Alle maandmenu’s zijn vanaf 2004 terug te vinden in onderstaande tabel, met de nieuwste recepten bovenaan.

Zoeken kan snel en eenvoudig door zoektermen gescheiden door een spatie in te voeren in de zoekfunctie  rechtsboven de tabel.

Bijvoorbeeld  amuse gamba,  geeft 3 resultaten. Door op de hyperlink te klikken opent het maandmenu en is alles te printen met ingrediënten, bereidingswijze en foto’s.

Overzicht wijnadviezen :  Wijnadviezen huidig seizoen

GerechtDatumGangLabel
Gerookte zalmbonbon Franse
mosterd en komkommersalade
april_25voorgerechtvis
Gestoomde
eidooier schuim van appelstroop en croutons
april_25voorgerechtvegetarisch
Lente-ui soepapril_25soepvegetarisch
Aubergine
lasagne macadamia pesto Pecorinosaus
april_25tussengerechtvegetarisch
Lamsbout aardappelsalade en
doperwtenpuree
april_25hoofdgerechtvlees
Rijstebrij met advocaatparfaitapril_25nagerechtzoet
Tortellini van knolselderijmaart_25voorgerechtvegetarisch
Bisque
van langoustines
maart_25soepvis
Kabeljauw gelakt met rendang,
krokante bloemkool en bali jus
maart_25tussengerechtvis
Duif
gerookt met pistache crème en spitskool cannelloni
maart_25hoofdgerechtwild
Tulbandje van passievrucht en
kokos
maart_25nagerechtzoet
Steak tartarefebruari_25voorgerechtvlees
Gekarameliseerde
uiensoep
februari_25soepvegetarisch
Bourridefebruari_25tussengerechtvis
Varkenshaas
pruimen armagnac saus aardappel witlofsalade
februari_25hoofdgerechtvlees
Île flottantefebruari_25nagerechtzoet
Madeleinesfebruari_25bijgerechtzoet
Tod Mun Pla (Thaise
viskoekjes)
januari_25voorgerechtvis
Wontonsoepjanuari_25voorgerechtvlees
Yakitori van shiitake met
wakame salade
januari_25tussengerechtvegetarisch
Zuurkool dendeng ageejanuari_25hoofdgerechtvlees
Kokosdessert met gesuikerde
groenten
januari_25nagerechtzoet
Coquilles met zeegroenten en
dragonmayonaise
december_24voorgerechtvis
Pastinaakbouillon
met truffelsoldaatjes
december_24voorgerechtvegetarisch
Zalmrillettes met limoenschuimdecember_24tussengerechtvis
Konijn met cider, pommes
duchesse zoete aardappel, spruitjes
december_24hoofdgerechtwild
Triffle amandelkoekje,
honeycomb
december_24nagerechtzoet
Tartaar van paprika met
geitenkaas en noten
november_24voorgerechtvegetarisch
Schuimige
cappuccino met gerookte forel, waterkers, amandelen
november_24voorgerechtvis
Geschroeide zeebaars met
pastinaak, zeekraal en limoen crème
november_24tussengerechtvis
Hert met rode kool strudel en
bier-paddenstoelensaus
november_24hoofdgerechtwild
Pieperijs met warme Hemelse
modder 
november_24nagerechtzoet
Duo salade eend mango
geroosterde biet
oktober_24voorgerechtvlees
Snoekbaarsquenelles
met pompoencrème
oktober_24voorgerechtvis
Bao buns met pulled oesterzwamoktober_24tussengerechtvegetarisch
Hasselback met wildzwijnoktober_24hoofdgerechtwild
Oosters zoetoktober_24nagerechtzoet
Bloemkooldip met kaasstengelsseptember_24voorgerechtvegetarisch
Mosselsoep
met saffraan frisromige hangop en sumak
september_24soepvis
Gevuld sardientje met couscous
en tomatenschuim
september_24tussengerechtvis
Bavette met kruidkorst
uienstoof broccolli, aubergine met ansjovis, zoete-aardappelpuree limoensalsa
september_24hoofdgerechtvlees
Cannoli met kardemom cremeseptember_24nagerechtzoet
Omeletrolletjes met feta en
walnoten
juni_24voorgerechtvegetarisch
Gele
paprikasoep met basilicumolie
juni_24soepvegetarisch
Makreelfilets met appel en
flatbread
juni_24tussengerechtvis
Kalfsvlees met raviolijuni_24hoofdgerechtvlees
Aardbeiensoep met basilicumijsjuni_24nagerechtzoet
Groene asperges met wakame
sesam en eiersaus
mei_24voorgerechtvegetarisch
Aspergecappuccino
met schuim van rivierkreeftjes
mei_24soepvis
Kalfstartaar met een
pannacotta van gruyère 
mei_24tussengerechtvlees
Kabeljauw asperges
garnalenkroketjes aardappel
mei_24hoofdgerechtvis
Cheesecake gemarineerde
aardbeien, lemon curd aardbei-daiquiri
mei_24nagerechtzoet
Nori wraps met tofuapril_24voorgerechtvegetarisch
Cremesoep
van kropsla, gerookte forel, gepocheerd ei
april_24soepvis
Gestoofde pulpo met pikante
groene romesco
april_24tussengerechtvis
Ziltig verpakte lamshaas met
zeegroenten en mousseline
april_24hoofdgerechtvlees
Paris-Brestapril_24nagerechtzoet
Bunny Chow Shakshukamaart_24voorgerechtvegetarisch
Afrikaanse
Butternut (pompoen) soep
maart_24soepvegetarisch
Papillotten van Kaapse
heekfilet 
maart_24tussengerechtvis
Kaap-Maleier curry met gele
rijst en okra
maart_24hoofdgerechtvlees
Malvapudding met cognacsaus en
vanille-ijs
maart_24nagerechtzoet
Mouse van gegrilde achterham
en kruidenolie
februari_24voorgerechtvlees
Soep
cannelini, tomaat en boerenkool
februari_24soepvegetarisch
Pasteitje met paddenstoelen en
rode uiencompote
februari_24tussengerechtvegetarisch
Eendenborst met anijsjus,
sjalot en pastinaak
februari_24hoofdgerechtvlees
Klassieke tiramisufebruari_24nagerechtzoet
Witlof met coquillesjanuari_24voorgerechtvis
Baba
Ganoushsoep met citroen
januari_24soepvegetarisch
Zeebaars met beurre blancjanuari_24tussengerechtvis
Rouleau van maïskipjanuari_24hoofdgerechtvlees
Gemarineerde ananas ravioli,
sorbet, macarons
januari_24nagerechtzoet
Carpaccio van tonijn met
zoetzure komkommer en wasabi
december_23voorgerechtvis
Crème
van zuurkool met langoustines
december_23soepvis
Kabeljauw met maïsbisquedecember_23tussengerechtvis
Hertenhaas met vlierbessensausdecember_23hoofdgerechtwild
Cacao crème met Amaretto
koekjes en zabaglione
december_23nagerechtzoet
Tartaar van cantharellen met
gepocheerd eitje
november_23voorgerechtvegetarisch
Aardappelsoep
met porcini
november_23soepvis
Griet, prei, groene asperges
en pistache
november_23tussengerechtvis
Gevulde fazant met witlof november_23hoofdgerechtwild
Karamelmousse met toffeesaus
en mandarijn
november_23nagerechtzoet
Krabcakes met sinaasappel,
venkel en salade
oktober_23voorgerechtvis
Schuimige
soep van schorseneren met zalm
oktober_23soepvis
Viscurry in bananenbladoktober_23tussengerechtvis
Parelhoenfilets in pancetta en
dragonsabayon
oktober_23hoofdgerechtvlees
Zwarte-rijstpudding met blue
curaçao-peertje en brownie
oktober_23nagerechtzoet
Melanzane tonnatoseptember_23voorgerechtvis
Napolitaanse
vissoep
september_23soepvis
Taco met Parmezaanse kaas en
kipreepjes
september_23tussengerechtvlees
Mul met couscous kokos en
garnalen
september_23hoofdgerechtvis
Baklava met pistache en
aardbeien
september_23nagerechtzoet
Maatjesharing met jenever
peterselie sjalot
juni_23voorgerechtvis
Koude
venkel-amandelsoep
juni_23soepvegetarisch
Tonijn pistachenoten
tomatenmarmelade gemberwolkje
juni_23tussengerechtvlees
Rouleau van lamsrump met
olijvensalsa, basilicumsaus op stampotje van rucola
juni_23hoofdgerechtvlees
Aardbeien, meringue, verveine,
sorbet en balsamico-ijs
juni_23nagerechtzoet
Asperges met gerookte zalm in
bladerdeeg
mei_23voorgerechtvis
Geroosterde
Limburgse asperges met kokossoep
mei_23soepvegetarisch
Tagliatelle carbonara met
witte asperges
mei_23tussengerechtvlees
Kalfsbiefstuk
gekaramelliseerde appels, calvadossaus, ratatouille, groene asperges
mei_23hoofdgerechtvlees
Crème brûlée van Chaourcemei_23nagerechtzoet
Portobello hamburger kipapril_23voorgerechtvlees
Tuinbonensoep
met pistache
april_23soepvegetarisch
Kiploempia met spinaziebeslagapril_23tussengerechtvlees
Zalm broccolini avocado
oosterse saus
april_23hoofdgerechtvis
Croute au citron
limoncello-ijs frambozencoulis
april_23nagerechtzoet
Crispy kwartelei met
wortelpaneer
maart_23voorgerechtvegetarisch
Saffraansoep
met pastis en coquille
maart_23soepvis
Kwartel met venkel, yuzu,
noedels, lente-ui, gember
maart_23tussengerechtgevogelte
Varkensmedaillons,
gorgonzolasaus, spruitjes
maart_23hoofdgerechtvlees
Tompouce met witte chocolade
ganache en mangosorbet
maart_23nagerechtzoet
Tortillacups met gambafebruari_23voorgerechtvis
Mexicaanse
limoensoep
februari_23soepvlees
Kaasbollen  Pão de Queijofebruari_23bijgerechtbrood
Vispakketje in
bananenblad(Patarashca) met cassavechips
februari_23tussengerechtvis
Longhaas chimichurri
mexicaanse salade rijst
februari_23hoofdgerechtvlees
Pastel tres lechesfebruari_23nagerechtzoet
Churrosfebruari_23nagerechtzoet
Paling in ‘t groendecember_22amusevis
Sesamcracker
met paprika en zwarte knoflook
december_22amusevegetarisch
Cappuccino van prei, Hollandse
garnaaltjes en limoenblad
december_22voorgerechtvis
Scholrolletje met gamba, zoete
aardappel, gepofte tomaatjes
december_22tussengerechtvis
Ree met dadel mint emulsie en
bloedworst
december_22hoofdgerechtwild
Haagse hopjes met gezouten
mascarpone en koffie
december_22nagerechtzoet
Langoustine met erwtjes en
mandarijn
november_22voorgerechtvis
Bospaddenstoelensoep november_22tussengerechtvegetarisch
Risotto met selder en rode
poon
november_22tussengerechtvis
Hazenrug met krab en wildsaus
van chocolade
november_22hoofdgerechtwild
Gepocheerde peer citroencake
en koffie-ijs
november_22nagerechtzoet
Zeebaarscarpaccio met
snijbonen-vinaigrette
oktober_22voorgerechtvis
Kabeljauwhaas,
risotto, vadouvan
oktober_22tussengerechtvis
Krokante lasagne met groenten,
ham en kaas
oktober_22tussengerechtvegetarisch
Stoofpotje konijn met focacciaoktober_22hoofdgerechtvlees
Male al forno met vanille-ijsoktober_22nagerechtzoet
Twee rondvisjesseptember_22voorgerechtvis
Rondje
biet met burrata peer amandel
september_22tussengerechtvegetarisch
Visrondje met hollandaisesausseptember_22tussengerechtvis
Tournedo, rotolo en ronde
courgette
september_22hoofdgerechtvlees
Dame rondeseptember_22nagerechtzoet
Garnalen met pikante ananasjuni_22voorgerechtvis
Tomatenessence
met tomaat-ricotta ravioli
juni_22tussengerechtvegetarisch
Tataki tonijn met loempia
avocado krab
juni_22tussengerechtvis
