
cassislikeur en peperijs
december-07nagerechtzoet
Wildbouillon met verse
kruiden
december-07soepwild
Coquilles Saint Jacques en
gekaramelliseerde mandarijnen
december-07tussengerechtvis
Een salade van mozzarella en
eendenlever en diverse groenten
december-07voorgerechtenvlees
Aardappelwafeltjes met
kalfsgehaktballetjes
november-07amusevlees
Gegrilde rollade van
groenten met geitenkaas
november-07amusevegetarisch
Pijlinktvis met
paddenstoelen vulling
november-07amusevis
Kalfsribeye met zwezerik en
gevulde spitskool
november-07hoofdgerechtvlees
Citroensorbetnovember-07nagerechtzoet
Tomaten-rucoladecappuccino
met courgette
november-07soepvegetarisch
Canneloni met zalmnovember-07tussengerechtvis
Geroosterd speenvarken met
appelstroop en hete bliksem
oktober-07hoofdgerechtvlees
Drieluik van koffieoktober-07nagerechtzoet
Soep van gerookte foreloktober-07soepvis
Tongfilet gegaard in
gerookte boter met zoetzure prei
oktober-07tussengerechtvis
Kalfszwezerik met
schorseneren en mosterdsabayon
oktober-07voorgerechtenvlees
Zandtaartjes deegseptember-07bijgerecht 
Eend op bresse wijzeseptember-07hoofdgerechtgevogelte
Perenbavarois met
bitterkoekjesspijs en salade van rode vruchten
september-07nagerechtzoet
Romige kerriesoep met
mosselen
september-07soepvis
Porcini-aardappelgateauseptember-07tussengerechtvlees
Garnalen tomaatje op salade
van geitenkaas
september-07voorgerechtenvis
Gazpacho van peerjuni-07amusevegetarisch
Trio van kersenjuni-07nagerechtzoet
Snoekbaarsfilet met
aardappelsalade en zalf van artisjok
juni-07tussengerechtvis
Haring met watermeloenjuni-07voorgerechtenvis
Daslookrisottomei-07bijgerecht 
Tagliatellemei-07bijgerecht 
Involtine (kalfslende) met
witte asperges en eekhoorrntjesbrood
mei-07hoofdgerechtvlees
Aardbeiensorbet met verviene
mascarponecreme
mei-07nagerechtzoet
Heldere kreeftensoepmei-07soepvis
Gekonfijte zalm met asperges
en daslookrisotto
mei-07tussengerechtvis
Gekaramelliseerde asperges
in parmezaans kaasmandje
mei-07voorgerechtenvegetarisch
Coquilles Saint Jacques met
sinaasappelsaus
april-07amusevis
Gevulde lamsfilet met
voorjaars groenten
april-07hoofdgerechtvlees
Spongecake en tropisch
sorbetijs met passie vruchten
april-07nagerechtzoet
Gevulde sardientjes met
gambas
april-07tussengerechtvis
Tompouce van gerookte
zeebaars
april-07voorgerechtenvis
Chateaubrain Stroganoffmaart-07hoofdgerechtvlees
Chipolatapudding met
marasquinsaus
maart-07nagerechtzoet
Franse uiensoep met dakjemaart-07soepvegetarisch
Tong Veroniquemaart-07tussengerechtvis
Coktail Floridamaart-07voorgerechtenvis
Aardappeljes gevuld met
gerookte zalm
februari-07amusevis
Eendenborst met salie en
sinaasappel
februari-07amusevlees
Kebab van gekruid lamsvlees
em pruimen
februari-07hoofdgerechtvlees
Kardinaalstaartjefebruari-07nagerechtzoet
Warm kaastaartjefebruari-07nagerechtkaas
Prei-aardappelsoep met spekfebruari-07soepvlees
Spinazierolletjes met
heilbot
februari-07tussengerechtvis
Zwezerik in hazelnootsaus
met een groententaartje
februari-07tussengerechtvlees
Gemberijs met papajasaus en
chocolade-amandelkoekjes
januari-07nagerechtzoet
Noedelsoep Pho Gajanuari-07soepvis
