Alle maandmenu’s zijn vanaf 2004 terug te vinden in onderstaande tabel, met de nieuwste recepten bovenaan.

Zoeken kan snel en eenvoudig door zoektermen gescheiden door een spatie in te voeren in de zoekfunctie rechtsboven de tabel.

Bijvoorbeeld amuse gamba, geeft 3 resultaten. Door op de hyperlink te klikken opent het maandmenu en is alles printbaar met ingrediënten, bereidingswijze en foto’s.

Overzicht wijnadviezen : Wijnadviezen huidig seizoen

GerechtDatumGangLabel 
Tzatziki Atina en tomaatje ossenworstoktober-18amusevlees
Creme de la meroktober-18voorgerechtvis
Tarbot in bladerdeegoktober-18tussengerechtvis
Picanha met aardappel en garnituuroktober-18hoofdgerechtvlees
Speculaastiramisu met gepocheerde peeroktober-18nagerechtzoet
Zeevruchten in matchageleiseptember-18voorgerechtvis
Zure makreelsashimi met in umeshu ingelegde laosseptember-18tussengerechtvis
Miso soepseptember-18soepvis
Japanse omelet, beef teriyaki, kip yakitori, bimi-paprikahoorntjes en chirashi-zushi safraanrijstseptember-18hoofdgerechtvlees
Sushi van banaan, marsepein en pistachenoten met zwart sesamijsseptember-18nagerechtzoet
Cipolline Tonnate amusejuni-18amusevis
Reuzenravioli con sorpresa juni-18voorgerechtkaas
Italiaanse schelp- en schaaldierensoepjuni-18soepvis
Zonnevis met sinaasappel en roze peperjuni-18tussengerechtvis
Bavette met portobello’s en polentajuni-18hoofdgerechtvlees
Limoncellotaart, basilicumijs en aardbeienjuni-18nagerechtzoet
Tataki van (geiten)lammei-18voorgerechtvlees
Aspergevelouté mei-18tussengerechtvis
Bavarois met langoustines en aspergesmei-18tussengerechtvis
Poussin met salie en citroen, krokant gebakken zwezerik, kroketjes van raapsteelstampot mei-18hoofdgerechtwild
Rijstebrij van Joris Bijdendijkmei-18nagerechtzoet
Kalfstartaar met piccalillyapril-18voorgerechtvlees
Wafeltjes van sardientjes met jus van couscousapril-18tussengerechtvis
Makreel Tom Yumapril-18tussengerechtvis
Eend met oloroso sherry, szechuanpeper en hazelnootapril-18hoofdgerechtwild
Multivitamineapril-18nagerechtzoet
Geitenkaas in as met radicchio en peterselieroommaart-18voorgerechtvegetarisch
Zoetzuur konijn op Italiaanse wijzemaart-18hoofdgerechtwild
Pistachesoufflé frambozencoulis en chocolade ijsmaart-18nagerechtzoet
Wortel sinaasappelsoepmaart-18soepvegetarisch
Structuren van bloemkool met gambasmaart-18tussengerechtvis
Bloedworstpakketje met gekarameliseerde appelfebruari-18voorgerechtvlees
Gevulde schweinebraten, mierikswortel-pruimensaus, canederli, sperziebonenfebruari-18hoofdgerechtvlees
Glühweintaart met rozemarijn- en kruidnagelijsfebruari-18nagerechtzoet
Kastanjesoepfebruari-18soepvegetarisch
Zeller rookvisfebruari-18tussengerechtvis
Bietencarpaccio met garnalenjanuari-18voorgerechtvis
Beef Wellington, spruitjes, rode wijnsaus, chutneyjanuari-18hoofdgerechtvlees
Caramelised orange triflejanuari-18nagerechtzoet
Stilton soepjanuari-18soepkaas
Kabeljauw met gepocheerd eitje, aardappel, bieslookbotersausjanuari-18tussengerechtvis
Bonbon van geitenkaas met tomatenjamdecember-17amusekaas
Hertenrack met peterseliesaus, knolselderijpuree met brie en spinaziedecember-17hoofdgerechtwild
Eton Mess met chocolade en rood fruitdecember-17nagerechtzoet
Wildbouillon met peterselieroomdecember-17soepwild
Gebakken zwaardvis met antiboise en zeekraaldecember-17tussengerechtvis
Ceviche van coquilles, zoetzuur van bloemkoolcouscous, rosti en kaviaardecember-17voorgerechtenvis
Toast met gemarineerde zalm en citrusdranknovember-17voorgerechtvis
Kalfslende met pompoen en schuim van citroengras en gembernovember-17hoofdgerechtvlees
Zoetzure mango met sorbetijs van rode grapefruits, bloedsinaasappels, meringuewafel en Salsa Balsamiconovember-17nagerechtzoet
Zeebaars op bedje van venkel en tomaatnovember-17tussengerechtvis
Waldorfsalade à la Jamienovember-17voorgerechtenvegetarisch
Rode-bieten-terrineoktober-17voorgerechtvegetarisch
Fazantenfilet, rieslingzuurkool, druiven en spekaardappelen met en appel-calvadossausoktober-17hoofdgerechtwild
Kruidkoek met pannacotta van witte chocolade steranijsijs en stoofpeertje in rode port en wijn gegaardoktober-17nagerechtzoet
Schelvisfilet met rookzout en gedroogde ham, ongehutste pot en saus van laurieroktober-17tussengerechtvis
Selderij-baconsoepje in een glaasjeoktober-17voorgerechtenvlees
Gerookte oesters met gemarineerde zalm en groene mosterd sabayon, oesters met gembersiroopseptember-17voorgerechtvis
Kalfsentrecote met tagliatelle van courgette en pistachepestoseptember-17hoofdgerechtvlees
Hibiscus-litchi-dessertseptember-17nagerechtzoet
Geitenkaas-ijs en makreelseptember-17voorgerechtenvis
Blood Sausage and Yuca Shepherds Pie Taartje van Caribische bloedworst en cassave met avocado en koreandersausjuni-17voorgerechtvlees
Gebraden eendenborst met marmelade van Julie-mango’s en aubergine in kokosroom en riz au Djon Djonjuni-17hoofdgerechtgevogelte
Appelbananen met zuurzakroomijs en granaatappelsausjuni-17nagerechtzoet
Callaloo Tayerbladsoep met krabjuni-17soepvis
Camarones Rellenos Gefrituurde garnalen met een ansjovisvullingjuni-17tussengerechtvis
Gefrituurde Parmezaansekaas-aspergerolletjes met tomatendipmei-17voorgerechtvegetarisch
Gepocheerde kalfsfilet met kruidenkorst en spaghetti van asperges met een aspergescoulismei-17hoofdgerechtvlees
Asperge-kwarksouffle met rabarbermei-17nagerechtzoet
Aspergebouillon met bieslook-kwarkquenellesmei-17soepvegetarisch
Gekonfijte zalm met asperges en daslookrisottomei-17tussengerechtvis
Voorjaarsrodekoolrolletjes met citroenschuim en rode pepersapril-17voorgerechtvegetarisch
Lamsspareribs met ragout van gedroogde zuidvruchten, lamsrugfilet met yoghurtkorst, meiraap en meiraapsausapril-17hoofdgerechtvlees
Gebakken appelstrudelbuideltjes met vanillesausapril-17nagerechtzoet
Tongscharfilets gevuld met drie farces en limoensausapril-17tussengerechtvis
Garnalenconsomme met bladerdeeghoedjeapril-17voorgerechtenvis
Getikt eitjemaart-17amusevegetarisch
Twee bereidingen van Iberico vleesmaart-17hoofdgerechtvlees
Ananasmikado met mayonaise van limoen, olijfolie extra vierge, acaciahoning en Citroengras-gemberijsmaart-17nagerechtzoet
Drie bereidingen van zeeduivelmaart-17tussengerechtvis
Gerookte zalm met zoetzuurmaart-17voorgerechtenvis
Verse geitenkaas met gegrilde watermeloen en balsamicostroopjanuari-17voorgerechtvegetarisch
Eendenborstfilet met druivencompote en chips van aardpeerjanuari-17hoofdgerechtgevogelte
Ananassouffle met citrussausjanuari-17nagerechtzoet
Uiensoep met sherry en saffraanjanuari-17soepvegetarisch
Zeebaarsfilet met vanillejusjanuari-17tussengerechtvis
Amuse van avocado met makreeldecember-16amusevis
Everzwijnhaas op een stamppotje van spruitjes met kaantjes en sjalottenmarmelade, in jus van Banyulsdecember-16hoofdgerechtwild
Tarte tatin van peer met hazelnoot ijsdecember-16nagerechtzoet
Duivenbouillon geparfumeerd met gember en daarbij tempura van duivenfiletsdecember-16soepwild
Op de huidgebakken kabeljauwfilet met appel haricots verts omwikkeld met spek en een dragonsausdecember-16tussengerechtvis
Carpaccio van zeewolfdecember-16voorgerechtenvis
Gepocheerd ei met gerookte zalm en Hollandaisesaus op zuurdesemtoastnovember-16voorgerechtvis