Lamsrollade met ratatouille en
dadelcreme
juni_22hoofdgerechtvlees
Fraise Romanoff met
aardbei-asperge
juni_22nagerechtzoet
Zelf gerookte zalm met
geroosterde asperges
mei_22voorgerechtvlees
Koninginnesoepmei_22tussengerechtvegetarisch
Asperge panna cotta met
kokkels
mei_22tussengerechtvis
Lamsrack, gevulde paprika,
kiempjes met ras-el-hanout
mei_22hoofdgerechtwild
Aardbei en vanille variatiesmei_22nagerechtzoet
Oeuf mayonaise met jonge
groenten
april_22voorgerechtvlees
Spinazie-aspergeballetjes
in coulis van erwt
april_22tussengerechtvegetarisch
Gemarineerde heilbot met
broccolimousseline en wasabi-mayonaise
april_22tussengerechtvis
Confit de canard op zijn
Italiaans
april_22hoofdgerechtwild
Mango mouse en sorbet op
sponge cake
april_22nagerechtzoet
Coquille met witlof, thousand
island dressing en kaviaar
maart_22voorgerechtvis
Koude
pompoenkaramel met pompoenchips
maart_22tussengerechtvegetarisch
Pasta carbonara van inktvis
met kwartelei en artisjok
maart_22tussengerechtvis
Schnitzel Tonkatsu met
groentenrolletje
maart_22hoofdgerechtvlees
Mandarijn uit de ovenmaart_22nagerechtzoet
Trio van gamba’sfebruari_22voorgerechtvis
Heldere
bietenconsommé met shiitake
februari_22tussengerechtvegetarisch
Rode Heilbot met kokkels,
paddenstoelen en dragonsaus
februari_22tussengerechtvis
Hertenrollade met
pompoenravioli en appel
februari_22hoofdgerechtvlees
Kaneelparfait met dronken
vijgen
februari_22nagerechtzoet
Drie oesters, oester naturel,
oester Rockefeller en oester met citroengrasgel en kokoscrème
december_21voorgerechtvis
Krabrolletjes met appeldecember_21tussengerechtvis
Pastinaaksoep
met foie
december_21tussengerechtvlees
Gevulde bavette met rode wijn
pepersaus
december_21hoofdgerechtvlees
Kaasdessert met notenbrooddecember_21nagerechthartig
Gepocheerde peer met vanille
en koffiefondant
december_21nagerechtzoet
Schotse zalm in brood met
doperwtencrème en saffraan-mayonaise
november_21voorgerechtvlees
Garnalensoep met een vleugje
citroen
november_21tussengerechtvlees
Rode
uien uit de oven gevuld met crème van geitenkaas en rozemarijn
meergranenbroodje
november_21tussengerechtvis
Fazant geregen aan zoethout,
paddenstoelenrisotto en gevogeltejus
november_21hoofdgerechtwild
Maanzaadtaartje met Leffe
Tripel-ijs en vossenbessensaus
november_21nagerechtzoet
Zwezerik met schorseneren en
mosterdsabayon
oktober_21voorgerechtvlees
Velouté van witlof met gember
en chinoise van chorizo
oktober_21tussengerechtvlees
Bretonse heilbotfilet met
risotto nero en pijlinktvis
oktober_21tussengerechtvis
Gebraden wild, rode wijnsaus,
sjalot, savooiekool en polenta romana
oktober_21hoofdgerechtwild
Chipolatapudding met
marasquinsaus en bitterkoekjes
oktober_21nagerechtzoet
Bitterkoekjes oktober_21nagerechtzoet
Coquilles met bloemkool in
tempura
september_21voorgerechtvis
Ramen met shii-take en paksoiseptember_21soepvegetarisch
Dim Sum gevuld met
ganalengehakt
september_21tussengerechtvis
Kippendijen met taotjo en
emping
september_21hoofdgerechtgevogelte
Perencompote met
sinaasappelijs en chocolademousse
september_21nagerechtzoet
Sushi van ossenhaas, jonge
Beemster en truffelmayonaise
december_20voorgerechtvlees
Mierikswortel-bietensoepdecember_20soepvegetarisch
Duo de la bouchedecember_20tussengerechtvlees
Kalkoenrollade, stoofpeer,
spruitjes, pastinaakpuree
december_20hoofdgerechtgevogelte
Witte chocolademousse,
frambozen en dragon
december_20nagerechtzoet
Krab met selderij, lavas en
citrus
oktober_20voorgerechtvis
Bisque van Hollandse garnalenoktober_20soepvis
Ravioli met champignonvulling
en salieboter
oktober_20tussengerechtvegetarisch
Anjou duif met schorsenerenoktober_20hoofdgerechtwild
Trio van mangooktober_20nagerechtzoet
Deconstructed salade Nicoiseseptember_20voorgerechtvis
Bavarese al pomodoroseptember_20soepvlees
Rode mul en vichysoiseseptember_20tussengerechtvis
Tarte Tatin van sjalotten,
eend, pastinaak en bramensaus
september_20hoofdgerechtwild
Citroentaartje, meringue,
frambozensorbet
september_20nagerechtzoet
Springrolls gevuld met kip en
gamba
maart_20voorgerechtvlees
Bouillon met tortellinimaart_20soepvegetarisch
Doradefilet gebakken groene
asperges en notenolie
maart_20tussengerechtvis
Wildzwijnrollade met truffel
op rode zuurkool
maart_20hoofdgerechtwild
Bavarois van ricotta en
appelcalvadossaus
maart_20nagerechtzoet
Smörrebrödfebruari_20voorgerechtvis
Humarsúpa (creme langoustine
soep)
februari_20soepvis
In bietensap gemarineerde zalmfebruari_20tussengerechtvis
Hertbiefstuk, savooiekool,
paddenstoellenportjus en cranberrycompote
februari_20hoofdgerechtwild
Warme abrikozenballetjes met
sinaasappelmaanzaadijs
februari_20nagerechtzoet
Grote garnalen met pernod,
dragon en feta
januari_20voorgerechtvis
Gepocheerd Hoeve-eitje met ham
en morillesaus
januari_20voorgerechtvlees
Pompoencrème met
geitenkaasroom en salie
januari_20voorgerechtvegetarisch
Spiesje van zeeduivel met spek
en rozemarijn
januari_20tussengerechtvis
Bonbons van Chaume met
duivenbouillon en eendenlever
januari_20soepgevogelte
Eendenborstfilet witlof,
truffel en sinaasappel
januari_20tussengerechtgevogelte
Sweet bites met Oolong theejanuari_20nagerechtzoet
Pastinaak met gebakken
coquille
december_19amusevis
Bereidingen van aardpeerdecember_19amusevegetarisch
Essence van ossenstaart met
geitenroomkaas
december_19soepvlees
Geconfijte rogvleugel gevuld
met tartaar van gamba en rode botersaus
december_19tussengerechtvis
Fazant met gerookte
knolselderij, zuurkool, kastanje en jus van lange peper
december_19hoofdgerechtwild
Kerst Pavlovadecember_19nagerechtzoet
Zoete wijn truffelsdecember_19nagerechtzoet
Ravioli van rode biet en
bietensalade
november_19voorgerechtvegetarisch
Paddenstoelenbouillonnovember_19soepvegetarisch
Zacht gegaarde kabeljauw,
rettich, gravadlaxsaus
november_19tussengerechtvis
Hert gerookt in jeneverbes,
kweepeer, kruidkoek
november_19hoofdgerechtwild
Clementines met gin-tonic en
kaneel
november_19nagerechtzoet
Schorseneren met waterkers en
gerookte paling
oktober_19voorgerechtvis
Minestroneoktober_19soepvegetarisch
Terrine van kalkoen met
Spaanse nougat saus
oktober_19tussengerechtgevogelte
Gebraad van Livar
varkensvlees, charlotte van aardappel en witlof, mousseline van kervel, chips
van ham
oktober_19hoofdgerechtvlees
Ganache van zuurstokoktober_19nagerechtzoet
Crème brûlee van zoethoutoktober_19nagerechtzoet
Trekdropijsoktober_19nagerechtzoet
Komkommerrolletjes met garnaalseptember_19voorgerechtvis
Roomkaasbolletjesseptember_19voorgerechtvegetarisch
Oester met Opperdoezerseptember_19voorgerechtvis
Mosselsoepjeseptember_19soepvis
Geroosterde hazelnoot met
bloemkool, Oude Beemster en piment d’Espelette
september_19tussengerechtvegetarisch
Runderentrecote met
gekaramelliseerde knoflook
september_19vleesvlees
Mozaïek van rood fruit en
meloen
september_19nagerechtzoet
Ceviche van zeebaars met
koriander en rode ui
juni_19voorgerechtvis
Groene gazpacho met burratajuni_19soepvegetarisch
Gegrilde sliptong met
garnalenbisque en zeekraal
juni_19tussengerechtvis
Kalfsmuis courgette
uientaartje linzenjus witte chocolade mango blauwe bes
juni_19hoofdgerechtvlees
Kruisbessenclafoutis met
vlierbloesemijs
juni_19nagerechtzoet
Gefrituurde asperge met
papayasalsa
mei_19voorgerechtvegetarisch
Asperges met roggebroodmei_19tussengerechtvegetarisch
Tonijn venkel fregola en rode
paprika
mei_19tussengerechtvis
Taartje lichtgerookte
kalfslende rivierkreeftstaartjes groene asperge
mei_19hoofdgerechtvlees
Zomerkoninkjestaartje spekjes
bombe citroen-aardbei
mei_19nagerechtzoet
TapPaas: bacon-ei muffinapril_19amusevlees
TapPaas: variateiapril_19amusevegetarisch
TapPaas: tomaatje garnalenapril_19amusevis
Tuinerwtensoep met zalmapril_19soepvis
maïskip met maïsstructurenapril_19tussengerechtgevogelte
Op eucalyptusblad gegaarde
lamsfilet met voorjaarsgroente
april_19hoofdgerechtvlees
Semifredo met butterscotchapril_19nagerechtzoet
Ossenworst met Amsterdamse uimaart_19voorgerechtvlees
Vichysoisse met waterkers en
gerookte forel
maart_19soepvis
Gelakte zalmforelmaart_19tussengerechtvis
Vol-au-Ventmaart_19hoofdgerechtvlees
Crepes Suzettemaart_19nagerechtzoet
Tartaar van lichtgerookte
zalm, appel en venkel
februari_19voorgerechtvis
Knolselderijsoep met
geroosterde hazelnoten en knoflookchips
februari_19soepvegetarisch
Zeewolf met bloemkoolvelouté
en coulis van dragon
februari_19tussengerechtvis
Varkenshaasrollade met
zuidvruchten en spek
februari_19hoofdgerechtvlees
Wortel-kokos dessertfebruari_19nagerechtzoet
Gevulde paprikajanuari_19voorgerechtvegetarisch
Gevulde courgettebloemenjanuari_19voorgerechtvegetarisch
Hamsi kizartmasi met
ravigottesaus
januari_19voorgerechtvis
Dolmadakiajanuari_19soepvegetarisch
Harira zeebaars tijgergarnaaljanuari_19tussengerechtvis
Constantinopel Birdjanuari_19hoofdgerechtwild
Clementinetaart met amandel en
citrussiroop, yoghurt-muntijs
januari_19nagerechtzoet
Turks fruitjanuari_19bijgerechtzoet
Amuses: Caprese anders,
Carpaccio bonbon, Coquille met citroensaus
december_18amusevlees & vis
Spruitjessoep met gerookte
eend
december_18soepgevogelte
Mul met couscous, kokos,
garnalen
december_18tussengerechtvis
Hertenfilet met dadel-labneh,
bramen en pinda’s
december_18hoofdgerechtwild
Amarene-ijs met chocomousedecember_18nagerechtzoet
Carpaccio van gerookte
eendenborst en (bloed)sinaasappel
november_18voorgerechtgevogelte
Bisque van garnalennovember_18soepvis
Risotto van spelt met gegrilde
paddenstoelen
november_18tussengerechtvegetarisch
Trio van kwartel met shiitakenovember_18hoofdgerechtgevogelte
Bitterkoekjesijs met ananasnovember_18nagerechtzoet
Tzatziki Atina en tomaatje
ossenworst
oktober_18amusevlees