Runderlende Teriyakijanuari-07tussengerechtvlees
Vis Singaporejanuari-07tussengerechtvis
Chinese champignons gevuld
met kip en scampis
januari-07voorgerechtenvlees
Pate bruleedecember-06amusevlees
Chocolade Truffelsdecember-06bijgerecht 
Gelardeede hazenrug,
pepersaus met aardappelrollade en spruiten
december-06hoofdgerechtwild
Bramen in eigen ijsdecember-06nagerechtzoet
Tomatencomsomme met
zeeduivelfilet in spitskoolblad
december-06soepvis
Rollade van zalm en
snoekbaars op aardappel/preiragout
december-06tussengerechtvis
Steak tartare a la Wetsmalledecember-06voorgerechtenvlees
Witte wijn sausnovember-06bijgerecht 
Citroentaartjes met
kumquatsragout
november-06nagerechtzoet
Mierikswortelsoep met
geroosterde ham en brood
november-06soepvlees
Gegratineerde scampisnovember-06tussengerechtvis
Gerookte forel in glasnovember-06voorgerechtenvis
Aardappelsoesjesoktober-06bijgerecht 
Suikersiroopoktober-06bijgerecht 
Wildzwijnkoteletjes met
gekarameliseerde walnoten
oktober-06hoofdgerechtwild
Champagnecharlotte met
salade van witte druiven en meloen
oktober-06nagerechtzoet
Schuimige spinaziecreme met
schelpdieren en groentelinten
oktober-06soepvis
Duo salade van warme
eend-mango en geroosterde biet
oktober-06tussengerechtvlees
Ravioli gevuld met
paddenstpoelen op koolrabischuim
oktober-06tussengerechtvegetarisch
Vlechtbroodjeseptember-06brood 
Estoufade van poussinseptember-06hoofdgerechtgevogelte
Roomsoep met cantharellenseptember-06soepvegetarisch
Heilbotfilet gestoofd met
sjalotjes in rode wijn met zeekraal
september-06tussengerechtvis
Rundvlees carpaccio met
pecorino en vlechtbroodje
september-06voorgerechtenvlees
Compote van boskoop appelsjuni-06bijgerecht 
Spatzlejuni-06bijgerecht 
Runderrollade met
peperkers-basilicum-azijn saus en spatzle
juni-06hoofdgerechtvlees
Appelmousse met
geitenkaas,pudding geitenmelk,roomijs geitenmelk
juni-06nagerechtzoet
Koude tomatensoep met
rivierkreeftjes
juni-06soepvis
Gegrilde forel met
zuringsaus
juni-06tussengerechtvis
Sashimi van rode tonijn met
marinade van Westmalle dubbel
juni-06voorgerechtenvis
Aspergeflan, spaghetti van
twee kleuren asperges en kalfssukade
mei-06hoofdgerechtvlees
Honing-aspergsmousse met
rabarbercompote
mei-06nagerechtzoet
Soep van zoete aardappels met
aspergeschips
mei-06soepvegetarisch
Kervelpasta met
aspergesragout en Coquilles Saint Jaques
mei-06tussengerechtvis
Salade van asperges en black
tigergarnalen
mei-06voorgerechtenvis
Tomaten paprikasaus (Turks)april-06bijgerecht 
Turks broodapril-06brood 
Lamsfilet met snijbonen,
rijstpilav en bulgur (Turks)
april-06hoofdgerechtvlees
Baklava met vanilleijs,
kweeperen en druivenstroop (Turks)
april-06nagerechtzoet
Yoghurt Preisoep (Turks)april-06soepvegetarisch
Makreelfilet (Turks)april-06tussengerechtvis
Spinazie met lamsgehakt en
prei uit de oven (Turks)
april-06tussengerechtvis
Runderlende gegaard op lage
temperatuur met voorjaarshutpot
maart-06hoofdgerechtvlees
Lentebombe en Tarte
Miserable met Irish koffie
maart-06nagerechtzoet
Nijmeegse vissoep van de
markt
maart-06soepvis
Met garnalenkorst overbakken
kabeljauw
maart-06tussengerechtvis
Gerookte kipsalade met
groene asperges en tonijnsaus