Gestoofde konijnenbout met gewelde abrikozen en rozijnen met gestoofde savooiekool en aardappelgratinnovember-16hoofdgerechtwild
Chocolade panna cotta met ananas, kokosschuim en witte-chocolade-ijsnovember-16nagerechtzoet
Schuimige soep van rode bieten met balletjes van mierikswortelnovember-16soepvegetarisch
Cannelloni gevuld met kalfsvlees met fonduta en tomatensausnovember-16tussengerechtvlees
Gegratineerde Jakobsschelp met paprikagnochhi, olijfolie en honing-mierkswortel-schuimoktober-16voorgerechtvis
Blije parelhoen met dragonsabayon, eekhoorntjesbrood en gegrilde aardappels oktober-16hoofdgerechtgevogelte
Rode bessen-karnemelk-mousse met saliehoningijs en knapperig amandelkoekjeoktober-16nagerechtzoet
Romige kerriesoep met mosselen, shiitake en bloemkoolroosjesoktober-16soepvis
Gepocheerde rogvleugel met gestoofde notenslaoktober-16tussengerechtvis
Komkommer-makreelrolletjes met groene saladeseptember-16voorgerechtvis
Taartje van bramen en vanillecremeseptember-16nagerechtzoet
Pastinaaksoep met hazelnotenseptember-16soepvegetarisch
Kwartel gevuld met compote van vijgen en saus van honingseptember-16tussengerechtvlees
Rode mul met salade van bulgur september-16tussengerechtvis
Met limoen en kokos gemarineerde grietfilet met een jus van vanillejuni-16voorgerechtvis
Kalfsmedaillon met calvados en appel met peultjes, sugersnaps en warme aardappelsalade met kruidenjuni-16hoofdgerechtvlees
Cremeux van kersen met ijs van Limburgse appelstroop kersen gevuld met geitenkaas en een sabayon van Wieckse Wittejuni-16nagerechtzoet
Romige witlofsoep met stukjes amandel en peterseliejuni-16soepvegetarisch
Knoflookflan met paprikacoulisjuni-16tussengerechtvegetarisch
Asperges gemarineerd in suhsi su, salade van krabmei-16voorgerechtvis
Rosbief met rozemarijn, aardappeltjes, gepofte tomaatjes en groene aspergesmei-16hoofdgerechtvlees
Aardbeiencilinders met pure chocolademousse, creme van vanille en honinggeleimei-16nagerechtzoet
Romige Limburgse aspergesoep met uitsmijter van Livarham en Heuvellandkaasmei-16soepvlees
Licht gebakken zalm met Hollandse asperge en sauce Hollandaise met garnalenmei-16tussengerechtvis
Millefeuille van mediteraanse groenten met champignons en basilicumpestoapril-16voorgerechtvegetarisch
Lamsfilet uit de correze, Lamsniertjes stoof en mangoapril-16hoofdgerechtvlees
Tomaat duizend smaken met roomijs van gegrilde amandelenapril-16nagerechtzoet
Groene asperge soep met krokant gebakken spekapril-16soepvis
Avocadotartaar met brickdeeg, gerookte forel en saus viergeapril-16tussengerechtvis
Roerei met ragout van gerookte paling asperges met het schuim van groene mosterdmaart-16voorgerechtvis
Kalfslende uit de Correze met mais, spitskool en oesterzwammenmaart-16hoofdgerechtvlees
Banaan en pindacrumble met gebakken ananas en roomijs van palmsuikermaart-16nagerechtzoet
Witte-uien-Parmezaanse soepmaart-16soepvegetarisch
Coquille met Iberico chorizo zeewierkoekjes en piccalillymaart-16tussengerechtvis
Gebakken artisjokken met dressing van ratatouille,olijven en basilicumfebruari-16voorgerechtvegetarisch
Tournedos van ossenhaas met serranohamfebruari-16hoofdgerechtvlees
Dadel citroen-ricottataartfebruari-16nagerechtzoet
Kastanje creme soepfebruari-16soepvegetarisch
Zalm-prei terrinefebruari-16tussengerechtvis
Salade van eendenborst met rijstmarinadejanuari-16voorgerechtvis
Zalmfilet met komkommer in sushirijstjanuari-16voorgerechtvis
Patatas bravasjanuari-16bijgerecht 
Baklava met cranberry’s en notenjanuari-16nagerechtzoet
Kaneelijs met bosvruchtencoulisjanuari-16nagerechtzoet
Soep van knolselderij met walnoten/appel/raviolijanuari-16soepvegetarisch
Lasagne op basis van tongfilets met spinazie en pestojanuari-16tussengerechtvis
Pulpo met zoete aardappels en zhougsausjanuari-16tussengerechtvis
Taco met kipreepjes en parmezaanse kaasjanuari-16tussengerechtvlees
Amuse van tonijndecember-15amusevis
Hazenrugfilet met cranberry-portsaus, rode uiencompote gesmoorde spruitjes met cashewnoten en spekjes en aardappelkroketjes december-15hoofdgerechtwild
Chocoladeganache met frambozencremedecember-15nagerechtzoet
Heldere wildbouillon met paddentoelenmix en kerryschuimdecember-15soepwild
Kabeljauw in de oven gegaard, Champagneschuim met venkelcreme, blauwe en witte druiven met muntoliedecember-15tussengerechtvis
Michaels Italiaanse geroosterde eendenborstdecember-15voorgerechtenvlees
Wild zwijn met rode biet, spitskool en jus van bundelzwamnovember-15hoofdgerechtwild
Carre profiterols soesje gevuld met ijs en bavaroise november-15nagerechtzoet
Consomme Doria Heldere kippenbouillon met tapiocanovember-15soepvlees
Scampisouffle op zwarte pasta met Noilly Prat en basilicumnovember-15tussengerechtvis
Tagliatelle met konijnenragoutnovember-15tussengerechtvlees
Zacht gegaarde makreel met tomaatnovember-15voorgerechtenvis
Hollandse biefstuk op lasagne van geroosterde knolselderij pastinaak, paddenstoelenmix en rode bietendressingoktober-15hoofdgerechtvlees
Chocolademousse op ananasschijfjes met rumgelei, mango en kokosschuimoktober-15nagerechtzoet
Schuimige soep van schorsenerenoktober-15soepvegetarisch
Vitelle tonato modernoktober-15voorgerechtenvis
Mousse van rode biet met gerookte kippenborst tuinbonen in appelcidervinaigretteseptember-15voorgerechtvlees
Gevulde Schnitzel met mais-erwtengarnituur
september-15hoofdgerechtvlees
Druiven met rode-wijn-zabaglione en pecancrumble
september-15nagerechtzoet
Schuimige soep van eekhoorntjesbrood met gegrilde coquille en mandarijnvanille-olieseptember-15soepvis
Zeebaars met champignons en kokkelsseptember-15tussengerechtvis
Duif met erwtjes en toast van foie grasjuni-15hoofdgerechtwild
Gemarineerde aardbeien met red Bull, Passievruchtendonuts, explosie van aardbeien en Red Bull, mangoroomijsjuni-15nagerechtzoet
Saoto soepjuni-15soepvegetarisch
Kabeljauw gepaneerd met amandelschaafsel op een brandade van couscousjuni-15tussengerechtvis
Rettich ravioli met Hollandse garnalen en gele paprikamoussaisejuni-15voorgerechtenvis
Kalfsfilet met prosciutto en aspergesmei-15hoofdgerechtvlees
Verloren brood (wentelteefjes) met exotische vruchtenmei-15nagerechtzoet
Aspergecremesoepmei-15soepvegetarisch
Risotto van asperges met krokante oesterzwammei-15tussengerechtvegetarisch
Chartreuse van asperges met langoestinestaartjesmei-15voorgerechtenvis
Panna cotta van witte chocolade met lemoncurdsiroopapril-15nagerechtzoet
Veloute van aardperen met Sint-Jacobsschelpenapril-15soepvis
Gepocheerde grietfilet op linzen met geglaceerde sjalotjes en rodewijnsausapril-15tussengerechtvis
Twentse couscousapril-15tussengerechtvlees
Komkommermousse met zalmeierenapril-15voorgerechtenvis
Lamsrib met mosterd en kruizemuntsausmaart-15hoofdgerechtvlees
Gekonfijte ananas met boerenyoghurt-kardemomijsmaart-15nagerechtzoet
Erwtencremesoep met kruidencroutons en muntmaart-15soepvis
Doradefilets met rucola-basmatirijst, courgettekoekjes en gegrilde auberginemaart-15tussengerechtvis
Loempia met gambas en avocadomaart-15voorgerechtenvis
Black Boxfebruari-15black box 
Kip oet Papehoevejanuari-15hoofdgerechtgevogelte
Witte chocolade-ijs met crumble van polenta, coulis van perzik en brunoise van courgette en perzikjanuari-15nagerechtzoet