Crème de la meroktober_18voorgerechtvis
Tarbot in bladerdeegoktober_18tussengerechtvis
Picanha met aardappel en
garnituur
oktober_18hoofdgerechtvlees
Speculaastiramisu met
gepocheerde peer
oktober_18nagerechtzoet
Zeevruchten in matchageleiseptember_18voorgerechtvis
Zure makreelsashimi met in
umeshu ingelegde laos
september_18tussengerechtvis
Miso soepseptember_18soepvis
Japanse omelet, beef
teriyaki, kip yakitori, bimi-paprikahoorntjes en chirashi-zushi safraanrijst
september_18hoofdgerechtgevogelte
Sushi van banaan, marsepein
en pistachenoten met zwart sesamijs
september_18nagerechtzoet
Cipolline Tonnate amusejuni_18amusevis
Reuzenravioli con
sorpresa 
juni_18voorgerechtkaas
Italiaanse schelp- en
schaaldierensoep
juni_18soepvis
Zonnevis met sinaasappel en
roze peper
juni_18tussengerechtvis
Bavette met portobello’s en
polenta
juni_18hoofdgerechtvlees
Limoncellotaart, basilicumijs
en aardbeien
juni_18nagerechtzoet
Tataki van (geiten)lammei_18voorgerechtvlees
Aspergevelouté mei_18tussengerechtvis
Bavarois met langoustines en
asperges
mei_18tussengerechtvis
Poussin met salie en citroen,
krokant gebakken zwezerik, kroketjes van raapsteelstampot
mei_18hoofdgerechtwild
Rijstebrij van Joris
Bijdendijk
mei_18nagerechtzoet
Kalfstartaar met piccalillyapril_18voorgerechtvlees
Wafeltjes van sardientjes met
jus van couscous
april_18tussengerechtvis
Makreel Tom Yumapril_18tussengerechtvis
Eend met oloroso sherry,
szechuanpeper en hazelnoot
april_18hoofdgerechtgevogelte
Multivitamineapril_18nagerechtzoet
Geitenkaas in as met
radicchio en peterselieroom
maart_18voorgerechtvegetarisch
Zoetzuur konijn op Italiaanse
wijze
maart_18hoofdgerechtwild
Pistachesoufflé
frambozencoulis en chocolade ijs
maart_18nagerechtzoet
Wortel sinaasappelsoepmaart_18soepvegetarisch
Structuren van bloemkool met
gambas
maart_18tussengerechtvis
Bloedworstpakketje met
gekarameliseerde appel
februari_18voorgerechtvlees
Gevulde schweinebraten,
mierikswortel-pruimensaus, canederli, sperziebonen
februari_18hoofdgerechtvlees
Glühweintaart met rozemarijn-
en kruidnagelijs
februari_18nagerechtzoet
Kastanjesoepfebruari_18soepvegetarisch
Zeller rookvisfebruari_18tussengerechtvis
Bietencarpaccio met garnalenjanuari_18voorgerechtvis
Beef Wellington, spruitjes,
rode wijnsaus, chutney
januari_18hoofdgerechtvlees
Caramelised orange triflejanuari_18nagerechtzoet
Stilton soepjanuari_18soepkaas
Kabeljauw met gepocheerd
eitje, aardappel, bieslookbotersaus
januari_18tussengerechtvis
Bonbon van geitenkaas met
tomatenjam
december_17amusekaas
Hertenrack met
peterseliesaus, knolselderijpuree met brie en spinazie
december_17hoofdgerechtwild
Eton Mess met chocolade en
rood fruit
december_17nagerechtzoet
Wildbouillon met
peterselieroom
december_17soepwild
Gebakken zwaardvis met
antiboise en zeekraal
december_17tussengerechtvis
Ceviche van coquilles,
zoetzuur van bloemkoolcouscous, rosti en kaviaar
december_17voorgerechtenvis
Toast met gemarineerde zalm
en citrusdrank
november_17voorgerechtvis
Kalfslende met pompoen en
schuim van citroengras en gember
november_17hoofdgerechtvlees
Zoetzure mango met sorbetijs
van rode grapefruits, bloedsinaasappels, meringuewafel en Salsa Balsamico
november_17nagerechtzoet
Zeebaars op bedje van venkel
en tomaat
november_17tussengerechtvis
Waldorfsalade à la Jamienovember_17voorgerechtenvegetarisch
Rode-bieten-terrineoktober_17voorgerechtvegetarisch
Fazantenfilet,
rieslingzuurkool, druiven en spekaardappelen met en appel-calvadossaus
oktober_17hoofdgerechtwild
Kruidkoek met pannacotta van
witte chocolade steranijsijs en stoofpeertje in rode port en wijn gegaard
oktober_17nagerechtzoet
Schelvisfilet met rookzout en
gedroogde ham, ongehutste pot en saus van laurier
oktober_17tussengerechtvis
Selderij-baconsoepje in een
glaasje
oktober_17voorgerechtenvlees
Gerookte oesters met
gemarineerde zalm en groene mosterd sabayon, oesters met gembersiroop
september_17voorgerechtvis
Kalfsentrecote met
tagliatelle van courgette en pistachepesto
september_17hoofdgerechtvlees
Hibiscus-litchi-dessertseptember_17nagerechtzoet
Geitenkaas-ijs en makreelseptember_17voorgerechtenvis
Blood Sausage and Yuca
Shepherds Pie Taartje van Caribische bloedworst en cassave met avocado en koreandersaus
juni_17voorgerechtvlees
Gebraden eendenborst met
marmelade van Julie-mango’s en aubergine in kokosroom en riz au Djon Djon
juni_17hoofdgerechtgevogelte
Appelbananen met
zuurzakroomijs en granaatappelsaus
juni_17nagerechtzoet
Callaloo Tayerbladsoep met
krab
juni_17soepvis
Camarones Rellenos
Gefrituurde garnalen met een ansjovisvulling
juni_17tussengerechtvis
Gefrituurde
Parmezaansekaas-aspergerolletjes met tomatendip
mei_17voorgerechtvegetarisch
Gepocheerde kalfsfilet met
kruidenkorst en spaghetti van asperges met een aspergescoulis
mei_17hoofdgerechtvlees
Asperge-kwarksoufflé met
rabarber
mei_17nagerechtzoet
Aspergebouillon met
bieslook-kwarkquenelles
mei_17soepvegetarisch
Gekonfijte zalm met asperges
en daslookrisotto
mei_17tussengerechtvis
Voorjaarsrodekoolrolletjes
met citroenschuim en rode pepers
april_17voorgerechtvegetarisch
Lamsspareribs met ragout van
gedroogde zuidvruchten, lamsrugfilet met yoghurtkorst, meiraap en meiraapsaus
april_17hoofdgerechtvlees
Gebakken
appelstrudelbuideltjes met vanillesaus
april_17nagerechtzoet
Tongscharfilets gevuld met
drie farces en limoensaus
april_17tussengerechtvis
Garnalenconsommé met
bladerdeeghoedje
april_17voorgerechtenvis
Getikt eitjemaart_17amusevegetarisch
Twee bereidingen van Iberico
vlees
maart_17hoofdgerechtvlees
Ananasmikado met mayonaise
van limoen, olijfolie extra vierge, acaciahoning en Citroengras-gemberijs
maart_17nagerechtzoet
Drie bereidingen van
zeeduivel
maart_17tussengerechtvis
Gerookte zalm met zoetzuurmaart_17voorgerechtenvis
Verse geitenkaas met gegrilde
watermeloen en balsamicostroop
januari_17voorgerechtvegetarisch
Eendenborstfilet met
druivencompote en chips van aardpeer
januari_17hoofdgerechtgevogelte
Ananassoufflé met citrussausjanuari_17nagerechtzoet
Uiensoep met sherry en
saffraan
januari_17soepvegetarisch
Zeebaarsfilet met vanillejusjanuari_17tussengerechtvis
Amuse van avocado met makreeldecember_16amusevis
Everzwijnhaas op een
stamppotje van spruitjes met kaantjes en sjalottenmarmelade, in jus van
Banyuls
december_16hoofdgerechtwild
Tarte tatin van peer met
hazelnoot ijs
december_16nagerechtzoet
Duivenbouillon geparfumeerd
met gember en daarbij tempura van duivenfilets
december_16soepwild
Op de huidgebakken
kabeljauwfilet met appel haricots verts omwikkeld met spek en een dragonsaus
december_16tussengerechtvis
Carpaccio van zeewolfdecember_16voorgerechtenvis
Gepocheerd ei met gerookte
zalm en Hollandaisesaus op zuurdesemtoast
november_16voorgerechtvis
Gestoofde konijnenbout met
gewelde abrikozen en rozijnen met gestoofde savooiekool en aardappelgratin
november_16hoofdgerechtwild
Chocolade panna cotta met
ananas, kokosschuim en witte-chocolade-ijs
november_16nagerechtzoet
Schuimige soep van rode
bieten met balletjes van mierikswortel
november_16soepvegetarisch
Cannelloni gevuld met
kalfsvlees met fonduta en tomatensaus
november_16tussengerechtvlees
Gegratineerde Jakobsschelp
met paprikagnochhi, olijfolie en honing-mierkswortel-schuim
oktober_16voorgerechtvis
Blije parelhoen met
dragonsabayon, eekhoorntjesbrood en gegrilde aardappels
oktober_16hoofdgerechtgevogelte
Rode bessen-karnemelk-mousse
met saliehoningijs en knapperig amandelkoekje
oktober_16nagerechtzoet
Romige kerriesoep met
mosselen, shiitake en bloemkoolroosjes
oktober_16soepvis
Gepocheerde rogvleugel met
gestoofde notensla
oktober_16tussengerechtvis
Komkommer-makreelrolletjes
met groene salade
september_16voorgerechtvis
Taartje van bramen en
vanillecrème
september_16nagerechtzoet
Pastinaaksoep met hazelnotenseptember_16soepvegetarisch
Kwartel gevuld met compote
van vijgen en saus van honing
september_16tussengerechtgevogelte
Rode mul met salade van
bulgur 
september_16tussengerechtvis
Met limoen en kokos
gemarineerde grietfilet met een jus van vanille
juni_16voorgerechtvis
Kalfsmedaillon met calvados
en appel met peultjes, sugersnaps en warme aardappelsalade met kruiden
juni_16hoofdgerechtvlees
Cremeux van kersen met ijs
van Limburgse appelstroop kersen gevuld met geitenkaas en een sabayon van Wieckse Witte
juni_16nagerechtzoet
Romige witlofsoep met stukjes
amandel en peterselie
juni_16soepvegetarisch
Knoflookflan met
paprikacoulis
juni_16tussengerechtvegetarisch
Asperges gemarineerd in suhsi
su, salade van krab
mei_16voorgerechtvis
Rosbief met rozemarijn,
aardappeltjes, gepofte tomaatjes en groene asperges
mei_16hoofdgerechtvlees
Aardbeiencilinders met pure
chocolademousse, crème van vanille en honinggelei
mei_16nagerechtzoet
Romige Limburgse aspergesoep
met uitsmijter van Livarham en Heuvellandkaas
mei_16soepvlees
Licht gebakken zalm met
Hollandse asperge en sauce Hollandaise met garnalen
mei_16tussengerechtvis
Millefeuille van mediteraanse
groenten met champignons en basilicumpesto
april_16voorgerechtvegetarisch
Lamsfilet uit de correze,
Lamsniertjes stoof en mango
april_16hoofdgerechtvlees
Tomaat duizend smaken met
roomijs van gegrilde amandelen
april_16nagerechtzoet
Groene asperge soep met
krokant gebakken spek
april_16soepvis
Avocadotartaar met brickdeeg,
gerookte forel en saus vierge
april_16tussengerechtvis
Roerei met ragout van
gerookte paling asperges met het schuim van groene mosterd
maart_16voorgerechtvis
Kalfslende uit de Correze met
maïs, spitskool en oesterzwammen
maart_16hoofdgerechtvlees
Banaan en pindacrumble met
gebakken ananas en roomijs van palmsuiker
maart_16nagerechtzoet