maart-06voorgerechtenvlees
Rug van konijn met
aardappelkorst,mosterdsaus met dragon
februari-06hoofdgerechtvlees
Appelbol met amandelspijs en
geitenkaas
februari-06nagerechtkaas
Kleine baba  met
venkelroomijs en milkshake van Batida de Coco
februari-06nagerechtzoet
Wontonsoepfebruari-06soepvegetarisch
Bonbon van rundvlees met
kruiden
februari-06voorgerechtenvlees
Eendenborstfilet met
ananassaus
januari-06hoofdgerechtgevogelte
Rijstbavarois met vanilleijs
en karamelsaus
januari-06nagerechtzoet
Mozaik van gerookte forel in
heldere ossenstaart soep
januari-06soepvis
Blinis van aardappelen met
krokant gebakken zwezerik
januari-06tussengerechtvlees
Taboule van Hollandse
garnalen en cocktailsaus
januari-06voorgerechtenvis
Gegrilde Coquille
Saint-Jacques op aardappelkoekje
december-05amusevis
Paddenstoelen risottodecember-05bijgerecht 
Hertenracks met
vossenbessensaus rodekool en gegrilde knolselderij
december-05hoofdgerechtwild
Taartje van Guanaja Valrhona
choclade en espresso saus
december-05nagerechtzoet
Wildbouillon met vers
gehakte kruiden
december-05soepwild
Zeetongfilet met zuurkool
gekonfijt in ganzenvet en Pedro Ximenezsaus
december-05tussengerechtvis
Tijgergarnalen met koude
meloensoep en kreeftenijs 
december-05voorgerechtenvis
Gateau van gestoomde sla en
gekaramelliseerde wortel
november-05bijgerecht 
Chataubrian met bearnaise
saus Pont-Neuf
november-05hoofdgerechtvlees
Ile Flottante (Sneew ei)november-05nagerechtzoet
Paddenstoelenroomsoepnovember-05soepvegetarisch
Zalm met romige vissaus en
julienne van groente
november-05tussengerechtvis
Bloemkooltimbaaltje met
mosselen
november-05voorgerechtenvis
Fazantenborst in een van
savooienkool en zuurkoolstampot
oktober-05hoofdgerechtwild
Warme
chocolade-walnotentartjes met rumsabayon
oktober-05nagerechtzoet
Roomsoep van gele paprika
met lamsfilet
oktober-05soepvlees
Zeebaarsfilet op en bedje
van wakamesalade
oktober-05tussengerechtvis
Zalmforeltartaar met
komkommerkrans
oktober-05voorgerechtenvis
Pastaseptember-05bijgerecht 
Pestoseptember-05bijgerecht 
Bloempotbroodjesseptember-05brood 
Varkensescalope,gevuld met
mozzarella
september-05hoofdgerechtvlees
Sherrytrifleseptember-05nagerechtzoet
Schuimige pompoensoep september-05soepvegetarisch
Saltimbocca van rode
mulfilet
september-05tussengerechtvis
Dubbel getrokken
runderbouillon met ansjovis en dragon
juni-05amusevis
Romige soep van thai soy met
gerookte meervalcrostini
juni-05soepvis
Gegrilde geitenkaas met
tuinbonen en tomaten uit de oven
juni-05tussengerechtvegetarisch
Poon met zomergroenten,
serranoham en peterseliesaus
juni-05tussengerechtvis
Roosje van zalm geserveerd
op een haverkoekje
juni-05voorgerechtenvis
Varkenshaas in brood met
olijven en witte en groene asperges
mei-05hoofdgerechtvlees
Licht gebonden aspergessoepmei-05soepvegetarisch
Asperges met gepaneerde
kwarteleitjes
mei-05tussengerechtvegetarisch
Avocadotaartje met garnalenmei-05voorgerechtenvis
Kalfsbiefstuk met
gekaramelliseerde appel en calvadosaus
april-05hoofdgerechtvlees
Ricottataart met een
hoorntje en vruchten
april-05nagerechtkaas
Champignoncremesoep met
rivierkreeftenstaartjes en ham.