Venkelsoep met limoen-creme fraiche en parmahamjanuari-15soepvlees
Champignons met chili-knoflook en toastjanuari-15tussengerechtvegetarisch
Lauwwarme gekonfijte zalmjanuari-15voorgerechtenvis
Amuse van tonijndecember-14amusevis
Hertenbiefstuk met rode-wijn-portsaus, zuurkool en pommes duchesse december-14hoofdgerechtwild
Wilde fazant met een tapenade van paddenstoelen en aardappelpuree met krokante quinoadecember-14hoofdgerechtwild
Vijgentaartje, lauw opgediend en gecompleteerd met een cassissaus en een bolletje Portijsdecember-14nagerechtzoet
Heldere wildbouillon met reepjes van gekruide flensjesdecember-14soepwild
Gemarineerde Sint-Jakobsvruchten en rolletjes pompoen gevuld met knolselderijdecember-14voorgerechtenvis
Kangoeroefilet met specerijensaus en spruitjespureenovember-14hoofdgerechtvlees
In rumkaramel gepocheerde banaan en nogakegels met chocolade-ijsnovember-14nagerechtzoet
Gambabouillon met kruidensalade en zacht gegaarde gambas november-14soepvis
Bretonse heilbotfilet met risotto nero en pijlinktvisnovember-14tussengerechtvis
Lauwe aardappel met zalmkaviaar, mousse van Noordzeegarnalennovember-14voorgerechtenvis
Sesam-pepersteak met avocadosaus en rozemarijnaardappelenoktober-14hoofdgerechtvlees
Warm gevuld polderappeltje met amandelspijs en citroenroomijsoktober-14nagerechtzoet
Romige soep van rode bieten met Aperol-chocolademelk oktober-14soepvegetarisch
Zeebaarsfilet met vanillejusoktober-14tussengerechtvis
Tonijn met groene pistachenoten, tomatenmarmelade en gemberschuimoktober-14voorgerechtenvis
Polentarepen met dipsausjesseptember-14voorgerechtvegetarisch
Gebraden eendenborst met peperkersen, gekonfijte uien en aardappel-courgette taartjesseptember-14hoofdgerechtgevogelte
Oester-coquillesoepseptember-14soepvis
Herfstpakketje van paddenstoelenseptember-14tussengerechtvegetarisch
Kalfszwezerik gebakken in knapperig spek met broodkorst en cantharellenseptember-14tussengerechtvlees
Lasagne van Kernhem met dadels, walnoten en olijven, geserveerd met een rode uiencompote september-14tussengerechtvegetarisch
Hamburger van huisgerookte Schotse zalm en gefrituurde aardappelschijfjesseptember-14voorgerechtenvis
Barnevelder hoenderfilet met risotto van lavas, Parmezaan, eidooier en zeewierjuni-14hoofdgerechtgevogelte
Chocoladecakeje met kersen en tonkabonenijsjuni-14nagerechtzoet
Thaise garnalen-noedelsoepjuni-14soepvis
Gegratineerde fromage de chevre kleine loempia van pruimencompote met honing en waterkersjuni-14voorgerechtenvegetarisch
Kreeft, coquilles en knolselderijpureejuni-14voorgerechtenvis
Eenvoudige asperges, ham uit de regio en Hollandaise sausmei-14hoofdgerechtvlees
Karnemelkcreme met kleine aardbeien, muskaatgelei en aardbeiensorbetmei-14nagerechtzoet
Koude soep van asperges, citroen en muntmei-14soepvegetarisch
Krokant gebakken rode mulfilet met couscous en gemarineerde Tasty Tom tomaatmei-14tussengerechtvis
Asperges met garnalen, groente, kruiden en zachte tomatensausmei-14voorgerechtenvis
Krokante groene asperges met guacamolemei-14voorgerechtenvegetarisch
In lavendel gerookte parelhoenfilet met parelhoenragout koolrabi en krielaardappelenapril-14hoofdgerechtgevogelte
Creme caramel met sinaasappelapril-14nagerechtzoet
Schuimige soep van schorsenerenapril-14soepvegetarisch
Spinazie-ricottataartapril-14tussengerechtvegetarisch
A la minute gegaarde Sint-Jacobsvruchtenapril-14voorgerechtenvis
Lamsrack met gekruide aubergine en voorjaarsgroentenmaart-14hoofdgerechtvlees
Tiramisumaart-14nagerechtzoet
Doperwtengnocchimaart-14tussengerechtvegetarisch
Tomatenessence met tomaten-ricotta-ravioli en scampismaart-14tussengerechtvis
Taartje van avocado en gemarineerde zalmmaart-14voorgerechtenvis
Gevulde kalfslende met ratatouille en pandanrijstfebruari-14hoofdgerechtvlees
Gekonfijte paprika en frambozensorbetfebruari-14nagerechtzoet
Soep van pastinaken met sinaasappelaroma en gamba’s in knapperig deegfebruari-14soepvis
Claressefilet met in sinaasappel geglaceerde venkelfebruari-14tussengerechtvis
Salade van ganzenborst met appelfebruari-14voorgerechtenvlees
Gekonfijte eendenbouten met rode kool en vijgenjanuari-14hoofdgerechtgevogelte
Gelato al caffe met gekaramelliseerde hazelnotenjanuari-14nagerechtzoet
Zuurkoolsoep met jeneverbessen en kipjanuari-14soepvlees
Blauwkaas-taartjes met Waldorfsaladejanuari-14tussengerechtvegetarisch
Salade van gerookte zalm met witte chocoladedressingjanuari-14voorgerechtenvis
Rillette van kabeljauw en citrusdecember-13amusevis
Wildzwijnhaas licht gerookt met wildfond en vijgendecember-13hoofdgerechtwild
Creme Centenaire met citrusvruchtendecember-13nagerechtzoet
Duo soep: Heldere wildbouillon met tuinkruiden; Creme van spruitendecember-13soepwild
Snoekbaars gelakt met appelstroop pijpjeskruid en Rieslingsausdecember-13tussengerechtvis
Krabkoekjesdecember-13voorgerechtenvis
Gebraden wild in rode wijnsaus begeleid door kweeperen, sjalotjes, savooiekool en polenta Romananovember-13hoofdgerechtwild
Speculaasparfait met rolbiscuit en kaneelsausnovember-13nagerechtzoet
Snert met kabeljauwnovember-13soepvis
Gambas en roquefortcreme, witlof met geraspte sinaasappelschil en schaaldierenjusnovember-13tussengerechtvis
Rouleau van Coppa di Parma en eendenlever, pittige appelgelei, pompoen en krokant kletzenbroodnovember-13voorgerechtenvlees
Fazant (wilde) au naturel met puree van knolselderij en gepofte kastanjesoktober-13hoofdgerechtwild
Gepocheerde witte perzik met mousse van hangop, sabayon van perzik en sorbet van perzikoktober-13nagerechtzoet
Tomatenbouillon met raviolioktober-13soepvis
Pladijs met geplette aardappels, rucola en garnalenoktober-13tussengerechtvis
Carpaccio van Limousinrund, tartaar van bospaddenstoelenoktober-13voorgerechtenvlees
Moorse kip met sherry, pijnboompitten en gevulde groenten uit Tunesieseptember-13hoofdgerechtgevogelte
Taartje van pink lady appel met ras el hanout, vanille-ijs, karamelsaus en panna cotta van limon cressseptember-13nagerechtzoet
Yoghurtsoep met saffraan en venkelbruschettaseptember-13soepvegetarisch
Viscouscous met aardappel, wortel en spinazieseptember-13tussengerechtvis
Zeevruchten met chermoulaseptember-13voorgerechtenvis
Varkenshaas, in spinazie verpakt, met Catalaanse kool en een milde kerriesausjuni-13hoofdgerechtvlees
Kersentaartje met cassis zure-roomijsjuni-13nagerechtzoet
Spaanse makreel en serranoham met brioche, kappertjes, chilipeper en gekonfijte citroenjuni-13tussengerechtvis
Tournedos van soja met broccoli taartjejuni-13tussengerechtvegetarisch
Tartaar van jonge haring met een saus van artisjokken en dillejuni-13voorgerechtenvis
Lamsfilet in knoflookolie gebraden met shiitake, tuinboontjes, jonge bospeen en witte aspergesmei-13hoofdgerechtvlees
Drie texturen van mango met vanillecremeux en vanilleoliemei-13nagerechtzoet
Aspergeroomsoep met Noilly Prat en amandelenmei-13soepvegetarisch
Zalmforel met getruffeerde aspergeragoutmei-13tussengerechtvis
Asperges met zalmtartaarmei-13voorgerechtenvis
Piepkuiken gevuld met pruimen pommes Anna en gebraiseerde spitskoolapril-13hoofdgerechtgevogelte
Chocolade-ijs, hemelse modder en chocolade cake met passievruchtensausapril-13nagerechtzoet