Witte-uien-Parmezaanse soepmaart_16soepvegetarisch
Coquille met Iberico chorizo
zeewierkoekjes en piccalilly
maart_16tussengerechtvis
Gebakken artisjokken met
dressing van ratatouille,olijven en basilicum
februari_16voorgerechtvegetarisch
Tournedos van ossenhaas met
serranoham
februari_16hoofdgerechtvlees
Dadel citroen-ricottataartfebruari_16nagerechtzoet
Kastanje crème soepfebruari_16soepvegetarisch
Zalm-prei terrinefebruari_16tussengerechtvis
Salade van eendenborst met
rijstmarinade
januari_16voorgerechtgevogelte
Zalmfilet met komkommer in
sushirijst
januari_16voorgerechtvis
Patatas bravasjanuari_16bijgerechtvegetarisch
Baklava met cranberry’s en
noten
januari_16nagerechtzoet
Kaneelijs met
bosvruchtencoulis
januari_16nagerechtzoet
Soep van knolselderij met
walnoten/appel/ravioli
januari_16soepvegetarisch
Lasagne op basis van
tongfilets met spinazie en pesto
januari_16tussengerechtvis
Pulpo met zoete aardappels en
zhougsaus
januari_16tussengerechtvis
Taco met kipreepjes en
parmezaanse kaas
januari_16tussengerechtgevogelte
Amuse van tonijndecember_15amusevis
Hazenrugfilet met
cranberry-portsaus, rode uiencompote gesmoorde spruitjes met cashewnoten en
spekjes en aardappelkroketjes 
december_15hoofdgerechtwild
Chocoladeganache met
frambozencrème
december_15nagerechtzoet
Heldere wildbouillon met
paddentoelenmix en kerryschuim
december_15soepwild
Kabeljauw in de oven gegaard,
Champagneschuim met venkelcrème, blauwe en witte druiven met muntolie
december_15tussengerechtvis
Michaels Italiaanse
geroosterde eendenborst
december_15voorgerechtengevogelte
Wild zwijn met rode biet,
spitskool en jus van bundelzwam
november_15hoofdgerechtwild
Carre profiterols soesje
gevuld met ijs en bavaroise 
november_15nagerechtzoet
Consommé Doria Heldere
kippenbouillon met tapioca
november_15soepgevogelte
Scampisoufflé op zwarte pasta
met Noilly Prat en basilicum
november_15tussengerechtvis
Tagliatelle met
konijnenragout
november_15tussengerechtwild
Zacht gegaarde makreel met
tomaat
november_15voorgerechtenvis
Hollandse biefstuk op lasagne
van geroosterde knolselderij pastinaak, paddenstoelenmix en rode bietendressing
oktober_15hoofdgerechtvlees
Chocolademousse op
ananasschijfjes met rumgelei, mango en kokosschuim
oktober_15nagerechtzoet
Schuimige soep van
schorseneren
oktober_15soepvegetarisch
Vitelle tonato modernoktober_15voorgerechtenvis
Mousse van rode biet met
gerookte kippenborst tuinbonen in appelcidervinaigrette
september_15voorgerechtgevogelte
Gevulde
Schnitzel met maïs-erwtengarnituur 
september_15hoofdgerechtvlees
Druiven met
rode-wijn-zabaglione en pecancrumble

september_15nagerechtzoet
Schuimige soep van
eekhoorntjesbrood met gegrilde coquille en mandarijnvanille-olie
september_15soepvis
Zeebaars met champignons en
kokkels
september_15tussengerechtvis
Duif met erwtjes en toast van
foie gras
juni_15hoofdgerechtwild
Gemarineerde aardbeien met
red Bull, Passievruchtendonuts, explosie van aardbeien en Red Bull, mangoroomijs
juni_15nagerechtzoet
Saoto soepjuni_15soepvegetarisch
Kabeljauw gepaneerd met
amandelschaafsel op een brandade van couscous
juni_15tussengerechtvis
Rettich ravioli met Hollandse
garnalen en gele paprikamoussaise
juni_15voorgerechtenvis
Kalfsfilet met prosciutto en
asperges
mei_15hoofdgerechtvlees
Verloren brood
(wentelteefjes) met exotische vruchten
mei_15nagerechtzoet
Aspergecrèmesoepmei_15soepvegetarisch
Risotto van asperges met
krokante oesterzwam
mei_15tussengerechtvegetarisch
Chartreuse van asperges met
langoestinestaartjes
mei_15voorgerechtenvis
Panna cotta van witte
chocolade met lemoncurdsiroop
april_15nagerechtzoet
Velouté van aardperen met
Sint-Jacobsschelpen
april_15soepvis
Gepocheerde grietfilet op
linzen met geglaceerde sjalotjes en rodewijnsaus
april_15tussengerechtvis
Twentse couscousapril_15tussengerechtvlees
Komkommermousse met
zalmeieren
april_15voorgerechtenvis
Lamsrib met mosterd en
kruizemuntsaus
maart_15hoofdgerechtvlees
Gekonfijte ananas met
boerenyoghurt-kardemomijs
maart_15nagerechtzoet
Erwtencrèmesoep met
kruidencroutons en munt
maart_15soepvis
Doradefilets met
rucola-basmatirijst, courgettekoekjes en gegrilde aubergine
maart_15tussengerechtvis
Loempia met gambas en avocadomaart_15voorgerechtenvis
Black Boxfebruari_15black box 
Kip oet Papehoevejanuari_15hoofdgerechtgevogelte
Witte chocolade-ijs met
crumble van polenta, coulis van perzik en brunoise van courgette en perzik
januari_15nagerechtzoet
Venkelsoep met limoen-crème
fraiche en parmaham
januari_15soepvlees
Champignons met
chili-knoflook en toast
januari_15tussengerechtvegetarisch
Lauwwarme gekonfijte zalmjanuari_15voorgerechtenvis
Amuse van tonijndecember_14amusevis
Hertenbiefstuk met
rode-wijn-portsaus, zuurkool en pommes duchesse
december_14hoofdgerechtwild
Wilde fazant met een tapenade
van paddenstoelen en aardappelpuree met krokante quinoa
december_14hoofdgerechtwild
Vijgentaartje, lauw opgediend
en gecompleteerd met een cassissaus en een bolletje Portijs
december_14nagerechtzoet
Heldere wildbouillon met
reepjes van gekruide flensjes
december_14soepwild
Gemarineerde
Sint-Jakobsvruchten en rolletjes pompoen gevuld met knolselderij
december_14voorgerechtenvis
Kangoeroefilet met
specerijensaus en spruitjespuree
november_14hoofdgerechtvlees
In rumkaramel gepocheerde
banaan en nogakegels met chocolade-ijs
november_14nagerechtzoet
Gambabouillon met
kruidensalade en zacht gegaarde gambas 
november_14soepvis
Bretonse heilbotfilet met
risotto nero en pijlinktvis
november_14tussengerechtvis
Lauwe aardappel met
zalmkaviaar, mousse van Noordzeegarnalen
november_14voorgerechtenvis
Sesam-pepersteak met
avocadosaus en rozemarijnaardappelen
oktober_14hoofdgerechtvlees
Warm gevuld polderappeltje met
amandelspijs en citroenroomijs
oktober_14nagerechtzoet
Romige soep van rode bieten
met Aperol-chocolademelk 
oktober_14soepvegetarisch
Zeebaarsfilet met vanillejusoktober_14tussengerechtvis
Tonijn met groene
pistachenoten, tomatenmarmelade en gemberschuim
oktober_14voorgerechtenvis
Polentarepen met dipsausjesseptember_14voorgerechtvegetarisch
Gebraden eendenborst met
peperkersen, gekonfijte uien en aardappel-courgette taartjes
september_14hoofdgerechtgevogelte
Oester-coquillesoepseptember_14soepvis
Herfstpakketje van
paddenstoelen
september_14tussengerechtvegetarisch
Kalfszwezerik gebakken in
knapperig spek met broodkorst en cantharellen
september_14tussengerechtvlees
Lasagne van Kernhem met
dadels, walnoten en olijven, geserveerd met een rode uiencompote 
september_14tussengerechtvegetarisch
Hamburger van huisgerookte
Schotse zalm en gefrituurde aardappelschijfjes
september_14voorgerechtenvis
Barnevelder hoenderfilet met
risotto van lavas, Parmezaan, eidooier en zeewier
juni_14hoofdgerechtgevogelte
Chocoladecakeje met kersen en
tonkabonenijs
juni_14nagerechtzoet
Thaise garnalen-noedelsoepjuni_14soepvis
Gegratineerde fromage de
chevre kleine loempia van pruimencompote met honing en waterkers
juni_14voorgerechtenvegetarisch
Kreeft, coquilles en
knolselderijpuree
juni_14voorgerechtenvis
Eenvoudige asperges, ham uit
de regio en Hollandaise saus
mei_14hoofdgerechtvlees
Karnemelkcrème met kleine
aardbeien, muskaatgelei en aardbeiensorbet
mei_14nagerechtzoet
Koude soep van asperges,
citroen en munt
mei_14soepvegetarisch
Krokant gebakken rode
mulfilet met couscous en gemarineerde Tasty Tom tomaat
mei_14tussengerechtvis
Asperges met garnalen,
groente, kruiden en zachte tomatensaus
mei_14voorgerechtenvis
Krokante groene asperges met
guacamole
mei_14voorgerechtenvegetarisch
In lavendel gerookte
parelhoenfilet met parelhoenragout koolrabi en krielaardappelen
april_14hoofdgerechtgevogelte
Crème caramel met sinaasappelapril_14nagerechtzoet
Schuimige soep van
schorseneren
april_14soepvegetarisch
Spinazie-ricottataartapril_14tussengerechtvegetarisch
A la minute gegaarde
Sint-Jacobsvruchten
april_14voorgerechtenvis
Lamsrack met gekruide
aubergine en voorjaarsgroenten
maart_14hoofdgerechtvlees
Tiramisumaart_14nagerechtzoet
Doperwtengnocchimaart_14tussengerechtvegetarisch
Tomatenessence met
tomaten-ricotta-ravioli en scampis
maart_14tussengerechtvis
Taartje van avocado en
gemarineerde zalm
maart_14voorgerechtenvis
Gevulde kalfslende met
ratatouille en pandanrijst
februari_14hoofdgerechtvlees
Gekonfijte paprika en
frambozensorbet
februari_14nagerechtzoet
Soep van pastinaken met
sinaasappelaroma en gamba’s in knapperig deeg
februari_14soepvis
Claressefilet met in
sinaasappel geglaceerde venkel
februari_14tussengerechtvis
Salade van ganzenborst met
appel
februari_14voorgerechtenvlees
Gekonfijte eendenbouten met
rode kool en vijgen
januari_14hoofdgerechtgevogelte
Gelato al caffe met
gekaramelliseerde hazelnoten
januari_14nagerechtzoet
Zuurkoolsoep met
jeneverbessen en kip
januari_14soepgevogelte
Blauwkaas-taartjes met
Waldorfsalade
januari_14tussengerechtvegetarisch
Salade van gerookte zalm met
witte chocoladedressing
januari_14voorgerechtenvis
Rillette van kabeljauw en
citrus
december_13amusevis
Wildzwijnhaas licht gerookt
met wildfond en vijgen
december_13hoofdgerechtwild
Crème Centenaire met
citrusvruchten
december_13nagerechtzoet
Duo soep: Heldere
wildbouillon met tuinkruiden; Crème van spruiten
december_13soepwild
Snoekbaars gelakt met
appelstroop pijpjeskruid en Rieslingsaus
december_13tussengerechtvis
Krabkoekjesdecember_13voorgerechtenvis
Gebraden wild in rode
wijnsaus begeleid door kweeperen, sjalotjes, savooiekool en polenta Romana
november_13hoofdgerechtwild
Speculaasparfait met
rolbiscuit en kaneelsaus
november_13nagerechtzoet
Snert met kabeljauwnovember_13soepvis
Gambas en roquefortcrème,
witlof met geraspte sinaasappelschil en schaaldierenjus