april-05soepvis
Brochettes van zalm en
coquilles Saint-Jacques
april-05tussengerechtvis
Tomatentaartje met
mozzarella,olijfolie en lavendel
april-05voorgerechtenvegetarisch
Lamsgebraad met courgettemaart-05hoofdgerechtvlees
Annassoep, kokossorbet met
kokossaus en kaneel-jeneverbessensaus
maart-05nagerechtzoet
Bonbons van kaasmaart-05nagerechtkaas
Andijvierolletjes gevuld met
zalm
maart-05voorgerechtenvis
Vanille rissottofebruari-05bijgerecht 
Konijnenrug en gepaneerde
medaillons
februari-05hoofdgerechtvlees
Flensjes gevuld met perenfebruari-05nagerechtzoet
Heldere runderbouillon met
kruiden en courgetteballetjes
februari-05soepvlees
Sardinebeignets met
citrusdressing
februari-05tussengerechtvis
Salade van eendenborst met
appel
februari-05voorgerechtenvlees
Gegratineerde
kalkoenhaasfilets met auberginemousse
januari-05hoofdgerechtgevogelte
Gratin en savarin met
passievruchtensiroop en rum
januari-05nagerechtzoet
Palingsoep met bokbierjanuari-05soepvis
Tilapiafilet met in
sinaasappel geglaceerde venkel
januari-05tussengerechtvis
Lasagne van Kernhem met
dadels, walnoten en olijven
januari-05voorgerechtenvegetarisch
Pommes gratin Annadecember-04bijgerecht 
Rodekool rolladedecember-04bijgerecht 
Wildzwijnhaas in crepinettedecember-04hoofdgerechtwild
Amaretti-bavarois,
perzikenijs en een abrikozensaus
december-04nagerechtzoet
Heldere paddenstoelensoep met
een deksel van bladerdeeg
december-04soepvegetarisch
Boisson frappe uit de
Bergerac met citroensorbet
december-04spoom 
Gestoomde zeewolf met een
saus van rode biet
december-04tussengerechtvis
Gevulde venkelrokkennovember-04bijgerecht 
Lyonaardappels en
andijvierolletjes
november-04bijgerecht 
Entrecote Bordelaise
met Lyonaardappels
november-04hoofdgerechtvlees
Appeltaart met herfst
geuren,kaneelijs en vanillesaus
november-04nagerechtzoet
Waterzooi van verse zeevis
en rivierkreefjes
november-04soepvis
Gevulde aubergine met
kip,groenteparels en kreeftenbisque
november-04voorgerechtenvis
Aardappels Dauphineoktober-04bijgerecht 
Reebiefstukjes met witte
pepersaus
oktober-04hoofdgerechtwild
Feuillantines van
chocolademousse en grapefruitfgelei
oktober-04nagerechtzoet
Afrikaanse kip/kerriesoep
met een Marokkaans broodje
oktober-04soepvlees
Kabeljauwfilet met dakje van
tomatentapenade
oktober-04tussengerechtvis
Groene salade met
Colchesteroester en langoustine
oktober-04voorgerechtenvis
Pestosoepseptember-04soepvegetarisch
Terrine van snoekbaars,
geserveerd met gemarineerde inktvis
september-04voorgerechtenvis
Lamskoteletjes en ragout van
lamsnek in mosterdsaus
juni-04hoofdgerechtvlees
Tuile met zomerfruit en
sorbetvan jenever met citroen
juni-04nagerechtzoet
Asperges in
tuinkruidenmarinade met gekonfijte tomaat
juni-04tussengerechtvegetarisch
Met crabchucks gevulde
sliptong
juni-04voorgerechtenvis
Aardbeien-frambozenparels
met yoghurtijs
mei-04nagerechtzoet
Krachtige lichtgebonden
kreeftensoep
mei-04soepvis
Aspergekroketjesmei-04tussengerechtvegetarisch
Kreeft Thermidor met
Hollandse asperges
mei-04tussengerechtvis
Tartaar van gemarineerde
tonijn en zalm in Japanse sojasaus
mei-04voorgerechtenvis
Gekarameliseerde soesjes met
eendenlever
april-04amusevlees
Briochebroodjesapril-04brood 
Kalfszwezerik met een
taartje van appel en kalfslever
april-04hoofdgerechtvlees
Krokantjes met
champagnebavarois en appelsorbet
april-04nagerechtzoet
Limburgseasperges en
coquilles met citroenmelisse
april-04tussengerechtvis
Aardappel
laitiere
maart-04bijgerecht 
Struisvogelbiefstuk
met pittige frambozensaus
maart-04hoofdgerechtgevogelte
Mascarpone-passievruchtentaartjemaart-04nagerechtzoet
Doesburgse
mosterdsoep
maart-04soepvegetarisch
Feuillete
van zalm en meervalfilet
maart-04tussengerechtvis
Ei
truffelsalade met hollandse garnalen
maart-04voorgerechtenvis
Gevulde
lychees met zalm
februari-04amusevis
Aardappel /
knolselderijpuree met gebakken bietjes
februari-04bijgerecht 
Parelhoenfilets
met duxelles
februari-04hoofdgerechtgevogelte
Chocoladebavarois
met Monbazillacsaus en citroen
februari-04nagerechtzoet
Consomme van
tomaten
februari-04soepvegetarisch
Henne-ei met
gerookte vis
februari-04voorgerechtenvis
Massamankerriepastajanuari-04bijgerecht 
Vis/zeewierbouillon/
Dashi
januari-04bijgerecht 
Rundvlees in
massamankerrie
januari-04hoofdgerechtvlees
Bavarois van
groene thee
januari-04nagerechtzoet
Friszure
garnalensoep
januari-04soepvis
Balinees
visgerecht
januari-04tussengerechtvis
Rijstschotel
met kip
januari-04tussengerechtvlees
Garnalen met
gekonfijte mango
januari-04voorgerechtenvis