Het Covid-19 virus heeft onze kookvereniging sinds maart in de greep, toch zijn wij samen met alle andere aangesloten kookverenigingen binnen CCN Nederland bezig met voorbereidingen voor een herstart. Zoals jullie allemaal weten bepaalt de overheid het beleid wat wel mogelijk is en wanneer. Sinds afgelopen maandag heeft de veiligheidsregio een nieuwe noodverordening gepubliceerd en daarin is het tot nader order nog steeds niet mogelijk om te herstarten.

CCN Nederland heeft daarom het advies gegeven om voorbereidingen te treffen om per 1 september te herstarten op voorwaarde dat de overheid dit toelaat.

Daarom willen wij via een enquête graag weten wat onze leden individueel willen en hoe men aankijkt tegen een mogelijke herstart per 1 september.

Beantwoord de enquête en vragenlijst s.v.p. voor vrijdag 29 mei via de link: Enquête CCN Nijmegen (Enquête is gesloten)

Het invullen van de enquête kost slechts enkele minuten van uw tijd.

Begin juni willen wij een commissarisvergadering beleggen om de herstart te plannen en andere onderwerpen die tijdens een schriftelijke ALV aan de orde komen voor te bespreken. Via jullie commissaris worden jullie daarna hierover zo snel mogelijk geïnformeerd. 

Blijf gezond!