november_13tussengerechtvis
Rouleau van Coppa di Parma en
eendenlever, pittige appelgelei, pompoen en krokant kletzenbrood
november_13voorgerechtenvlees
Fazant (wilde) au naturel met
puree van knolselderij en gepofte kastanjes
oktober_13hoofdgerechtwild
Gepocheerde witte perzik met
mousse van hangop, sabayon van perzik en sorbet van perzik
oktober_13nagerechtzoet
Tomatenbouillon met raviolioktober_13soepvis
Pladijs met geplette
aardappels, rucola en garnalen
oktober_13tussengerechtvis
Carpaccio van Limousinrund,
tartaar van bospaddenstoelen
oktober_13voorgerechtenvlees
Moorse kip met sherry,
pijnboompitten en gevulde groenten uit Tunesie
september_13hoofdgerechtgevogelte
Taartje van pink lady appel
met ras el hanout, vanille-ijs, karamelsaus en panna cotta van limon cress
september_13nagerechtzoet
Yoghurtsoep met saffraan en
venkelbruschetta
september_13soepvegetarisch
Viscouscous met aardappel,
wortel en spinazie
september_13tussengerechtvis
Zeevruchten met chermoulaseptember_13voorgerechtenvis
Varkenshaas, in spinazie
verpakt, met Catalaanse kool en een milde kerriesaus
juni_13hoofdgerechtvlees
Kersentaartje met cassis
zure-roomijs
juni_13nagerechtzoet
Spaanse makreel en serranoham
met brioche, kappertjes, chilipeper en gekonfijte citroen
juni_13tussengerechtvis
Tournedos van soja met
broccoli taartje
juni_13tussengerechtvegetarisch
Tartaar van jonge haring met
een saus van artisjokken en dille
juni_13voorgerechtenvis
Lamsfilet in knoflookolie
gebraden met shiitake, tuinboontjes, jonge bospeen en witte asperges
mei_13hoofdgerechtvlees
Drie texturen van mango met
vanillecrèmeux en vanilleolie
mei_13nagerechtzoet
Aspergeroomsoep met Noilly
Prat en amandelen
mei_13soepvegetarisch
Zalmforel met getruffeerde
aspergeragout
mei_13tussengerechtvis
Asperges met zalmtartaarmei_13voorgerechtenvis
Piepkuiken gevuld met pruimen
pommes Anna en gebraiseerde spitskool
april_13hoofdgerechtgevogelte
Chocolade-ijs, hemelse modder
en chocolade cake met passievruchtensaus
april_13nagerechtzoet
Rooibosbisque met kreeft en
gepocheerd ei
april_13soepvis
Tagliatelle Carbonara met
groene asperges
april_13tussengerechtvlees
Tagliatelle Carbonara met
groene asperges (garnering van ham weglaten)
april_13tussengerechtvegetarisch
Paling met gemarineerde
komkommer auberginepuree met miso
april_13voorgerechtenvis
Hamburger van lam met
pastinaak en paprikaketchup
maart_13hoofdgerechtvlees
Bevroren mousse van koffie en
whisky, bananencake en kruidnagelcrème
maart_13nagerechtzoet
Erwtencrèmesoep met scampi’s,
munt en krokantjes van Parmezaanse kaas
maart_13soepvis
Zalm in mangokorstmaart_13tussengerechtvis
Op de huid gebakken
doradefilet met witlofsalade, Serranoham en een vinaigrette van witlof
maart_13voorgerechtenvis
Kalfsentrecote met een korst
van chorizo andijvie, tomaat en een saus van kalfsjus
februari_13hoofdgerechtvlees
Knapperige koekjes van ananas
en zachte crème geparfumeerd met rum
februari_13nagerechtzoet
Schuimige soep van
citroengras en Sint Jacobsmosselen
februari_13soepvis
Blinis met geroosterde
paprika en kaviaar van aubergine
februari_13tussengerechtvegetarisch
Gesouffleerde garnalen,
yoghurt van tomaat, inktvisinkt en wasabi met kruidencrème-fraiche en radijs
op toast
februari_13voorgerechtenvis
Mousseline van selderijjanuari_13bijgerecht 
Fazant gebraden in
wijnbladeren met gesmoorde witlof en dadels gevuld met gekonfijte citroen
januari_13hoofdgerechtwild
Soep van kleine vruchten met
rode wijn en mascarpone-ijs
januari_13nagerechtzoet
Lichte crème van kastanjes,
brochette van konijn en vichy wortelen
januari_13soepwild
Heilbot, limoenolie, parelgort
en inktvis met een saus van venkel en dragon
januari_13tussengerechtvis
maïskip gevuld met pruimen en
pistachenootjes op zoetzure prei
januari_13voorgerechtengevogelte
Hertenrugfilet met
boterraapjes en pommes dauphine met een saus van bloedworst en
sinaasappelkrokantjes
december_12hoofdgerechtwild
Karamelmousse met frambozen,
specerijencake en yoghurtcrème
december_12nagerechtzoet
Velouté van tuinbonen en
cannelloni van krab
december_12soepvis
Gelakte eend en bulgur met
gedroogd fruit
december_12tussengerechtgevogelte
Krokant aardappeltaartje met
langoustine en artisjok
december_12tussengerechtvis
Ceviche van Sint
Jakobsschelpen met espuma van groene asperges
december_12voorgerechtenvis
Zwijn filet met porcini secci
en aceto balsamico en borlotti bonen
november_12hoofdgerechtwild
Nogaparfait met passiesorbet
en sinaasappelsalade
november_12nagerechtzoet
Soep van babykerstomaatjes
met rucolapesto
november_12soepvegetarisch
Gebraden Roodpoot patrijs met
tijmkruim, gesuikerde knoflook en gegrilde groenten
november_12tussengerechtvlees
Lauw warme gerookte zalm met
huzarensalade van vergeten groente en paprikamayonaise
november_12voorgerechtenvis
Kwarteltjes geparfumeerd met
Szechuanpeper en mandarijn en Pad pak (geroerbakte groenten)
oktober_12hoofdgerechtgevogelte
Bananenloempia met
mangosorbet chocolade saus en tropische saus
oktober_12nagerechtzoet
Soep met zoete aardappel en
geroosterde eend
oktober_12soepgevogelte
Viscurry gestoomd in
bananenblad
oktober_12tussengerechtvis
Sashimi van tonijn, schuim
van rijst, wasabisorbet
oktober_12voorgerechtenvis
Lauwwarme sinaasappelsoep met
grapefruit, dragon, steranijs en kaneel met vanilleroomijs 
september_12nagerechtzoet
Warme geitenkaas op gebakken
appel met een kleine salade van roodlof, rozijnen en walnoten
september_12nagerechtkaas
Gebakken zeeduivel met
rodewijnsaus en risotto
september_12tussengerechtvis
Zeebaarsfilet met lamellen
van groene courgette en lauwwarme antiboise
september_12tussengerechtvis
Ossenhaasrol met frisse
aardappelsalade en chocolade 
september_12voorgerechtenvlees
Kwartels met
munt-basilicumsaus
juni_12hoofdgerechtgevogelte
Symfonie van tomaten en
frambozen
juni_12nagerechtzoet
Gieterse bruiloftsoep met
snoekbaars
juni_12soepvis
Gefrituurde courgettebloemenjuni_12tussengerechtvis
Torofilet met
mosterd-su-misosaus en wakame
juni_12voorgerechtenvlees
Livarfilet met kruidensaus,
witte asperges en fijn gesneden groenten
mei_12hoofdgerechtvlees
Kokossorbet met een
ananassoepje en gestoofde ananas met kardemom
mei_12nagerechtzoet
Verfijnde aspergesroomsoepmei_12soepvegetarisch
Groene asperges met gevulde
rode poon, grote garnalen en beurre blancsaus
mei_12tussengerechtvis
Hammousse, gebakken en
gerookte asperges en eivinaigrette
mei_12voorgerechtenvlees
Gebraden kalfszwezerik met
gebraiseerde raddichio, bramen en basilicum
april_12hoofdgerechtvlees
Maanzaadtaartje met Leffe
Tripel ijs en vossenbessensaus
april_12nagerechtzoet
Bouillon van gerookte paling
met gegrilde grietfilet
april_12soepvis
Ravioli van Gandaham en
Bokkesprong geitenkaas met een saus van gepofte knoflook
april_12tussengerechtvlees
Coquilles met salsa van
tomaat en gemberlimoencrème
april_12voorgerechtenvis
Lamsrack met Nicoise
garnituur
maart_12hoofdgerechtvlees
Koffiecrème en whiskycrème
met vanille-ijs en knapperige madeleines
maart_12nagerechtzoet
Velouté van prei met
sinaasappelroom en muffin met spekjes, gruyere en peterselie
maart_12soepvlees
Gestoomde scholfilet met
gepocheerde tauge, venusschelpjes op een saus van west malle abdijbier
maart_12tussengerechtvis
Gebakken gambas met
affilla-mascarpone-ijs en een relish van mini roma trostomaten
maart_12voorgerechtenvis
Witte chocolademousse met
pruimencompote en gezouten pindas
februari_12nagerechtzoet
Pittige tomatensoep met rode
paprikaroom
februari_12soepvegetarisch
Variatie van topinamboer met
snoekbaars en rivierkreeftjes
februari_12tussengerechtvlees
Zoete Spaanse ui gevuld met
zwezerik en cantharellen
februari_12tussengerechtvlees
Heerlijkheid van Schotse zalm
en gerookte paling
februari_12voorgerechtenvis
Varkenshaas in prosciutto met
truffeltapenade
januari_12hoofdgerechtvlees
Fruit-wijnsoep met
mascarpone-ijs
januari_12nagerechtzoet
Velouté van witlof met gember
en chinoise van chorizo
januari_12soepvlees
Schelvis met salie in
bladerdeeg en sjalottencompote
januari_12tussengerechtvis
Met kroepoek gepaneerde
gambas met een zoetzure saus en spitskoolsalade
januari_12voorgerechtenvis
Gebakken fazantenborst met
Grand Marnier-sabayon, fondantaardappel en sterappeltjes
december_11hoofdgerechtwild
Creatie van chocolade,
passievrucht en hazelnoot
december_11nagerechtzoet
Wild-gevogelte bouillon van
fazant met fazantenvlees, cantharellen en kervel
december_11soepwild
Cannelloni van hert gevuld
met eendenlevermousse
december_11tussengerechtgevogelte
Zeebaars met puree van
pastinaak op een bedje van spinazie en saffraan-vanillesaus
december_11tussengerechtvis
Sushi van sojajelly met King
krab
december_11voorgerechtenvis
Hertenbiefstuk met
cantharellen en herfstgroenten
november_11hoofdgerechtwild
Crèmekaramel met
lavendel-bramensaus en zwarte-peper-tuilles
november_11nagerechtzoet
Geconcentreerde bouillon met
eekhoorntjesbrood en hoedje van bladerdeeg
november_11soepvegetarisch
Rode uien uit de oven gevuld
met crème van geitenkaas en rozemarijn 
november_11tussengerechtvegetarisch
Schotse zalm in brood met
doperwtencrème en saffraanmayonaise 
november_11voorgerechtenvis
Piepkuiken op Poolse wijzeoktober_11hoofdgerechtgevogelte
Zwarte-rijstpudding met Blue
Curacaopeertjes en brownie
oktober_11nagerechtzoet
Krachtige lichtgebonden
kreeftensoep met een soepstengel met kaas
oktober_11soepvis
Rolletjes van wortel met
Hollandse garnalen en rode-wijnvinaigrette
oktober_11voorgerechtenvis
Wilde eendenborst met vier
peulvruchtensausjes en vergeten groenten
september_11hoofdgerechtgevogelte
Hazelnootcake,
chocolademousse, banaan en vanille-ijs