Rooibosbisque met kreeft en gepocheerd eiapril-13soepvis
Tagliatelle Carbonara met groene aspergesapril-13tussengerechtvlees
Tagliatelle Carbonara met groene asperges (garnering van ham weglaten)april-13tussengerechtvegetarisch
Paling met gemarineerde komkommer auberginepuree met misoapril-13voorgerechtenvis
Hamburger van lam met pastinaak en paprikaketchupmaart-13hoofdgerechtvlees
Bevroren mousse van koffie en whisky, bananencake en kruidnagelcrememaart-13nagerechtzoet
Erwtencremesoep met scampi’s, munt en krokantjes van Parmezaanse kaasmaart-13soepvis
Zalm in mangokorstmaart-13tussengerechtvis
Op de huid gebakken doradefilet met witlofsalade, Serranoham en een vinaigrette van witlofmaart-13voorgerechtenvis
Kalfsentrecote met een korst van chorizo andijvie, tomaat en een saus van kalfsjusfebruari-13hoofdgerechtvlees
Knapperige koekjes van ananas en zachte creme geparfumeerd met rumfebruari-13nagerechtzoet
Schuimige soep van citroengras en Sint Jacobsmosselenfebruari-13soepvis
Blinis met geroosterde paprika en kaviaar van auberginefebruari-13tussengerechtvegetarisch
Gesouffleerde garnalen, yoghurt van tomaat, inktvisinkt en wasabi met kruidencreme-fraiche en radijs op toastfebruari-13voorgerechtenvis
Mousseline van selderijjanuari-13bijgerecht 
Fazant gebraden in wijnbladeren met gesmoorde witlof en dadels gevuld met gekonfijte citroenjanuari-13hoofdgerechtwild
Soep van kleine vruchten met rode wijn en mascarpone-ijsjanuari-13nagerechtzoet
Lichte creme van kastanjes, brochette van konijn en vichy wortelenjanuari-13soepwild
Heilbot, limoenolie, parelgort en inktvis met een saus van venkel en dragonjanuari-13tussengerechtvis
Maiskip gevuld met pruimen en pistachenootjes op zoetzure preijanuari-13voorgerechtenvlees
Hertenrugfilet met boterraapjes en pommes dauphine met een saus van bloedworst en sinaasappelkrokantjesdecember-12hoofdgerechtwild
Karamelmousse met frambozen, specerijencake en yoghurtcremedecember-12nagerechtzoet
Veloute van tuinbonen en cannelloni van krabdecember-12soepvis
Gelakte eend en bulgur met gedroogd fruitdecember-12tussengerechtvlees
Krokant aardappeltaartje met langoustine en artisjokdecember-12tussengerechtvis
Ceviche van Sint Jakobsschelpen met espuma van groene aspergesdecember-12voorgerechtenvis
Zwijn filet met porcini secci en aceto balsamico en borlotti bonennovember-12hoofdgerechtwild
Nogaparfait met passiesorbet en sinaasappelsaladenovember-12nagerechtzoet
Soep van babykerstomaatjes met rucolapestonovember-12soepvegetarisch
Gebraden Roodpoot patrijs met tijmkruim, gesuikerde knoflook en gegrilde groentennovember-12tussengerechtvlees
Lauw warme gerookte zalm met huzarensalade van vergeten groente en paprikamayonaisenovember-12voorgerechtenvis
Kwarteltjes geparfumeerd met Szechuanpeper en mandarijn en Pad pak (geroerbakte groenten)oktober-12hoofdgerechtgevogelte
Bananenloempia met mangosorbet chocolade saus en tropische sausoktober-12nagerechtzoet
Soep met zoete aardappel en geroosterde eendoktober-12soepwild
Viscurry gestoomd in bananenbladoktober-12tussengerechtvis
Sashimi van tonijn, schuim van rijst, wasabisorbetoktober-12voorgerechtenvis
Lauwwarme sinaasappelsoep met grapefruit, dragon, steranijs en kaneel met vanilleroomijs september-12nagerechtzoet
Warme geitenkaas op gebakken appel met een kleine salade van roodlof, rozijnen en walnotenseptember-12nagerechtkaas
Gebakken zeeduivel met rodewijnsaus en risottoseptember-12tussengerechtvis
Zeebaarsfilet met lamellen van groene courgette en lauwwarme antiboiseseptember-12tussengerechtvis
Ossenhaasrol met frisse aardappelsalade en chocolade september-12voorgerechtenvlees
Kwartels met munt-basilicumsausjuni-12hoofdgerechtgevogelte
Symfonie van tomaten en frambozenjuni-12nagerechtzoet
Gieterse bruiloftsoep met snoekbaarsjuni-12soepwild
Gefrituurde courgettebloemenjuni-12tussengerechtvis
Torofilet met mosterd-su-misosaus en wakamejuni-12voorgerechtenvlees
Livarfilet met kruidensaus, witte asperges en fijn gesneden groentenmei-12hoofdgerechtvlees
Kokossorbet met een ananassoepje en gestoofde ananas met kardemommei-12nagerechtzoet
Verfijnde aspergesroomsoepmei-12soepvegetarisch
Groene asperges met gevulde rode poon, grote garnalen en beurre blancsausmei-12tussengerechtvis
Hammousse, gebakken en gerookte asperges en eivinaigrettemei-12voorgerechtenvlees
Gebraden kalfszwezerik met gebraiseerde raddichio, bramen en basilicumapril-12hoofdgerechtvlees
Maanzaadtaartje met Leffe Tripel ijs en vossenbessensausapril-12nagerechtzoet
Bouillon van gerookte paling met gegrilde grietfiletapril-12soepvis
Ravioli van Gandaham en Bokkesprong geitenkaas met een saus van gepofte knoflookapril-12tussengerechtvlees
Coquilles met salsa van tomaat en gemberlimoencremeapril-12voorgerechtenvis
Lamsrack met Nicoise garnituurmaart-12hoofdgerechtvlees
Koffiecreme en whiskycreme met vanille-ijs en knapperige madeleinesmaart-12nagerechtzoet
Veloute van prei met sinaasappelroom en muffin met spekjes, gruyere en peterseliemaart-12soepvlees
Gestoomde scholfilet met gepocheerde tauge, venusschelpjes op een saus van west malle abdijbiermaart-12tussengerechtvis
Gebakken gambas met affilla-mascarpone-ijs en een relish van mini roma trostomatenmaart-12voorgerechtenvis
Witte chocolademousse met pruimencompote en gezouten pindasfebruari-12nagerechtzoet
Pittige tomatensoep met rode paprikaroomfebruari-12soepvegetarisch
Variatie van topinamboer met snoekbaars en rivierkreeftjesfebruari-12tussengerechtvlees
Zoete Spaanse ui gevuld met zwezerik en cantharellenfebruari-12tussengerechtvlees
Heerlijkheid van Schotse zalm en gerookte palingfebruari-12voorgerechtenvis
Varkenshaas in prosciutto met truffeltapenadejanuari-12hoofdgerechtvlees
Fruit-wijnsoep met mascarpone-ijsjanuari-12nagerechtzoet
Veloute van witlof met gember en chinoise van chorizojanuari-12soepvlees
Schelvis met salie in bladerdeeg en sjalottencompotejanuari-12tussengerechtvis
Met kroepoek gepaneerde gambas met een zoetzure saus en spitskoolsaladejanuari-12voorgerechtenvis
Gebakken fazantenborst met Grand Marnier-sabayon, fondantaardappel en sterappeltjesdecember-11hoofdgerechtwild
Creatie van chocolade, passievrucht en hazelnootdecember-11nagerechtzoet
Wild-gevogelte bouillon van fazant met fazantenvlees, cantharellen en kerveldecember-11soepwild
Cannelloni van hert gevuld met eendenlevermoussedecember-11tussengerechtvlees
Zeebaars met puree van pastinaak op een bedje van spinazie en saffraan-vanillesausdecember-11tussengerechtvis
Sushi van sojajelly met King krabdecember-11voorgerechtenvis
Hertenbiefstuk met cantharellen en herfstgroentennovember-11hoofdgerechtwild
Cremekaramel met lavendel-bramensaus en zwarte-peper-tuillesnovember-11nagerechtzoet
Geconcentreerde bouillon met eekhoorntjesbrood en hoedje van bladerdeegnovember-11soepvegetarisch
Rode uien uit de oven gevuld met creme van geitenkaas en rozemarijn november-11tussengerechtvegetarisch
Schotse zalm in brood met doperwtencreme en saffraanmayonaise november-11voorgerechtenvis
Piepkuiken op Poolse wijzeoktober-11hoofdgerechtgevogelte
Zwarte-rijstpudding met Blue Curacaopeertjes en brownieoktober-11nagerechtzoet
