BBQ event te Sterrenbosch gaat niet door

Alternatief BBQ Sterrenbosch

Ondanks de inspanningen van kookgroep Les Premier Cru’s zijn er onvoldoende aanmeldingen (18 personen) voor het BBQ event binnen gekomen en is de organisatie genoodzaakt om de reservering bij Villa Sterrenbosch te annuleren. Wij hebben veel positieve reacties gekregen op de uitnodiging maar vakantie en andere geplande activiteiten maakte het voor velen niet mogelijk om erbij te zijn. Diegene die wel gereserveerd hebben krijgen via de Penningmeester hun geld teruggestort.

Als alternatief organiseren wij op woensdag 19 juni vanaf 17.00 een compacte BBQ op kamado’s op de cuisine voor diegene die zich hebben ingeschreven.

Het bestuur roept een volgende kookgroep op om in volgend kookseizoen een kookevent te organiseren voor alle leden van onze vereniging.

Aanmelden Hanospas

Zoals jullie weten is een van de voordelen van het lidmaatschap van CCNijmegen de mogelijkheid om via een Hanospas inkopen te doen bij Hanos. De vereniging krijgt door deze inkopen een jaarlijkse bonus waardoor je de vereniging indirect ondersteunt.

Nu blijk dat er nog steeds leden zijn die geen Hanospas hebben! Diegene die nog geen pas hebben kunnen zich melden bij het secretariaat met vermelding van naam en emailadres.  secretariaat@ccnafd-nijmegen.nl

In september willen wij de leden die een nieuwe Hanospas krijgen uitnodigen voor een bezoek aan de Hanos in Nijmegen. Hier worden jullie ontvangen door accountmanager Sander Bekker en voorzitter Roel van der Palen en worden de passen uitgereikt.

Informatieavond 25 juni verbouwen of verhuizen

Tot nu toe hebben 8 leden zich aangemeld voor de geplande informatieavond op dinsdag 25 juni 2019 om 20.00 uur. Tijdens deze informatieavond wordt alle informatie met de aanwezige leden gedeeld door de voorzitter en de penningmeester om zo iedereen volledig te informeren over dit belangrijke onderwerp.

Meld je op tijd aan via het secretariaat.