september_11nagerechtzoet
Gevogeltesoep met
kwartelfilet, shiitake en flensjesrolletjes
september_11soepgevogelte
Zwezerik met
kastanjechampignons en kervel
september_11tussengerechtvlees
Pot au feu van mosselen met
balletjes van wilde rijst
september_11voorgerechtenvis
Tournedos met bearnaisesaus,
pommes Pont-Neuf en gegrilde groenten uit de oven
juni_11hoofdgerechtvlees
Aardbeiensoep met
anijsstengels en frambozenijs
juni_11nagerechtzoet
Gebakken Langoustines met
mango-papaja-salsa en kokosschuim
juni_11tussengerechtvis
Tartaar van kalf en coquillesjuni_11voorgerechtenvis
Tartaar van kalf en coquillesjuni_11voorgerechtenvlees
Tompouce van zoete aardappel,
ananas, haricots verts en een pikante tahindressing
juni_11voorgerechtenvegetarisch
Witte asperges met kipfilet
in Serranoham
mei_11hoofdgerechtgevogelte
Lycheesoep met sorbet van
witte chocolade en 5-kruidenpoeder
mei_11nagerechtzoet
Aspergesoep met truffelroommei_11soepvegetarisch
Asperges in broodrolmei_11tussengerechtvegetarisch
Tompouce van aspergemoussemei_11voorgerechtenvlees
Varkenshaas in piroggedeeg
met worteltjes en balsamico-azijn
april_11hoofdgerechtvlees
Jonagold met yoghurt,
amandelkrokant en ijs van Tarte Tatin
april_11nagerechtzoet
Sushi van prei en gepofte
paprika
april_11tussengerechtvegetarisch
Zeebaars met jonge groentenapril_11tussengerechtvis
Kalfsvlees met tonijnapril_11voorgerechtenvlees
Spannend Zeeuws potje van
lamsrib en portsaus
maart_11hoofdgerechtvlees
Warm ananastaartje met
roomijs van stemgember
maart_11nagerechtzoet
Groentebouillon met gelei van
lente-ui
maart_11soepvegetarisch
Orientaalse zalm en papillotmaart_11tussengerechtvis
Warme taart van gegrilde
groenten
maart_11voorgerechtenvegetarisch
Compote van appel met
kaneelijs
februari_11nagerechtzoet
Riesling-zuurkoolsoep met
palingflensjes
februari_11soepvis
Gerookte maïskip met
snijbonen en spekpolenta
februari_11tussengerechtgevogelte
Heekfilet met peperkorrel en
rode paprikamoes
februari_11tussengerechtvis
Supreme van rode tonijn en
groente-rijstsalade en korianderradijsjes
februari_11voorgerechtenvis
Cannelloni van zoete
aardappels, rauwmelkse geitenkaas en eend
januari_11voorgerechtgevogelte
Focaccia met hertensteak en
pompoen
januari_11voorgerechtwild
Gebrand geitenkaasje met
slaatje en rozenwatersiroop
januari_11voorgerechtvegetarisch
Gin and tonic ijs met witte
chocoladebrownie
januari_11nagerechtvegetarisch
Oester Rockefellerjanuari_11amusevis
Pannacotta van bloemkool en
gedroogde parmaham
januari_11amusevlees
Tempura van gamba met
truffelmayonaise
januari_11amusevis
Uientaartjejanuari_11amusevegetarisch
Paddenstoelenbouillon met
soja en rijstazijn
januari_11soepvegetarisch
Velouté van kastanjes en
koffie met knoflookchips
januari_11soepvegetarisch
Gazpacho met olijventapanade
en wit tomatenschuim
december_10amusevegetarisch
Hertensteak met cantharellen,
boerenjongenssaus en gefrituurde schorseneren
december_10hoofdgerechtwild
Parfait van vanille en
gesuikerde amandelen, ravioli van marsepein en Amarene kersen
december_10nagerechtzoet
Reebouillon met tortellini
van jonge prei en geroosterde oesterzwammen
december_10soepwild
Gebakken zeebaarsfilet met
kappertjes
december_10tussengerechtvis
Gestreepte visterrine met
mierikswortelmayonaise
december_10voorgerechtenvis
Fazant geregen aan een spies
van zoethout met knoflookwentelteef, paarse ridderzwam en gevogeltejus
november_10hoofdgerechtwild
Eisweinsoep met
appel-maanzaad-taartje
november_10nagerechtzoet
Op de huid gebakken kabeljauw
met medaillons van rode bieten en dillekomkommer
november_10tussengerechtvis
Spruitjescappuccino met prei
en uitgebakken spek
november_10tussengerechtvis
Knapzakje van gerookte
hertenham gevuld met champignonpaté 
november_10voorgerechtenwild
Mayonaisseoktober_10bijgerecht 
Runderentrecote met
Westmorelandsaus, Lyonaardappeltjes en gebraden groenten
oktober_10hoofdgerechtvlees
Omelette Siberienneoktober_10nagerechtzoet
Consommé Celestineoktober_10soepvegetarisch
Tongfilet Olgaoktober_10tussengerechtvis
Waldorfsalade met gekookte
kipfilet
oktober_10voorgerechtengevogelte
Warme waldorfgroentenseptember_10bijgerecht 
Kalfslende met vijgenkorst en
warme waldorfgroenten
september_10hoofdgerechtvlees
Bombe van manjarichocolade
met citrussushirijst, gelei van bloedsinaasappels, amandelroom en yoghurtijs
september_10nagerechtzoet
Garnalensoep met een vleugje
citroen
september_10soepvis
Ravioli van roomkaas met
bruine boter en spinazie
september_10tussengerechtvegetarisch
Groentencarpaccio met
gemarineerde harder
september_10voorgerechtenvis
Frambozen in
vlierbloesemgelei
juni_10nagerechtzoet
Kreeftensoep met Coquilles
St. Jacques en bloemkool
juni_10soepvis
Kreeft met lavendel in zout
gegaard met een puree van gebakken uien
juni_10tussengerechtvis
Bretonse kreeft met
walnotenolie en saffraanvinaigrette en krokante witlof
juni_10voorgerechtenvis
Groene aspergecappuccinomei_10amusevegetarisch
Amandelbavarois met
rabarber-aardbeiencoulis
mei_10nagerechtzoet
Asperges met zalmsoufflé en
beurre-blanc-saus
mei_10tussengerechtvis
Mille-feuille van zwezerik,
asperges en rode biet
mei_10tussengerechtvlees
Gerookte asperges met
vinaigrette van passievruchten
mei_10voorgerechtenvegetarisch
Warme couscoussalade met
lamsrack en uiensaus
april_10hoofdgerechtvlees
Creatie van grapefruit met
citroen-tijmsorbet
april_10nagerechtzoet
Kropslasoep met gebakken
gambas en basilicumolie
april_10soepvis
Brandadekroketten met
zoetzure venkel
april_10tussengerechtvis
Rolletjes Gandaham gevuld met
een luchtige mousse van rode paprika met een doperwtencoulis
april_10voorgerechtenvlees
Gebakken ricotta met
tomatensalade
maart_10amusevegetarisch
Gnocchi met
citroen-paramezaansaus en ruccola
maart_10amusevegetarisch
Lentespiesjesmaart_10amusevegetarisch
Pollo con noce (Kip met
hazelnoot) met cavolo strascicato
maart_10hoofdgerechtgevogelte
Krokant-Panna cotta met
bramencompote
maart_10nagerechtzoet
Risotto al a Milanese met op
de huid gebakken rode poon
maart_10tussengerechtvis
Vitello tonnatomaart_10voorgerechtenvis
Saucijsjes van eendenpootjes
in saliejus en op de huid gebakken eendenborstfilet
februari_10hoofdgerechtgevogelte
Flensjes gevuld met
sinaasappelsoufflé en warme sinaasappelcompote
februari_10nagerechtzoet
Geitenkaas met gemberhoning
met in wijn gepocheerde peer
februari_10nagerechtkaas
Gebaken kabeljauwfilet met
gekonfijte aardappel en saus van gebrande paprika
februari_10tussengerechtvis
Gemarineerde reuzengarnalen
van de grill op komkommerspaghetti en tomatencoulis
februari_10voorgerechtenvis
Cappuccino van kerrie en
citroengras met gambaspies
januari_10amusevis
Mille-feuille van mokkacrème
en hazelnoten met karamelsaus
januari_10nagerechtzoet
Gebakken zeeduivel met licht
gerookt spek, wilde rijst, bosuitjes met komijn en sabayon van citroenverbena
januari_10tussengerechtvis
Gemarineerde meerval met
hoorntjes van rettich sinaasappelsaus met kummel
januari_10voorgerechtenvis
Kwartelborstjes in
aardappelmantel met rozemarijn
januari_10voorgerechtengevogelte
Amuse van gemarineerde zalm
met oester-bloemkoolmousse
december_09amusevis
Hertenbiefstuk met
sjalot-sinaasappelmarmelade
december_09hoofdgerechtwild
Chocoladeganache met
frambozencrème
december_09nagerechtzoet
Heldere wildbouillon met
peterselieroom
december_09soepwild
Gegrilde coquilles met
bloedworst en beurre-blanc-saus
december_09tussengerechtvis
Gerookte ganzenborst met
herfstsalade
december_09voorgerechtenvlees
In Noilly Prat gepocheerde
geroosterde duivenfilet met mousseline van suikermaïs en kruidensaus
november_09hoofdgerechtgevogelte
Bananentimbaaltje met
exotische vruchten en chocolade-rumijs
november_09nagerechtzoet
Wilde-spinazie-knoflooksoep
in een tortilla
november_09soepvegetarisch
Heilbotfilet met schubben van
bleekselderij op dragonsaus en ravioli van mosselen
november_09tussengerechtvis
Gerookte hazerugfilet op een
salade met Hollandse-mosterddressing
november_09voorgerechtenvlees
Varkensnootjes met pruimen en
mini ratatouille
oktober_09hoofdgerechtvlees
Chocolade-korianderstrudel met
passievruchtenmascarpone  en cacao-gembersorbet
oktober_09nagerechtzoet
Roomsoep van gerookte palingoktober_09soepvis
Gebraden kwartel in appel met
honing
oktober_09tussengerechtgevogelte
Ossenhaas bedekt met
courgette en paddenstoelen
september_09hoofdgerechtvlees
Kwarkeilandjes in
abrikozensaus
september_09nagerechtzoet
Artisjokkensoepseptember_09soepvegetarisch
Taartje van zalm, oesterzwam
en aardappel
september_09tussengerechtvis
Tomatenbavarois met
gemarineerde fettucini en gedroogde parmaham
september_09voorgerechtenvlees
Lamsrib met mosterd en
kruizemuntsaus
juni_09hoofdgerechtvlees
Frambozen en crème van
roomkaas op een krokante bodem met mascarponemousse en frambozenijs
juni_09nagerechtzoet
Wachauer – Veltlinersoepjuni_09soepvegetarisch
Geroosterde pladijs met
gemarineerde komkommers, tuinkers en knoflookmayonaise
juni_09tussengerechtvis
Scheermessen met
sesamvinaigrette
juni_09voorgerechtenvis
Ossenhaas met asperges a la
Anna Sacher
mei_09hoofdgerechtvlees
Crème Catalanamei_09nagerechtzoet
IJskoude meloensoep met
inside-out sushi
mei_09soepvegetarisch
Gefrituurde asperges met
jonge bladsla en papajasalsa
mei_09tussengerechtvegetarisch
Taartje van filodeeg met
asperges, spinazie en feta
mei_09voorgerechtenvegetarisch
Gevulde aardappelsapril_09bijgerecht 
Piepkuiken met gevulde
aardappels
april_09hoofdgerechtgevogelte
Clubsandwich van suikerbrood
met aardbeien, groene pepers, vanillevla en vanille-ijs
april_09nagerechtzoet
Venkelsoep met gerookte
paling
april_09soepvis
Gevuld sardientje met