Krachtige lichtgebonden kreeftensoep met een soepstengel met kaasoktober-11soepvis
Rolletjes van wortel met Hollandse garnalen en rode-wijnvinaigretteoktober-11voorgerechtenvis
Wilde eendenborst met vier peulvruchtensausjes en vergeten groentenseptember-11hoofdgerechtwild
Hazelnootcake, chocolademousse, banaan en vanille-ijsseptember-11nagerechtzoet
Gevogeltesoep met kwartelfilet, shiitake en flensjesrolletjesseptember-11soepwild
Zwezerik met kastanjechampignons en kervelseptember-11tussengerechtvlees
Pot au feu van mosselen met balletjes van wilde rijstseptember-11voorgerechtenvis
Tournedos met bearnaisesaus, pommes Pont-Neuf en gegrilde groenten uit de ovenjuni-11hoofdgerechtvlees
Aardbeiensoep met anijsstengels en frambozenijsjuni-11nagerechtzoet
Gebakken Langoustines met mango-papaja-salsa en kokosschuimjuni-11tussengerechtvis
Tartaar van kalf en coquillesjuni-11voorgerechtenvis
Tartaar van kalf en coquillesjuni-11voorgerechtenvlees
Tompouce van zoete aardappel, ananas, haricots verts en een pikante tahindressingjuni-11voorgerechtenvegetarisch
Witte asperges met kipfilet in Serranohammei-11hoofdgerechtvlees
Lycheesoep met sorbet van witte chocolade en 5-kruidenpoedermei-11nagerechtzoet
Aspergesoep met truffelroommei-11soepvegetarisch
Asperges in broodrolmei-11tussengerechtvegetarisch
Tompouce van aspergemoussemei-11voorgerechtenvlees
Varkenshaas in piroggedeeg met worteltjes en balsamico-azijnapril-11hoofdgerechtvlees
Jonagold met yoghurt, amandelkrokant en ijs van Tarte Tatinapril-11nagerechtzoet
Sushi van prei en gepofte paprikaapril-11tussengerechtvegetarisch
Zeebaars met jonge groentenapril-11tussengerechtvis
Kalfsvlees met tonijnapril-11voorgerechtenvlees
Spannend Zeeuws potje van lamsrib en portsausmaart-11hoofdgerechtvlees
Warm ananastaartje met roomijs van stemgembermaart-11nagerechtzoet
Groentebouillon met gelei van lente-uimaart-11soepvegetarisch
Orientaalse zalm en papillotmaart-11tussengerechtvis
Warme taart van gegrilde groentenmaart-11voorgerechtenvegetarisch
Compote van appel met kaneelijsfebruari-11nagerechtzoet
Riesling-zuurkoolsoep met palingflensjesfebruari-11soepvis
Gerookte maiskip met snijbonen en spekpolentafebruari-11tussengerechtvlees
Heekfilet met peperkorrel en rode paprikamoesfebruari-11tussengerechtvis
Supreme van rode tonijn en groente-rijstsalade en korianderradijsjesfebruari-11voorgerechtenvis
Cannelloni van zoete aardappels, rauwmelkse geitenkaas en eendjanuari-11voorgerechtvlees
Focaccia met hertensteak en pompoenjanuari-11voorgerechtvegetarisch
Gebrand geitenkaasje met slaatje en rozenwatersiroopjanuari-11voorgerechtvegetarisch
Gin and tonic ijs met witte chocoladebrowniejanuari-11nagerechtvegetarisch
Oester Rockefellerjanuari-11amusevis
Pannacotta van bloemkool en gedroogde parmahamjanuari-11amusevlees
Tempura van gamba met truffelmayonaisejanuari-11amusevis
Uientaartjejanuari-11amusevegetarisch
Paddenstoelenbouillon met soja en rijstazijnjanuari-11soepvegetarisch
Veloute van kastanjes en koffie met knoflookchipsjanuari-11soepvegetarisch
Gazpacho met olijventapanade en wit tomatenschuimdecember-10amusevegetarisch
Hertensteak met cantharellen, boerenjongenssaus en gefrituurde schorsenerendecember-10hoofdgerechtwild
Parfait van vanille en gesuikerde amandelen, ravioli van marsepein en Amarene kersendecember-10nagerechtzoet
Reebouillon met tortellini van jonge prei en geroosterde oesterzwammendecember-10soepwild
Gebakken zeebaarsfilet met kappertjesdecember-10tussengerechtvis
Gestreepte visterrine met mierikswortelmayonaisedecember-10voorgerechtenvis
Fazant geregen aan een spies van zoethout met knoflookwentelteef, paarse ridderzwam en gevogeltejusnovember-10hoofdgerechtwild
Eisweinsoep met appel-maanzaad-taartjenovember-10nagerechtzoet
Op de huid gebakken kabeljauw met medaillons van rode bieten en dillekomkommernovember-10tussengerechtvis
Spruitjescappuccino met prei en uitgebakken speknovember-10tussengerechtvis
Knapzakje van gerookte hertenham gevuld met champignonpate november-10voorgerechtenvlees
Mayonaisseoktober-10bijgerecht 
Runderentrecote met Westmorelandsaus, Lyonaardappeltjes en gebraden groentenoktober-10hoofdgerechtvlees
Omelette Siberienneoktober-10nagerechtzoet
Consomme Celestineoktober-10soepvegetarisch
Tongfilet Olgaoktober-10tussengerechtvis
Waldorfsalade met gekookte kipfiletoktober-10voorgerechtenvlees
Warme waldorfgroentenseptember-10bijgerecht 
Kalfslende met vijgenkorst en warme waldorfgroentenseptember-10hoofdgerechtvlees
Bombe van manjarichocolade met citrussushirijst, gelei van bloedsinaasappels, amandelroom en yoghurtijsseptember-10nagerechtzoet
Garnalensoep met een vleugje citroenseptember-10soepvis
Ravioli van roomkaas met bruine boter en spinazieseptember-10tussengerechtvegetarisch
Groentencarpaccio met gemarineerde harderseptember-10voorgerechtenvis
Frambozen in vlierbloesemgeleijuni-10nagerechtzoet
Kreeftensoep met Coquilles St. Jacques en bloemkooljuni-10soepvis
Kreeft met lavendel in zout gegaard met een puree van gebakken uienjuni-10tussengerechtvis
Bretonse kreeft met walnotenolie en saffraanvinaigrette en krokante witlofjuni-10voorgerechtenvis
Groene aspergecappuccinomei-10amusevegetarisch
Amandelbavarois met rabarber-aardbeiencoulismei-10nagerechtzoet
Asperges met zalmsouffle en beurre-blanc-sausmei-10tussengerechtvis
Mille-feuille van zwezerik, asperges en rode bietmei-10tussengerechtvlees
Gerookte asperges met vinaigrette van passievruchtenmei-10voorgerechtenvegetarisch
Warme couscoussalade met lamsrack en uiensausapril-10hoofdgerechtvlees
Creatie van grapefruit met citroen-tijmsorbetapril-10nagerechtzoet
Kropslasoep met gebakken gambas en basilicumolieapril-10soepvis
Brandadekroketten met zoetzure venkelapril-10tussengerechtvis
Rolletjes Gandaham gevuld met een luchtige mousse van rode paprika met een doperwtencoulisapril-10voorgerechtenvlees
Gebakken ricotta met tomatensalademaart-10amusevegetarisch
Gnocchi met citroen-paramezaansaus en ruccolamaart-10amusevegetarisch
Lentespiesjesmaart-10amusevegetarisch
Pollo con noce (Kip met hazelnoot) met cavolo strascicatomaart-10hoofdgerechtgevogelte
Krokant-Panna cotta met bramencompotemaart-10nagerechtzoet
Risotto al a Milanese met op de huid gebakken rode poonmaart-10tussengerechtvis
Vitello tonnatomaart-10voorgerechtenvis
Saucijsjes van eendenpootjes in saliejus en op de huid gebakken eendenborstfiletfebruari-10hoofdgerechtgevogelte
Flensjes gevuld met sinaasappelsouffle en warme sinaasappelcompotefebruari-10nagerechtzoet
Geitenkaas met gemberhoning met in wijn gepocheerde peerfebruari-10nagerechtkaas
Gebaken kabeljauwfilet met gekonfijte aardappel en saus van gebrande paprikafebruari-10tussengerechtvis
Gemarineerde reuzengarnalen van de grill op komkommerspaghetti en tomatencoulisfebruari-10voorgerechtenvis
Cappuccino van kerrie en citroengras met gambaspiesjanuari-10amusevis
Mille-feuille van mokkacreme en hazelnoten met karamelsausjanuari-10nagerechtzoet
Gebakken zeeduivel met licht gerookt spek, wilde rijst, bosuitjes met komijn en sabayon van citroenverbenajanuari-10tussengerechtvis
Gemarineerde meerval met hoorntjes van rettich sinaasappelsaus met kummeljanuari-10voorgerechtenvis