couscous en tomatensaus
april_09tussengerechtvis
Tonijn met avocado en Japanse
salade
april_09voorgerechtenvis
Kalfswang met selderijpuree,
tomaat en een nestje van gefrituurde wortel en prei
maart_09hoofdgerechtvlees
IJskoffie met vanille-ijs en
Haagse hopjesmousse
maart_09nagerechtzoet
Heldere vissoep met
zalmquenelles
maart_09soepvis
Coquilles Saint Jacques met
meloen
maart_09voorgerechtenvis
Toscaans broodtaartje met
zongedroogde tomaten
maart_09voorgerechtenvegetarisch
Torentje met lamshaas en
portsaus
februari_09hoofdgerechtvlees
Meringues met gepocheerde
ananas
februari_09nagerechtzoet
Aardappelpreisoep met
gerookte schelvis en kwarteleitjes
februari_09soepvis
Buideltje met garnalen en
coquilles Saint Jacques
februari_09tussengerechtvis
Steak tartare met lauwwarme
gelei van Westmalle, geroosterde langoustine en trappistenmayonaise
februari_09voorgerechtenvis
Rundvlees met tomaat en
paprika in zwarte bonensaus
januari_09hoofdgerechtvlees
Peren in theesiroopjanuari_09nagerechtzoet
Thaise miesoepjanuari_09soepvegetarisch
Forel in sojasausjanuari_09voorgerechtenvis
Oosterse kalkoen met peultjesjanuari_09voorgerechtengevogelte
Tournedos van hert à la
Rossini
december_08hoofdgerechtwild
Kerstduo van zabaglione en
cranberry’s-clementinepudding
december_08nagerechtzoet
Heldere kreeftensoep /
Garnalencanapes
december_08soepvis
Op de huid gebakken kabeljauw
op een brandade van zeewolf
december_08tussengerechtvis
Heilbotcrème met zalmtartaar
en avocado
december_08voorgerechtenvis
Heldere kreeftensoep /
Garnalencanapes
december_08voorgerechtenvis
Meergranen broodjesnovember_08brood 
Hazenrugfilet met
cranberry-portsaus, tay soy en rosevalaardappeltjes
november_08hoofdgerechtwild
Romige Schwarzwalder Kirsch
in een glas
november_08nagerechtzoet
Chinese koolsoep met een
meergranenbroodje
november_08soepvegetarisch
Rode mul met een stamppot van
prei, tijgergarnaaltjes, kreeftenjus en peterselieolie
november_08tussengerechtvis
Worteltaartje met gerookte
forel en mierikswortelcrème
november_08voorgerechtenvis
Geroosterde eendenborst met
gevulde flensjes, geitenkaas en eendenleversaus
oktober_08hoofdgerechtgevogelte
Bananendessertoktober_08nagerechtzoet
Consommé Henri IVoktober_08soepvegetarisch
Champignons Dordogne a la
Echoput
oktober_08tussengerechtvegetarisch
Krabcakes met sinaasappel,
venkel en salade
oktober_08voorgerechtenvis
Bloody Mary van romatomaten
en mosselkookvocht
september_08amusevis
Kletskopjes van parmezaanse
kaas gevuld met een huzarensalade van mosselvlees en groente
september_08amusevis
Roompot mosseltjesseptember_08amusevis
Tempura van mosselenseptember_08amusevis
Varkenshaas met
Gewurztraminer-abrikozencompote en groenteparelgort
september_08hoofdgerechtvlees
Hazelnoottaart van drie
chocolades
september_08nagerechtzoet
Pompoensoep met gemberseptember_08soepvegetarisch
Gegratineerde paddenstoelen
met sherrysaus
september_08tussengerechtvegetarisch
Gebraden kwartel met een
stoofpotje van kippenlevertjes
juni_08hoofdgerechtgevogelte
Taartje Lady Framboise met
vanillecrème
juni_08nagerechtzoet
Riesling-erwtensoep met
garnalen
juni_08soepvis
Nieuwe haring met mousse van
tomaat en dragon
juni_08voorgerechtenvis
Rabarbersoep Bagatelle met
Florentine-driehoekjes
mei_08nagerechtzoet
Voorjaarssoep met soepstengelmei_08soepvegetarisch
Kreeft met asperges en
hollandaisesaus
mei_08tussengerechtvis
Salade van krokant gebakken
zwezerik met asperges en appel/mosterddressing
mei_08voorgerechtenvlees
Lamsrugfilet met olijven,
geitenkaasstengels, koolrabi en knoflookbrood
april_08hoofdgerechtvlees
Gekonfijte ananas met
boerenyoghurt-kardemomijs
april_08nagerechtzoet
Romige basilicumsoep met een
gevuld tomaatje
april_08soepvegetarisch
Bladerdeeg gevuld met
heilbotfilet vergezeld van scampi in kreeftenjus
april_08tussengerechtvis
Lauwwarme salade van gerookte
parelhoenfilet
april_08voorgerechtenvlees
Courgettekoekjesmaart_08bijgerecht 
Gesmoorde voorjaarsgroentemaart_08bijgerecht 
Entrecote double met
bearnaisesaus, gebakken krieltjes en groentegarnituur
maart_08hoofdgerechtvlees
Sinaasappel-amandel-kletskop
met passievruchtenmousse en sinaasappelsalade
maart_08nagerechtzoet
Kwartelbouillonmaart_08soepgevogelte
Doradefilets met
rucola-basmatirijst, courgettekoekjes en gegrilde aubergine
maart_08tussengerechtvis
Gevulde tonijnsashimi met
crème fraiche
maart_08voorgerechtenvis
Sjalottenbroodjefebruari_08brood 
Lamschenkel met doperwten,
lamsjus en chips
februari_08hoofdgerechtvlees
Tarte tatin met kaneelijs en
vanillesaus
februari_08nagerechtzoet
Licht gebonden paprikasoep
met garnalen
februari_08soepvis
Rode mul met een puree van
gezoete knoflook
februari_08tussengerechtvis
Rucola-notensalade met
pestokip en een sjalottenbroodje
februari_08voorgerechtengevogelte
Mousse van zeeforeljanuari_08amusevis
Warme aardappelsalade met
kruiden
januari_08bijgerecht 
Room- en chocoladebavarois
met vruchtensauzen
januari_08nagerechtzoet
Sjalottenbouillon
gegratineerd met roquefort
januari_08soepvegetarisch
Garnalen kroketjesjanuari_08tussengerechtvis
Loempia met gambas en avocadodecember_07amusevis
Zuurkoolrisottodecember_07bijgerecht 
Hertenbiefstuk met
zuurkoolrisotto
december_07hoofdgerechtwild
Gebakken peren met
cassislikeur en peperijs
december_07nagerechtzoet
Wildbouillon met verse
kruiden
december_07soepwild
Coquilles Saint Jacques en
gekaramelliseerde mandarijnen
december_07tussengerechtvis
Een salade van mozzarella en
eendenlever en diverse groenten
december_07voorgerechtengevogelte
Aardappelwafeltjes met
kalfsgehaktballetjes
november_07amusevlees
Gegrilde rollade van groenten
met geitenkaas
november_07amusevegetarisch
Pijlinktvis met paddenstoelen
vulling
november_07amusevis
Kalfsribeye met zwezerik en
gevulde spitskool
november_07hoofdgerechtvlees
Citroensorbetnovember_07nagerechtzoet
Tomaten-rucoladecappuccino met
courgette
november_07soepvegetarisch
Canneloni met zalmnovember_07tussengerechtvis
Geroosterd speenvarken met
appelstroop en hete bliksem
oktober_07hoofdgerechtvlees
Drieluik van koffieoktober_07nagerechtzoet
Soep van gerookte foreloktober_07soepvis
Tongfilet gegaard in gerookte
boter met zoetzure prei
oktober_07tussengerechtvis
Kalfszwezerik met
schorseneren en mosterdsabayon
oktober_07voorgerechtenvlees
Zandtaartjes deegseptember_07bijgerecht 
Eend op bresse wijzeseptember_07hoofdgerechtgevogelte
Perenbavarois met
bitterkoekjesspijs en salade van rode vruchten
september_07nagerechtzoet
Romige kerriesoep met
mosselen
september_07soepvis
Porcini-aardappelgateauseptember_07tussengerechtvlees
Garnalen tomaatje op salade
van geitenkaas
september_07voorgerechtenvis
Gazpacho van peerjuni_07amusevegetarisch
Trio van kersenjuni_07nagerechtzoet
Snoekbaarsfilet met
aardappelsalade en zalf van artisjok
juni_07tussengerechtvis
Haring met watermeloenjuni_07voorgerechtenvis
Daslookrisottomei_07bijgerecht 
Tagliatellemei_07bijgerecht 
Involtine (kalfslende) met
witte asperges en eekhoorrntjesbrood
mei_07hoofdgerechtvlees
Aardbeiensorbet met verviene
mascarponecrème
mei_07nagerechtzoet
Heldere kreeftensoepmei_07soepvis
Gekonfijte zalm met asperges
en daslookrisotto
mei_07tussengerechtvis
Gekaramelliseerde asperges in
parmezaans kaasmandje
mei_07voorgerechtenvegetarisch
Coquilles Saint Jacques met
sinaasappelsaus
april_07amusevis
Gevulde lamsfilet met
voorjaars groenten
april_07hoofdgerechtvlees
Spongecake en tropisch
sorbetijs met passie vruchten
april_07nagerechtzoet
Gevulde sardientjes met
gambas
april_07tussengerechtvis
Tompouce van gerookte
zeebaars
april_07voorgerechtenvis
Chateaubriand Stroganoffmaart_07hoofdgerechtvlees
Chipolatapudding met
marasquinsaus
maart_07nagerechtzoet
Franse uiensoep met dakjemaart_07soepvegetarisch
Tong Veroniquemaart_07tussengerechtvis
Coktail Floridamaart_07voorgerechtenvis
Aardappeljes gevuld met
gerookte zalm
februari_07amusevis
Eendenborst met salie en
sinaasappel
februari_07amusegevogelte
Kebab van gekruid lamsvlees
em pruimen
februari_07hoofdgerechtvlees
Kardinaalstaartjefebruari_07nagerechtzoet
Warm kaastaartjefebruari_07nagerechtkaas
Prei-aardappelsoep met spekfebruari_07soepvlees
Spinazierolletjes met heilbotfebruari_07tussengerechtvis
Zwezerik in hazelnootsaus met
een groententaartje
februari_07tussengerechtvlees
Gemberijs met papajasaus en
chocolade-amandelkoekjes
januari_07nagerechtzoet
Noedelsoep Pho Gajanuari_07soepvis
Runderlende Teriyakijanuari_07tussengerechtvlees
Vis Singaporejanuari_07tussengerechtvis
Chinese champignons gevuld
met kip en scampis
januari_07voorgerechtengevogelte
paté bruleedecember_06amusevlees
Chocolade Truffelsdecember_06bijgerecht 
Gelardeede hazenrug,
pepersaus met aardappelrollade en spruiten
december_06hoofdgerechtwild
Bramen in eigen ijsdecember_06nagerechtzoet
Tomatenconsommé met
zeeduivelfilet in spitskoolblad
december_06soepvis
Rollade van zalm en
snoekbaars op aardappel/preiragout
december_06tussengerechtvis
Steak tartare à la Westmalledecember_06voorgerechtenvlees
Witte wijn sausnovember_06bijgerecht 
Citroentaartjes met
kumquatsragout
november_06nagerechtzoet
Mierikswortelsoep met
geroosterde ham en brood
november_06soepvlees
Gegratineerde scampi’snovember_06tussengerechtvis
Gerookte forel in glasnovember_06voorgerechtenvis
Aardappelsoesjesoktober_06bijgerecht 
Suikersiroopoktober_06bijgerecht 
Wildzwijnkoteletjes met
gekarameliseerde walnoten
oktober_06hoofdgerechtwild
Champagnecharlotte met salade
van witte druiven en meloen
oktober_06nagerechtzoet
Schuimige spinaziecrème met
schelpdieren en groentelinten
oktober_06soepvis
Duo salade van warme
eend-mango en geroosterde biet
oktober_06tussengerechtgevogelte
Ravioli gevuld met
paddenstpoelen op koolrabischuim
oktober_06tussengerechtvegetarisch
Vlechtbroodjeseptember_06brood 
Estoufade van poussinseptember_06hoofdgerechtgevogelte
Roomsoep met cantharellenseptember_06soepvegetarisch
Heilbotfilet gestoofd met
sjalotjes in rode wijn met zeekraal
september_06tussengerechtvis
Rundvlees carpaccio met
pecorino en vlechtbroodje
september_06voorgerechtenvlees
Compote van boskoop appelsjuni_06bijgerecht 
Spatzlejuni_06bijgerecht 
Runderrollade met
peperkers-basilicum-azijn saus en spatzle
juni_06hoofdgerechtvlees
Appelmousse met
geitenkaas,pudding geitenmelk,roomijs geitenmelk
juni_06nagerechtzoet
Koude tomatensoep met
rivierkreeftjes
juni_06soepvis
Gegrilde forel met zuringsausjuni_06tussengerechtvis
Sashimi van rode tonijn met
marinade van Westmalle dubbel
juni_06voorgerechtenvis
Aspergeflan, spaghetti van
twee kleuren asperges en kalfssukade
mei_06hoofdgerechtvlees
Honing-aspergsmousse met
rabarbercompote
mei_06nagerechtzoet
Soep van zoete aardappels met
aspergeschips
mei_06soepvegetarisch
Kervelpasta met aspergesragout
en Coquilles Saint Jaques
mei_06tussengerechtvis
Salade van asperges en black
tigergarnalen
mei_06voorgerechtenvis
Tomaten paprikasaus (Turks)april_06bijgerecht 
Turks broodapril_06brood 
Lamsfilet met snijbonen,
rijstpilav en bulgur (Turks)
april_06hoofdgerechtvlees
Baklava met vanilleijs,
kweeperen en druivenstroop (Turks)
april_06nagerechtzoet
Yoghurt Preisoep (Turks)april_06soepvegetarisch
Makreelfilet (Turks)april_06tussengerechtvis
Spinazie met lamsgehakt en
prei uit de oven (Turks)
april_06tussengerechtvis
Runderlende gegaard op lage
temperatuur met voorjaarshutpot
maart_06hoofdgerechtvlees
Lentebombe en Tarte Miserable
met Irish koffie
maart_06nagerechtzoet
Nijmeegse vissoep van de
markt
maart_06soepvis
Met garnalenkorst overbakken
kabeljauw
maart_06tussengerechtvis
Gerookte kipsalade met groene
asperges en tonijnsaus
maart_06voorgerechtengevogelte
Rug van konijn met
aardappelkorst,mosterdsaus met dragon
februari_06hoofdgerechtwild
Appelbol met amandelspijs en
geitenkaas
februari_06nagerechtkaas
Kleine baba  met
venkelroomijs en milkshake van Batida de Coco
februari_06nagerechtzoet
Wontonsoepfebruari_06soepvegetarisch
Bonbon van rundvlees met
kruiden
februari_06voorgerechtenvlees
Eendenborstfilet met
ananassaus
januari_06hoofdgerechtgevogelte
Rijstbavarois met vanilleijs
en karamelsaus
januari_06nagerechtzoet
Mozaik van gerookte forel in
heldere ossenstaart soep
januari_06soepvis
Blinis van aardappelen met
krokant gebakken zwezerik
januari_06tussengerechtvlees
Taboule van Hollandse
garnalen en cocktailsaus
januari_06voorgerechtenvis
Gegrilde Coquille
Saint-Jacques op aardappelkoekje
december_05amusevis
Paddenstoelen risottodecember_05bijgerecht 
Hertenracks met
vossenbessensaus rodekool en gegrilde knolselderij
december_05hoofdgerechtwild
Taartje van Guanaja Valrhona
choclade en espresso saus
december_05nagerechtzoet
Wildbouillon met vers gehakte
kruiden
december_05soepwild
Zeetongfilet met zuurkool
gekonfijt in ganzenvet en Pedro Ximenezsaus
december_05tussengerechtvis
Tijgergarnalen met koude
meloensoep en kreeftenijs 
december_05voorgerechtenvis
Gateau van gestoomde sla en
gekaramelliseerde wortel
november_05bijgerecht 
Chataubrian met bearnaise
saus Pont-Neuf
november_05hoofdgerechtvlees
Ile Flottante (Sneew ei)november_05nagerechtzoet
Paddenstoelenroomsoepnovember_05soepvegetarisch
Zalm met romige vissaus en
julienne van groente
november_05tussengerechtvis
Bloemkooltimbaaltje met
mosselen
november_05voorgerechtenvis
Fazantenborst in een van
savooienkool en zuurkoolstampot
oktober_05hoofdgerechtwild
Warme
chocolade-walnotentartjes met rumsabayon
oktober_05nagerechtzoet
Roomsoep van gele paprika met
lamsfilet
oktober_05soepvlees
Zeebaarsfilet op en bedje van
wakamesalade
oktober_05tussengerechtvis
Zalmforeltartaar met
komkommerkrans
oktober_05voorgerechtenvis
Pastaseptember_05bijgerecht 
Pestoseptember_05bijgerecht 
Bloempotbroodjesseptember_05brood 
Varkensescalope,gevuld met
mozzarella
september_05hoofdgerechtvlees
Sherrytrifleseptember_05nagerechtzoet
Schuimige pompoensoep september_05soepvegetarisch
Saltimbocca van rode mulfiletseptember_05tussengerechtvis
Dubbel getrokken
runderbouillon met ansjovis en dragon
juni_05amusevis
Romige soep van thai soy met
gerookte meervalcrostini
juni_05soepvis
Gegrilde geitenkaas met
tuinbonen en tomaten uit de oven
juni_05tussengerechtvegetarisch
Poon met zomergroenten,
serranoham en peterseliesaus
juni_05tussengerechtvis
Roosje van zalm geserveerd op
een haverkoekje
juni_05voorgerechtenvis
Varkenshaas in brood met
olijven en witte en groene asperges
mei_05hoofdgerechtvlees
Licht gebonden aspergessoepmei_05soepvegetarisch
Asperges met gepaneerde
kwarteleitjes
mei_05tussengerechtvegetarisch
Avocadotaartje met garnalenmei_05voorgerechtenvis
Kalfsbiefstuk met
gekaramelliseerde appel en calvadosaus
april_05hoofdgerechtvlees
Ricottataart met een hoorntje
en vruchten
april_05nagerechtkaas
Champignoncrèmesoep met
rivierkreeftenstaartjes en ham.
april_05soepvis
Brochettes van zalm en
coquilles Saint-Jacques
april_05tussengerechtvis
Tomatentaartje met
mozzarella,olijfolie en lavendel
april_05voorgerechtenvegetarisch
Lamsgebraad met courgettemaart_05hoofdgerechtvlees
Annassoep, kokossorbet met
kokossaus en kaneel-jeneverbessensaus
maart_05nagerechtzoet
Bonbons van kaasmaart_05nagerechtkaas
Andijvierolletjes gevuld met
zalm
maart_05voorgerechtenvis
Vanille rissottofebruari_05bijgerecht 
Konijnenrug en gepaneerde
medaillons
februari_05hoofdgerechtwild
Flensjes gevuld met perenfebruari_05nagerechtzoet
Heldere runderbouillon met
kruiden en courgetteballetjes
februari_05soepvlees
Sardinebeignets met
citrusdressing
februari_05tussengerechtvis
Salade van eendenborst met
appel
februari_05voorgerechtengevogelte
Gegratineerde
kalkoenhaasfilets met auberginemousse
januari_05hoofdgerechtgevogelte
Gratin en savarin met
passievruchtensiroop en rum
januari_05nagerechtzoet
Palingsoep met bokbierjanuari_05soepvis
Tilapiafilet met in
sinaasappel geglaceerde venkel
januari_05tussengerechtvis
Lasagne van Kernhem met
dadels, walnoten en olijven
januari_05voorgerechtenvegetarisch
Pommes gratin Annadecember_04bijgerecht 
Rodekool rolladedecember_04bijgerecht 
Wildzwijnhaas in crepinettedecember_04hoofdgerechtwild
Amaretti-bavarois,
perzikenijs en een abrikozensaus
december_04nagerechtzoet
Heldere paddenstoelensoep met
een deksel van bladerdeeg
december_04soepvegetarisch
Boisson frappe uit de
Bergerac met citroensorbet
december_04spoom 
Gestoomde zeewolf met een
saus van rode biet
december_04tussengerechtvis
Gevulde venkelrokkennovember_04bijgerecht 
Lyonaardappels en
andijvierolletjes
november_04bijgerecht 
Entrecote Bordelaise met
Lyonaardappels
november_04hoofdgerechtvlees
Appeltaart met herfst
geuren,kaneelijs en vanillesaus
november_04nagerechtzoet
Waterzooi van verse zeevis en
rivierkreefjes
november_04soepvis
Gevulde aubergine met
kip,groenteparels en kreeftenbisque
november_04voorgerechtengevogelte
Aardappels Dauphineoktober_04bijgerecht 
Reebiefstukjes met witte
pepersaus
oktober_04hoofdgerechtwild
Feuillantines van
chocolademousse en grapefruitfgelei
oktober_04nagerechtzoet
Afrikaanse kip/kerriesoep met
een Marokkaans broodje
oktober_04soepgevogelte
Kabeljauwfilet met dakje van
tomatentapenade
oktober_04tussengerechtvis
Groene salade met
Colchesteroester en langoustine
oktober_04voorgerechtenvis
Pestosoepseptember_04soepvegetarisch
Terrine van snoekbaars,
geserveerd met gemarineerde inktvis
september_04voorgerechtenvis
Lamskoteletjes en ragout van
lamsnek in mosterdsaus
juni_04hoofdgerechtvlees
Tuile met zomerfruit en
sorbetvan jenever met citroen
juni_04nagerechtzoet
Asperges in
tuinkruidenmarinade met gekonfijte tomaat
juni_04tussengerechtvegetarisch
Met crabchucks gevulde
sliptong
juni_04voorgerechtenvis
Aardbeien-frambozenparels met
yoghurtijs
mei_04nagerechtzoet
Krachtige lichtgebonden
kreeftensoep
mei_04soepvis
Aspergekroketjesmei_04tussengerechtvegetarisch
Kreeft Thermidor met
Hollandse asperges
mei_04tussengerechtvis
Tartaar van gemarineerde
tonijn en zalm in Japanse sojasaus
mei_04voorgerechtenvis
Gekarameliseerde soesjes met
eendenlever
april_04amusegevogelte
Briochebroodjesapril_04brood 
Kalfszwezerik met een taartje
van appel en kalfslever
april_04hoofdgerechtvlees
Krokantjes met
champagnebavarois en appelsorbet
april_04nagerechtzoet
Limburgseasperges en
coquilles met citroenmelisse
april_04tussengerechtvis
Aardappel laitièremaart_04bijgerecht 
Struisvogelbiefstuk met
pittige frambozensaus
maart_04hoofdgerechtgevogelte
Mascarpone-passievruchtentaartjemaart_04nagerechtzoet
Doesburgse mosterdsoepmaart_04soepvegetarisch
Feuilleté van zalm en
meervalfilet
maart_04tussengerechtvis
Ei truffelsalade met
hollandse garnalen
maart_04voorgerechtenvis
Gevulde lychees met zalmfebruari_04amusevis
Aardappel / knolselderijpuree
met gebakken bietjes
februari_04bijgerecht 
Parelhoenfilets met duxellesfebruari_04hoofdgerechtgevogelte
Chocoladebavarois met
Monbazillacsaus en citroen
februari_04nagerechtzoet
Consommé van tomatenfebruari_04soepvegetarisch
Henne-ei met gerookte visfebruari_04voorgerechtenvis
Massamankerriepastajanuari_04bijgerecht 
Vis/zeewierbouillon/ Dashijanuari_04bijgerecht 
Rundvlees in massamankerriejanuari_04hoofdgerechtvlees
Bavarois van groene theejanuari_04nagerechtzoet
Friszure garnalensoepjanuari_04soepvis
Balinees visgerechtjanuari_04tussengerechtvis
Rijstschotel met kipjanuari_04tussengerechtgevogelte
Garnalen met gekonfijte mangojanuari_04voorgerechtenvis