Kwartelborstjes in aardappelmantel met rozemarijnjanuari-10voorgerechtenvlees
Amuse van gemarineerde zalm met oester-bloemkoolmoussedecember-09amusevis
Hertenbiefstuk met sjalot-sinaasappelmarmeladedecember-09hoofdgerechtwild
Chocoladeganache met frambozencremedecember-09nagerechtzoet
Heldere wildbouillon met peterselieroomdecember-09soepwild
Gegrilde coquilles met bloedworst en beurre-blanc-sausdecember-09tussengerechtvis
Gerookte ganzenborst met herfstsaladedecember-09voorgerechtenvlees
In Noilly Prat gepocheerde geroosterde duivenfilet met mousseline van suikermais en kruidensausnovember-09hoofdgerechtgevogelte
Bananentimbaaltje met exotische vruchten en chocolade-rumijsnovember-09nagerechtzoet
Wilde-spinazie-knoflooksoep in een tortillanovember-09soepvegetarisch
Heilbotfilet met schubben van bleekselderij op dragonsaus en ravioli van mosselennovember-09tussengerechtvis
Gerookte hazerugfilet op een salade met Hollandse-mosterddressingnovember-09voorgerechtenvlees
Varkensnootjes met pruimen en mini ratatouilleoktober-09hoofdgerechtvlees
Chocolade-korianderstrudel met passievruchtenmascarpone  en cacao-gembersorbetoktober-09nagerechtzoet
Roomsoep van gerookte palingoktober-09soepvis
Gebraden kwartel in appel met honingoktober-09tussengerechtvlees
Ossenhaas bedekt met courgette en paddenstoelenseptember-09hoofdgerechtvlees
Kwarkeilandjes in abrikozensausseptember-09nagerechtzoet
Artisjokkensoepseptember-09soepvegetarisch
Taartje van zalm, oesterzwam en aardappelseptember-09tussengerechtvis
Tomatenbavarois met gemarineerde fettucini en gedroogde parmahamseptember-09voorgerechtenvlees
Lamsrib met mosterd en kruizemuntsausjuni-09hoofdgerechtvlees
Frambozen en creme van roomkaas op een krokante bodem met mascarponemousse en frambozenijsjuni-09nagerechtzoet
Wachauer - Veltlinersoepjuni-09soepvegetarisch
Geroosterde pladijs met gemarineerde komkommers, tuinkers en knoflookmayonaisejuni-09tussengerechtvis
Scheermessen met sesamvinaigrettejuni-09voorgerechtenvis
Ossenhaas met asperges a la Anna Sachermei-09hoofdgerechtvlees
Creme Catalanamei-09nagerechtzoet
IJskoude meloensoep met inside-out sushimei-09soepvegetarisch
Gefrituurde asperges met jonge bladsla en papajasalsamei-09tussengerechtvegetarisch
Taartje van filodeeg met asperges, spinazie en fetamei-09voorgerechtenvegetarisch
Gevulde aardappelsapril-09bijgerecht 
Piepkuiken met gevulde aardappelsapril-09hoofdgerechtgevogelte
Clubsandwich van suikerbrood met aardbeien, groene pepers, vanillevla en vanille-ijsapril-09nagerechtzoet
Venkelsoep met gerookte palingapril-09soepvis
Gevuld sardientje met couscous en tomatensausapril-09tussengerechtvis
Tonijn met avocado en Japanse saladeapril-09voorgerechtenvis
Kalfswang met selderijpuree, tomaat en een nestje van gefrituurde wortel en preimaart-09hoofdgerechtvlees
IJskoffie met vanille-ijs en Haagse hopjesmoussemaart-09nagerechtzoet
Heldere vissoep met zalmquenellesmaart-09soepvis
Coquilles Saint Jacques met meloenmaart-09voorgerechtenvis
Toscaans broodtaartje met zongedroogde tomatenmaart-09voorgerechtenvegetarisch
Torentje met lamshaas en portsausfebruari-09hoofdgerechtvlees
Meringues met gepocheerde ananasfebruari-09nagerechtzoet
Aardappelpreisoep met gerookte schelvis en kwarteleitjesfebruari-09soepvis
Buideltje met garnalen en coquilles Saint Jacquesfebruari-09tussengerechtvis
Steak tartare met lauwwarme gelei van Westmalle, geroosterde langoustine en trappistenmayonaisefebruari-09voorgerechtenvis
Rundvlees met tomaat en paprika in zwarte bonensausjanuari-09hoofdgerechtvlees
Peren in theesiroopjanuari-09nagerechtzoet
Thaise miesoepjanuari-09soepvegetarisch
Forel in sojasausjanuari-09voorgerechtenvis
Oosterse kalkoen met peultjesjanuari-09voorgerechtenvlees
Tournedos van hert a la Rossinidecember-08hoofdgerechtwild
Kerstduo van zabaglione en cranberry’s-clementinepuddingdecember-08nagerechtzoet
Heldere kreeftensoep / Garnalencanapesdecember-08soepvis
Op de huid gebakken kabeljauw op een brandade van zeewolfdecember-08tussengerechtvis
Heilbotcreme met zalmtartaar en avocadodecember-08voorgerechtenvis
Heldere kreeftensoep / Garnalencanapesdecember-08voorgerechtenvis
Meergranen broodjesnovember-08brood 
Hazenrugfilet met cranberry-portsaus, tay soy en rosevalaardappeltjesnovember-08hoofdgerechtwild
Romige Schwarzwalder Kirsch in een glasnovember-08nagerechtzoet
Chinese koolsoep met een meergranenbroodjenovember-08soepvegetarisch
Rode mul met een stamppot van prei, tijgergarnaaltjes, kreeftenjus en peterselieolienovember-08tussengerechtvis
Worteltaartje met gerookte forel en mierikswortelcremenovember-08voorgerechtenvis
Geroosterde eendenborst met gevulde flensjes, geitenkaas en eendenleversausoktober-08hoofdgerechtgevogelte
Bananendessertoktober-08nagerechtzoet
Consomme Henri IVoktober-08soepvegetarisch
Champignons Dordogne a la Echoputoktober-08tussengerechtvegetarisch
Krabcakes met sinaasappel, venkel en saladeoktober-08voorgerechtenvis
Bloody Mary van romatomaten en mosselkookvochtseptember-08amusevis
Kletskopjes van parmezaanse kaas gevuld met een huzarensalade van mosselvlees en groenteseptember-08amusevis
Roompot mosseltjesseptember-08amusevis
Tempura van mosselenseptember-08amusevis
Varkenshaas met Gewurztraminer-abrikozencompote en groenteparelgortseptember-08hoofdgerechtvlees
Hazelnoottaart van drie chocoladesseptember-08nagerechtzoet
Pompoensoep met gemberseptember-08soepvegetarisch
Gegratineerde paddenstoelen met sherrysausseptember-08tussengerechtvegetarisch
Gebraden kwartel met een stoofpotje van kippenlevertjesjuni-08hoofdgerechtgevogelte
Taartje Lady Framboise met vanillecremejuni-08nagerechtzoet
Riesling-erwtensoep met garnalenjuni-08soepvis
Nieuwe haring met mousse van tomaat en dragonjuni-08voorgerechtenvis
Rabarbersoep Bagatelle met Florentine-driehoekjesmei-08nagerechtzoet
Voorjaarssoep met soepstengelmei-08soepvegetarisch
Kreeft met asperges en hollandaisesausmei-08tussengerechtvis
Salade van krokant gebakken zwezerik met asperges en appel/mosterddressingmei-08voorgerechtenvlees
Lamsrugfilet met olijven, geitenkaasstengels, koolrabi en knoflookbroodapril-08hoofdgerechtvlees
Gekonfijte ananas met boerenyoghurt-kardemomijsapril-08nagerechtzoet
Romige basilicumsoep met een gevuld tomaatjeapril-08soepvegetarisch
Bladerdeeg gevuld met heilbotfilet vergezeld van scampi in kreeftenjusapril-08tussengerechtvis
Lauwwarme salade van gerookte parelhoenfiletapril-08voorgerechtenvlees
Courgettekoekjesmaart-08bijgerecht 
Gesmoorde voorjaarsgroentemaart-08bijgerecht 
Entrecote double met bearnaisesaus, gebakken krieltjes en groentegarnituurmaart-08hoofdgerechtvlees
Sinaasappel-amandel-kletskop met passievruchtenmousse en sinaasappelsalademaart-08nagerechtzoet
Kwartelbouillonmaart-08soepwild
Doradefilets met rucola-basmatirijst, courgettekoekjes en gegrilde auberginemaart-08tussengerechtvis
Gevulde tonijnsashimi met creme fraichemaart-08voorgerechtenvis
Sjalottenbroodjefebruari-08brood 
Lamschenkel met doperwten, lamsjus en chipsfebruari-08hoofdgerechtvlees
Tarte tatin met kaneelijs en vanillesausfebruari-08nagerechtzoet
Licht gebonden paprikasoep met garnalenfebruari-08soepvis
Rode mul met een puree van gezoete knoflookfebruari-08tussengerechtvis
Rucola-notensalade met pestokip en een sjalottenbroodjefebruari-08voorgerechtenvlees
Mousse van zeeforeljanuari-08amusevis
Warme aardappelsalade met kruidenjanuari-08bijgerecht 
Room- en chocoladebavarois met vruchtensauzenjanuari-08nagerechtzoet
Sjalottenbouillon gegratineerd met roquefortjanuari-08soepvegetarisch
Garnalen kroketjesjanuari-08tussengerechtvis
Loempia met gambas en avocadodecember-07amusevis
Zuurkoolrisottodecember-07bijgerecht 
Hertenbiefstuk met zuurkoolrisottodecember-07hoofdgerechtwild
Gebakken peren met cassislikeur en peperijsdecember-07nagerechtzoet
Wildbouillon met verse kruidendecember-07soepwild
Coquilles Saint Jacques en gekaramelliseerde mandarijnendecember-07tussengerechtvis
Een salade van mozzarella en eendenlever en diverse groentendecember-07voorgerechtenvlees
Aardappelwafeltjes met kalfsgehaktballetjesnovember-07amusevlees
Gegrilde rollade van groenten met geitenkaasnovember-07amusevegetarisch
Pijlinktvis met paddenstoelen vullingnovember-07amusevis
Kalfsribeye met zwezerik en gevulde spitskoolnovember-07hoofdgerechtvlees
Citroensorbetnovember-07nagerechtzoet
Tomaten-rucoladecappuccino met courgettenovember-07soepvegetarisch
Canneloni met zalmnovember-07tussengerechtvis
Geroosterd speenvarken met appelstroop en hete bliksemoktober-07hoofdgerechtvlees
Drieluik van koffieoktober-07nagerechtzoet
Soep van gerookte foreloktober-07soepvis
Tongfilet gegaard in gerookte boter met zoetzure preioktober-07tussengerechtvis
Kalfszwezerik met schorseneren en mosterdsabayonoktober-07voorgerechtenvlees
Zandtaartjes deegseptember-07bijgerecht 
Eend op bresse wijzeseptember-07hoofdgerechtgevogelte
Perenbavarois met bitterkoekjesspijs en salade van rode vruchtenseptember-07nagerechtzoet
Romige kerriesoep met mosselenseptember-07soepvis
Porcini-aardappelgateauseptember-07tussengerechtvlees
Garnalen tomaatje op salade van geitenkaasseptember-07voorgerechtenvis
Gazpacho van peerjuni-07amusevegetarisch
Trio van kersenjuni-07nagerechtzoet
Snoekbaarsfilet met aardappelsalade en zalf van artisjokjuni-07tussengerechtvis
Haring met watermeloenjuni-07voorgerechtenvis
Daslookrisottomei-07bijgerecht 
Tagliatellemei-07bijgerecht 
Involtine (kalfslende) met witte asperges en eekhoorrntjesbroodmei-07hoofdgerechtvlees
Aardbeiensorbet met verviene mascarponecrememei-07nagerechtzoet
Heldere kreeftensoepmei-07soepvis
Gekonfijte zalm met asperges en daslookrisottomei-07tussengerechtvis
Gekaramelliseerde asperges in parmezaans kaasmandjemei-07voorgerechtenvegetarisch
Coquilles Saint Jacques met sinaasappelsausapril-07amusevis
Gevulde lamsfilet met voorjaars groentenapril-07hoofdgerechtvlees
Spongecake en tropisch sorbetijs met passie vruchtenapril-07nagerechtzoet
Gevulde sardientjes met gambasapril-07tussengerechtvis
Tompouce van gerookte zeebaarsapril-07voorgerechtenvis
Chateaubrain Stroganoffmaart-07hoofdgerechtvlees
Chipolatapudding met marasquinsausmaart-07nagerechtzoet
Franse uiensoep met dakjemaart-07soepvegetarisch
Tong Veroniquemaart-07tussengerechtvis
Coktail Floridamaart-07voorgerechtenvis
Aardappeljes gevuld met gerookte zalmfebruari-07amusevis
Eendenborst met salie en sinaasappelfebruari-07amusevlees
Kebab van gekruid lamsvlees em pruimenfebruari-07hoofdgerechtvlees
Kardinaalstaartjefebruari-07nagerechtzoet
Warm kaastaartjefebruari-07nagerechtkaas
Prei-aardappelsoep met spekfebruari-07soepvlees
Spinazierolletjes met heilbotfebruari-07tussengerechtvis
Zwezerik in hazelnootsaus met een groententaartjefebruari-07tussengerechtvlees
Gemberijs met papajasaus en chocolade-amandelkoekjesjanuari-07nagerechtzoet
Noedelsoep Pho Gajanuari-07soepvis
Runderlende Teriyakijanuari-07tussengerechtvlees
Vis Singaporejanuari-07tussengerechtvis
Chinese champignons gevuld met kip en scampisjanuari-07voorgerechtenvlees
Pate bruleedecember-06amusevlees
Chocolade Truffelsdecember-06bijgerecht 
Gelardeede hazenrug, pepersaus met aardappelrollade en spruitendecember-06hoofdgerechtwild
Bramen in eigen ijsdecember-06nagerechtzoet
Tomatencomsomme met zeeduivelfilet in spitskoolbladdecember-06soepvis
Rollade van zalm en snoekbaars op aardappel/preiragoutdecember-06tussengerechtvis
Steak tartare a la Wetsmalledecember-06voorgerechtenvlees
Witte wijn sausnovember-06bijgerecht 
Citroentaartjes met kumquatsragoutnovember-06nagerechtzoet
Mierikswortelsoep met geroosterde ham en broodnovember-06soepvlees
Gegratineerde scampisnovember-06tussengerechtvis
Gerookte forel in glasnovember-06voorgerechtenvis
Aardappelsoesjesoktober-06bijgerecht 
Suikersiroopoktober-06bijgerecht 
Wildzwijnkoteletjes met gekarameliseerde walnotenoktober-06hoofdgerechtwild
Champagnecharlotte met salade van witte druiven en meloenoktober-06nagerechtzoet
Schuimige spinaziecreme met schelpdieren en groentelintenoktober-06soepvis
Duo salade van warme eend-mango en geroosterde bietoktober-06tussengerechtvlees
Ravioli gevuld met paddenstpoelen op koolrabischuimoktober-06tussengerechtvegetarisch
Vlechtbroodjeseptember-06brood 
Estoufade van poussinseptember-06hoofdgerechtgevogelte
Roomsoep met cantharellenseptember-06soepvegetarisch
Heilbotfilet gestoofd met sjalotjes in rode wijn met zeekraalseptember-06tussengerechtvis
Rundvlees carpaccio met pecorino en vlechtbroodjeseptember-06voorgerechtenvlees
Compote van boskoop appelsjuni-06bijgerecht 
Spatzlejuni-06bijgerecht 
Runderrollade met peperkers-basilicum-azijn saus en spatzlejuni-06hoofdgerechtvlees
Appelmousse met geitenkaas,pudding geitenmelk,roomijs geitenmelkjuni-06nagerechtzoet
Koude tomatensoep met rivierkreeftjesjuni-06soepvis
Gegrilde forel met zuringsausjuni-06tussengerechtvis
Sashimi van rode tonijn met marinade van Westmalle dubbeljuni-06voorgerechtenvis
Aspergeflan, spaghetti van twee kleuren asperges en kalfssukademei-06hoofdgerechtvlees
Honing-aspergsmousse met rabarbercompotemei-06nagerechtzoet
Soep van zoete aardappels met aspergeschipsmei-06soepvegetarisch
Kervelpasta met aspergesragout en Coquilles Saint Jaquesmei-06tussengerechtvis
Salade van asperges en black tigergarnalenmei-06voorgerechtenvis
Tomaten paprikasaus (Turks)april-06bijgerecht 
Turks broodapril-06brood 
Lamsfilet met snijbonen, rijstpilav en bulgur (Turks)april-06hoofdgerechtvlees
Baklava met vanilleijs, kweeperen en druivenstroop (Turks)april-06nagerechtzoet
Yoghurt Preisoep (Turks)april-06soepvegetarisch
Makreelfilet (Turks)april-06tussengerechtvis
Spinazie met lamsgehakt en prei uit de oven (Turks)april-06tussengerechtvis
Runderlende gegaard op lage temperatuur met voorjaarshutpotmaart-06hoofdgerechtvlees
Lentebombe en Tarte Miserable met Irish koffiemaart-06nagerechtzoet
Nijmeegse vissoep van de marktmaart-06soepvis
Met garnalenkorst overbakken kabeljauwmaart-06tussengerechtvis
Gerookte kipsalade met groene asperges en tonijnsausmaart-06voorgerechtenvlees
Rug van konijn met aardappelkorst,mosterdsaus met dragonfebruari-06hoofdgerechtvlees
Appelbol met amandelspijs en geitenkaasfebruari-06nagerechtkaas
Kleine baba  met venkelroomijs en milkshake van Batida de Cocofebruari-06nagerechtzoet
Wontonsoepfebruari-06soepvegetarisch
Bonbon van rundvlees met kruidenfebruari-06voorgerechtenvlees
Eendenborstfilet met ananassausjanuari-06hoofdgerechtgevogelte
Rijstbavarois met vanilleijs en karamelsausjanuari-06nagerechtzoet
Mozaik van gerookte forel in heldere ossenstaart soepjanuari-06soepvis
Blinis van aardappelen met krokant gebakken zwezerikjanuari-06tussengerechtvlees
Taboule van Hollandse garnalen en cocktailsausjanuari-06voorgerechtenvis
Gegrilde Coquille Saint-Jacques op aardappelkoekjedecember-05amusevis
Paddenstoelen risottodecember-05bijgerecht 
Hertenracks met vossenbessensaus rodekool en gegrilde knolselderijdecember-05hoofdgerechtwild
Taartje van Guanaja Valrhona choclade en espresso sausdecember-05nagerechtzoet
Wildbouillon met vers gehakte kruidendecember-05soepwild
Zeetongfilet met zuurkool gekonfijt in ganzenvet en Pedro Ximenezsausdecember-05tussengerechtvis
Tijgergarnalen met koude meloensoep en kreeftenijs december-05voorgerechtenvis
Gateau van gestoomde sla en gekaramelliseerde wortelnovember-05bijgerecht 
Chataubrian met bearnaise saus Pont-Neufnovember-05hoofdgerechtvlees
Ile Flottante (Sneew ei)november-05nagerechtzoet
Paddenstoelenroomsoepnovember-05soepvegetarisch
Zalm met romige vissaus en julienne van groentenovember-05tussengerechtvis
Bloemkooltimbaaltje met mosselennovember-05voorgerechtenvis
Fazantenborst in een van savooienkool en zuurkoolstampotoktober-05hoofdgerechtwild
Warme chocolade-walnotentartjes met rumsabayonoktober-05nagerechtzoet
Roomsoep van gele paprika met lamsfiletoktober-05soepvlees
Zeebaarsfilet op en bedje van wakamesaladeoktober-05tussengerechtvis
Zalmforeltartaar met komkommerkransoktober-05voorgerechtenvis
Pastaseptember-05bijgerecht 
Pestoseptember-05bijgerecht 
Bloempotbroodjesseptember-05brood 
Varkensescalope,gevuld met mozzarellaseptember-05hoofdgerechtvlees
Sherrytrifleseptember-05nagerechtzoet
Schuimige pompoensoep september-05soepvegetarisch
Saltimbocca van rode mulfiletseptember-05tussengerechtvis
Dubbel getrokken runderbouillon met ansjovis en dragonjuni-05amusevis
Romige soep van thai soy met gerookte meervalcrostinijuni-05soepvis
Gegrilde geitenkaas met tuinbonen en tomaten uit de ovenjuni-05tussengerechtvegetarisch
Poon met zomergroenten, serranoham en peterseliesausjuni-05tussengerechtvis
Roosje van zalm geserveerd op een haverkoekjejuni-05voorgerechtenvis
Varkenshaas in brood met olijven en witte en groene aspergesmei-05hoofdgerechtvlees
Licht gebonden aspergessoepmei-05soepvegetarisch
Asperges met gepaneerde kwarteleitjesmei-05tussengerechtvegetarisch
Avocadotaartje met garnalenmei-05voorgerechtenvis
Kalfsbiefstuk met gekaramelliseerde appel en calvadosausapril-05hoofdgerechtvlees
Ricottataart met een hoorntje en vruchtenapril-05nagerechtkaas
Champignoncremesoep met rivierkreeftenstaartjes en ham.april-05soepvis
Brochettes van zalm en coquilles Saint-Jacquesapril-05tussengerechtvis
Tomatentaartje met mozzarella,olijfolie en lavendelapril-05voorgerechtenvegetarisch
Lamsgebraad met courgettemaart-05hoofdgerechtvlees
Annassoep, kokossorbet met kokossaus en kaneel-jeneverbessensausmaart-05nagerechtzoet
Bonbons van kaasmaart-05nagerechtkaas
Andijvierolletjes gevuld met zalmmaart-05voorgerechtenvis
Vanille rissottofebruari-05bijgerecht 
Konijnenrug en gepaneerde medaillonsfebruari-05hoofdgerechtvlees
Flensjes gevuld met perenfebruari-05nagerechtzoet
Heldere runderbouillon met kruiden en courgetteballetjesfebruari-05soepvlees
Sardinebeignets met citrusdressingfebruari-05tussengerechtvis
Salade van eendenborst met appelfebruari-05voorgerechtenvlees
Gegratineerde kalkoenhaasfilets met auberginemoussejanuari-05hoofdgerechtgevogelte
Gratin en savarin met passievruchtensiroop en rumjanuari-05nagerechtzoet
Palingsoep met bokbierjanuari-05soepvis
Tilapiafilet met in sinaasappel geglaceerde venkeljanuari-05tussengerechtvis
Lasagne van Kernhem met dadels, walnoten en olijvenjanuari-05voorgerechtenvegetarisch
Pommes gratin Annadecember-04bijgerecht 
Rodekool rolladedecember-04bijgerecht 
Wildzwijnhaas in crepinettedecember-04hoofdgerechtwild
Amaretti-bavarois, perzikenijs en een abrikozensausdecember-04nagerechtzoet
Heldere paddenstoelensoep met een deksel van bladerdeegdecember-04soepvegetarisch
Boisson frappe uit de Bergerac met citroensorbetdecember-04spoom 
Gestoomde zeewolf met een saus van rode bietdecember-04tussengerechtvis
Gevulde venkelrokkennovember-04bijgerecht 
Lyonaardappels en andijvierolletjesnovember-04bijgerecht 
Entrecote Bordelaise met Lyonaardappelsnovember-04hoofdgerechtvlees
Appeltaart met herfst geuren,kaneelijs en vanillesausnovember-04nagerechtzoet
Waterzooi van verse zeevis en rivierkreefjesnovember-04soepvis
Gevulde aubergine met kip,groenteparels en kreeftenbisquenovember-04voorgerechtenvis
Aardappels Dauphineoktober-04bijgerecht 
Reebiefstukjes met witte pepersausoktober-04hoofdgerechtwild
Feuillantines van chocolademousse en grapefruitfgeleioktober-04nagerechtzoet
Afrikaanse kip/kerriesoep met een Marokkaans broodjeoktober-04soepvlees
Kabeljauwfilet met dakje van tomatentapenadeoktober-04tussengerechtvis
Groene salade met Colchesteroester en langoustineoktober-04voorgerechtenvis
Pestosoepseptember-04soepvegetarisch
Terrine van snoekbaars, geserveerd met gemarineerde inktvisseptember-04voorgerechtenvis
Lamskoteletjes en ragout van lamsnek in mosterdsausjuni-04hoofdgerechtvlees
Tuile met zomerfruit en sorbetvan jenever met citroenjuni-04nagerechtzoet
Asperges in tuinkruidenmarinade met gekonfijte tomaatjuni-04tussengerechtvegetarisch
Met crabchucks gevulde sliptongjuni-04voorgerechtenvis
Aardbeien-frambozenparels met yoghurtijsmei-04nagerechtzoet
Krachtige lichtgebonden kreeftensoepmei-04soepvis
Aspergekroketjesmei-04tussengerechtvegetarisch
Kreeft Thermidor met Hollandse aspergesmei-04tussengerechtvis
Tartaar van gemarineerde tonijn en zalm in Japanse sojasausmei-04voorgerechtenvis
Gekarameliseerde soesjes met eendenleverapril-04amusevlees
Briochebroodjesapril-04brood 
Kalfszwezerik met een taartje van appel en kalfsleverapril-04hoofdgerechtvlees
Krokantjes met champagnebavarois en appelsorbetapril-04nagerechtzoet
Limburgseasperges en coquilles met citroenmelisseapril-04tussengerechtvis
Aardappel laitieremaart-04bijgerecht 
Struisvogelbiefstuk met pittige frambozensausmaart-04hoofdgerechtgevogelte
Mascarpone-passievruchtentaartjemaart-04nagerechtzoet
Doesburgse mosterdsoepmaart-04soepvegetarisch
Feuillete van zalm en meervalfiletmaart-04tussengerechtvis
Ei truffelsalade met hollandse garnalenmaart-04voorgerechtenvis
Gevulde lychees met zalmfebruari-04amusevis
Aardappel / knolselderijpuree met gebakken bietjesfebruari-04bijgerecht 
Parelhoenfilets met duxellesfebruari-04hoofdgerechtgevogelte
Chocoladebavarois met Monbazillacsaus en citroenfebruari-04nagerechtzoet
Consomme van tomatenfebruari-04soepvegetarisch
Henne-ei met gerookte visfebruari-04voorgerechtenvis
Massamankerriepastajanuari-04bijgerecht 
Vis/zeewierbouillon/ Dashijanuari-04bijgerecht 
Rundvlees in massamankerriejanuari-04hoofdgerechtvlees
Bavarois van groene theejanuari-04nagerechtzoet
Friszure garnalensoepjanuari-04soepvis
Balinees visgerechtjanuari-04tussengerechtvis
Rijstschotel met kipjanuari-04tussengerechtvlees
Garnalen met gekonfijte mangojanuari-04voorgerechtenvis